marko306 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Kolegovci a Kolegine, chcel by som ísť na dovolenku do Chorvátska cez www.invia.sk. Je to česká firma a chcem sa spýtať či máte s ňou niekto nejaké skúsenosti a či je seriózna. Naposledy som bol na dovolenke s rodičmi keď som mal 8 alebo 9 rokov teraz mám 28 a ešte som si nič ohladne dovolenky nevybavoval tak vás poprosím choďte na mňa polopatisticky. Ďakujem [upravil dne 18/7/09 marko306] Citovat
ladosak Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Máš kombajn né? naloš plný kufr a máš to bez starostí. Já jsem jel autobusem na dovolenou jen jednou a naposledy. Autem si zastavíš kdy chceš, a kde chceš a na nikoho nejsi vázaný. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 přesně tak...do Chorvatska jedině na vlastní pěst--ještě se mi nestalo,abych nenašel ubytování... Citovat
marko306 Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 jj autom tak som mal na mysli som to nenapisal, autobusom nie, iba ak šofér, ale mám dve ratolesti 2r a 5r, tak nechcem ísť na slepo, až nič nezoženiem na ubytovanie v určitom časovom intervale tak tie dve ratolesti mi to dajú zlízať aj so šlahačkou a chcem nejakú polpenziu nech si aj manželka oddýchne a nemusí stále vyvárať Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 tak jestli chceš do hotelu--tak už delší dobu nevěřím žádné naší cestovce (viz krach Tomitůru)-- je to všechno pakáž... tím nechci říct,že s nima nejezdím...ale vždy počítám s tím nejhorším... Citovat
marko306 Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 jj, ozzy:) na to ma už pár ľudí upozornilo, že nemám očakávať to čo je na fotkách a to čo tam napíšu [upravil dne 18/7/09 marko306] Citovat
PnR Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 mam par znamych ktory jazdili na vlastnu pest a nestalo sa im ze by si nieco nenasli. na tvojom mieste by som sa nic neriesil. Citovat
jozefsv Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 toho roku je v hr o dost menej ludi,ubytko ziadny problem na mieste.hoteli a penziony su este vacsinou skor volne ako apartmany.aspon moja skusenost z minuleho roku Citovat
Rotorhead Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Moje zkusenosti: Invia pouze preprodava zajezdy jinych cestovnich kancelari, takze jedinou vyhodou je moznost hledani dovolene na jednom miste, misto prochazeni webu mnoha cestovek jednotlive. Ja jsem pres ne kupoval dovolenou dvakrat, vzdycky bez problemu, ale trval jsem na tom ze chci vedet kdo/ktera CK to porada, kdo je dopravce/aerolinka, proveril jsem si stranky hotelu, pripadne poslal dalsi dotazy primo tam atd, a podle toho jsem zajezd akceptoval nebo ne. Kdyby mi odmitli poskytnout tyto informace tak \"naslepo\" bych zajezd urcite nekupoval. Takze jako administratori/prodejci po dvakrat vynikajici, a nasledujici rok selhali. Chtel jsem po nich opetovne informace, pet dni zadna odpoved ani po zdvorilych urgencich, nebot nebylo mnoho casu na rozhodovani. Tak jsem kontaktoval, primo cestovku o ktere jsem byl presvedcen ze tento zajezd porada, s tim ze je nejspis o stejne informace zadala Invia. Slecna v cestovce tvrdila, ze Invia zadne informace nevyzadala, nicmene se nejspis spojila zpetne s Invii, takze mi informace dorazili cca behem 20 min. Nicmene od obou subjektu se mi dostalo necekane arogantniho chovani. U Invie ve smyslu jak si dovoluju je obchazet, a u konkretni cestovky, ze kdyz chci koupit pres Invii, tak co otravuju u nich. Takze asi tak. Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 no našiel som si jeden lastminute tak tam v pondelok budem volať, poinformujem sa a uvidím. Citovat
marko306 Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 tak už som volal, na nete mali iné ceny a keď som volal priamo k nim tak mi povedali zas inú cenu a ešte vyššiu, keď som povedal, že aké tam mali ceny tak mi povedal, že to sú orientačné (rozdiel my vyšiel okolo 120€), tak som to zrušil a aj tak ma stiahli do roboty na ten termín tak se*em na to. Asi sa zoberiem na slepo v septembri a hotovo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.