Medvěd Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Veterán je veterán a cena veterána stoupá s tím, kolik kusů se ještě dá spatřit. Věřím, že i kdyby se do toho Dangela nový majitel vysypal třeba 100 000,- Kč, tak to budou peníze rozumněji investované než podobná částka investovaná do kupátka (byť se mi kupátko líbí designově mnohem víc, tak tohle prostě chápu jako skvost, který si záchranu zaslouží mnohem víc). Citovat
jarajarda Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 A mě to sakra hlodáááá..... hodit to tam nebo ne..je fakt že člověk ví prd, co tomu je, ale není přece nikde napsaný, že to musím odvézt, ne? U auta se to bere na aukru jinak mam pocit. Protože nejvíc se dozvím při osobní prohlídce. Ví někdo rok výroby? Citovat
jarajarda Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Rozum velí ne, srdce ano, ale dnes poslechnu raději ten rozum.. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Původně zaslal: jarajarda Ví někdo rok výroby? Je to myslím 86, je zaregistrovanej na P-C (na hlavní stránce). Tak se to prodalo za 20100, to není moc... Za to se nesežene ani pěkná 505 normální. Citovat
jarajarda Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 S tím rozdílem že na tu \"normální\" se seženou i náhradní díly..ale na tohle.. Citovat
jarajarda Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Rok výroby 1988. Papíry benzín, motor v autě nafta 2,5. Buď prý hučí zadní diferák nebo rozvodovka, odstaven již 2 roky a nejspíš nefunguje ani posilovač brzd. To jsem se dozvěděl od majitele.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.