Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřebuji poradit ohledně nefunkčnosti světel na zpátečku ( žárovky jsem zkoušel ) potřebuji na stk a to je asi problém. díky moc za každou radu kde hledat chybu;)

Odesláno

zmeril bych spinac na prevodovce, pokud pri zarazene zpatecce bude sepnuty, pak hledat po dratech, kostra v zadnim svetle, privod proudu ke spinaci ..

[upravil dne 13/7/09 Ferry]

Odesláno

nesvítí zpátečka. už jsem to tu řešil ale zapoměl jsem se poptat kde najdu to čidlo na zpátečku trošku přesneji. bylo mi řečeno že pu rozvodové skříně. je to někde zespoda motoru? nebo je chyba jinde?? ( žárovky funkční ) ostatní světla fungují. pls o radu

Odesláno

cidlo je zeshora na prevodovce, vedle spojkoveho lanka, myslim ze ma bily konektor, neda se nenajit, zadnt jiny konektor tam neni

Odesláno

Našel jsem zatím tuto fotku spínače zadních světel. I mě nešli zadní světla. Zkoušel jsem napřímo světla a ty šli. Nakonec to byl spínač. Výměnil jsem za nový a od té doby je vše v pořádku.

post-0-14109608444146_thumb.jpg

Odesláno

asi jsem natvrdlý ale otevřel jsem haupnu a koukam a nic jsem takového nenašel prosím o přesnější info kde hledat u spojkového lanka nic nebylo

Odesláno

vem to tak vyndej konektor a propoj ta dva piny pak zapni klíček a měla by svítit

Odesláno

vezmes merak, sundas konektor a pri zarazene zpatecce musi byt mezi kontakty cidla (ne konektoru) pokud mozno nulovy odpor, nebo jen velmi maly

Odesláno

zkusil bych jej vyndat jestli není ten kolíček ošoupaný třeba se nedomáčkne a tím pádem není kontakt a nesvítí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...