Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegovci a Kolegine, chcel by som ísť na dovolenku do Chorvátska cez www.invia.sk. Je to česká firma a chcem sa spýtať či máte s ňou niekto nejaké skúsenosti a či je seriózna.

Naposledy som bol na dovolenke s rodičmi keď som mal 8 alebo 9 rokov teraz mám 28 a ešte som si nič ohladne dovolenky nevybavoval tak vás poprosím choďte na mňa polopatisticky.

Ďakujem

[upravil dne 18/7/09 marko306]

Odesláno

Máš kombajn né? naloš plný kufr a máš to bez starostí.

Já jsem jel autobusem na dovolenou jen jednou a naposledy.

Autem si zastavíš kdy chceš, a kde chceš a na nikoho nejsi vázaný.

Odesláno

jj autom tak som mal na mysli som to nenapisal, autobusom nie, iba ak šofér, ale mám dve ratolesti 2r a 5r, tak nechcem ísť na slepo, až nič nezoženiem na ubytovanie v určitom časovom intervale :D tak tie dve ratolesti mi to dajú zlízať aj so šlahačkou a chcem nejakú polpenziu nech si aj manželka oddýchne a nemusí stále vyvárať

Odesláno

tak jestli chceš do hotelu--tak už delší dobu nevěřím žádné naší cestovce (viz krach Tomitůru)--

je to všechno pakáž...

tím nechci říct,že s nima nejezdím...ale vždy počítám s tím nejhorším...:)

Odesláno

Moje zkusenosti:

Invia pouze preprodava zajezdy jinych cestovnich kancelari, takze jedinou vyhodou je moznost hledani dovolene na jednom miste, misto prochazeni webu mnoha cestovek jednotlive. Ja jsem pres ne kupoval dovolenou dvakrat, vzdycky bez problemu, ale trval jsem na tom ze chci vedet kdo/ktera CK to porada, kdo je dopravce/aerolinka, proveril jsem si stranky hotelu, pripadne poslal dalsi dotazy primo tam atd, a podle toho jsem zajezd akceptoval nebo ne. Kdyby mi odmitli poskytnout tyto informace tak \"naslepo\" bych zajezd urcite nekupoval.

Takze jako administratori/prodejci po dvakrat vynikajici, a nasledujici rok selhali.

Chtel jsem po nich opetovne informace, pet dni zadna odpoved ani po zdvorilych urgencich, nebot nebylo mnoho casu na rozhodovani. Tak jsem kontaktoval, primo cestovku o ktere jsem byl presvedcen ze tento zajezd porada, s tim ze je nejspis o stejne informace zadala Invia. Slecna v cestovce tvrdila, ze Invia zadne informace nevyzadala, nicmene se nejspis spojila zpetne s Invii, takze mi informace dorazili cca behem 20 min. Nicmene od obou subjektu se mi dostalo necekane arogantniho chovani. U Invie ve smyslu jak si dovoluju je obchazet, a u konkretni cestovky, ze kdyz chci koupit pres Invii, tak co otravuju u nich.

Takze asi tak.

Odesláno

tak už som volal, na nete mali iné ceny a keď som volal priamo k nim tak mi povedali zas inú cenu a ešte vyššiu, keď som povedal, že aké tam mali ceny tak mi povedal, že to sú orientačné (rozdiel my vyšiel okolo 120€), tak som to zrušil a aj tak ma stiahli do roboty na ten termín tak se*em na to. Asi sa zoberiem na slepo v septembri a hotovo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...