Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pežoťáky :)

protože jsem zakoupil rok starý Kia Ceed SW 1.6 CRDi 85kW tak se na min. 4 roky definíto loučím se značkou Peugeot.

Max. se budu objevovat ve foru Peugeot 207 SW který vlastní otec .

Důvody proč zrovna Kiu... asi možná za to může toto fórum kde porát dokola čtu nějaké problémy s Peugeoty neříkám že Kia bude bezporuchová, ale nemá aspoň najeto přes 100 000 km na Ceedovi mám 26 000 km a 4 roky ještě záruku na motor.

Tak mnoho zdarů ....:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Medvědove slová môžem len potvrdiť. Teraz v Šebetove som bol na Renaulte Clio a všetko v pohode. Dokonca sa mi ani neposmievali, iba pri tvorení nápisu Peugeot pre leteckú snímku ma poslali s autom preč. Pritom som navrhoval že ho zhora prikryjem levíkovou zástavou a budem ním robiť bodku (tečku) za nápisom.

:D

Odesláno

Marku a to jen na základě čtení o poruchách zavrhuješ peugeoty?:myslim To nechápu. A nebo se ti tak porouchával? Na fórech jiných značek taky řeší co se komu pokazilo, to by člověk nesměl mít žádné auto, aby se nemělo co pokazit. Jinak ti přeji hodně štěstí:papa

Odesláno

Záruka nesmí být podmíněna opravami v autorizovaném servisu. Pokud auto necháš opravit třeba u Vency Vomáčky v garáži a on nijak neporuší montážní postupy a použije díly správných specifikací (ani ty díly nemusí být nutně značkové, jen musí být výrobcem dílu uvedeno, že lze použít pro auto dané značky a typu) směle můžeš reklamaci v záruce uplatnit.

I když budeš jezdit celou dobu záruky přímo do autorizáku a něco se Ti na autě pohnojí, věř mi, že KAŽDEJ autorizák se Tě bude snažit o*cat a z problému vykličkovat tak, aby ON pokud možno vyšel s čistým štítem.

Odesláno

Tak neviem ci je Kia Ceed SW 1.6 CRDi 85kW výhra. Jazdime na nej v praci, teda na krátkej, ale žiadna sláva. Motoricky je skvela,a le toď vše. Odchádzaju tam stále capy a stabilizačná tyč, a to aj po ich výmene, ked sa prejde po jame, tak klepoce ako keby to bol jej posledný zvuk, čo vydá. Interiér vyzera fajn, ale tiež už palubná doska vydáva pazvuky, sem tam. A to je rok a pol ročné auto 130000 km :-),ale čo bude neskôr. A servis by som nechcel platiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...