Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Někdo nám škodí  

1. 1. Někdo nám škodí

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Někdo se v noci z pátku na sobotu vplížil mezi zaparkované automobily naší slovenské sekce a spáchal mezi nimi tento slušný nepořádek (zvláště dělat nepořádek za autem \"staréých Křesťanů\", lidí bohulibých, neholdujícíh alkoholu a cigaretám je zločinej největšího kalibru.

P.S.: Domorodcům přeji na zbytek léta hodně štěstí při hledání nevajglového a neskleného (prostě nezas*aného fleku).

Proklubáky vyhlašuji (pro rozptýlení) malou anketu, kdo asi mohl daný svinčík způsobit.

post-0-14109608437765_thumb.jpg

Odesláno

to už je duben...? nebo to myslíš vixi vážně....?

Odesláno

Byl jsi vixi někdy na jiném srazu? 120 lidí na ploše 30x30m....? To je prostě normální provozní bordel, nechápu čemu se divíš, já ho osobně uklízel po naší sejsešjn taky :roker No a že je to zrovna bratrama slovákama..., já se ani nedivím.

Odesláno

a mimochodem, ta anketa ja na prd, chybí ti tam možnost \"udělali to sami?\"

Odesláno

Ak máš Vixi problém s tým, že sme tam boli a že sme Slováci- napíš to priamo...Áno, ten neporiadok (ktorý si si stihol veľmi šikovne nafotiť) je naozaj náš - upratali sme ho hneď ráno - pred odchodom na orienťák...Za zabudnutý špak (vajgl) sa Ti verejne ospravedlňujeme...Je úplne normálne, že na takejto akcii sa pije, zabáva (sme ľudia), neporiadok sme si však upratali a to je dôležité. Ak by si sa prešiel po areáli o piatej hodine ráno - našiel by si asi takýchto stanovísk viac - Teba asi však zaujala značka SK,však?

Odesláno

deddo306: vix ma problem s kdecim :D

nezkoumal jsem sice travnik v sobotu vecer prilis detailne, ale zadnych krabicek a pohazenych lahvi nebo kelimku jsem si tam nevsimnul, takze to asi nekdo poklidil...

Odesláno

Ano ja sa pripajam tiez, bolo to naozaj misto, kde sme se vecer zdrzovali, a ta krabicka Peter je moje, a tu Slivovici sem taky pil.

Co je vsak dulezitejsi, rano sem sam flasku odnes do kose, takisto lidi se mnou nesli skatulky, kelinky a obali od cigaret.

Nevim, komu to tam cez noc vadilo, protoze sem se ja osobne, respektive s pomoci odebral do postele kolem 12 - 1 hodine rano , ostatni clenove teto \"pohromove\" skupiny jeli este neskor, a upratovali sme to tam tesne pred odjezdem.

Takze pokud si VIXI zrovna v tento cas chcel rozlozit \"deku\" zrovna na tomhletom miste uprostred zaparkovanych aut, tak se ty hluboce omlouvam, ze si musel s dekou jinam.

Odesláno

Moc mě mrzí, že tato anketa vůbec vznikla :ticho Pokud se koná nějaká akce tak se na jejím konci předává areál uklizený a v původním stavu což naši bratři ze slovače udělali!!! :super

Veřejně se tu objevil vix, kterého mám ráda a tohle mě moc mrzí! Napadnout slováky a označit je za ty co dělají bordel a nepřizpůsobili se je podpásovka!!!

Nikde jsem nenašla anketu na Miniho gril skupinu, která očividně neumí číst a porušila pravidla a měla sklo na polše!!! Ale jako organizátor vím, že sraz je o lidech a je to o domluvě a jelikož Vás znám a vím, že nejste čunátka tak jsme Vám věřili a sklo na plochu Vám nakonec bylo povoleno :super

Minulý měsíc jsem byla na srazu v Piešťanech a sraz byl úžasný a zjistila jsem, že jsou to skvělý lidé a mrzí mě jak jsme se zachovali!!! I když tomu po téhle anketě moc nevěřím doufím, že se na nějakém srazu v čechách setkáme!

Děkuji slovenským členům za to, že za námi dorazili a moc si toho vážím!!! :papa

Odesláno

Marlin: nevím co v tom bylo nikdo mě neinformoval ani nikoho jiného z organizačního týmu, že by měl nějaký problém s někým ze členů a teď tu veřejně haní jen jednu stranu mince ale takových bylo na sraze mnohem vic :myslim

Odesláno

Ale i tak by sem chtel vedet, co se v ten patek vecer mohlo stat ? O nicem nemam vedomi, tak bych to rad vedel ...

Odesláno

Hlášku ze slovenské části zůčastněných, že: cituji \"grilování je zábava chudých čechů\" zřejmě nikdo z vás neslyšel... Ovšem jak jinak, já nic já muzikant. Buďte rádi že jsem absolutní flegmatik a kolegu Scratche drželo několik lidí, jinak by jste jeli domu už v pátek.

ad ch.i.n.ch.i.l.a .... pláčeš hezky, ale na špatném hrobě, o žádné \"Miniho gril skupině\" nevím, střídali jste se tam jako na běžícím pásu, fakt nemohu vyhodit každého kdo si tam donesl pivo ve skle, a pokud se po díváš na můj lístek tak zjistíš, že za plastkové kelímky jsme tam utratil fakt hodně a mě se sklem nikdo neviděl a ani nemohl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...