Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém. Vyměnil jsem střední díl výfuku a čerpadlo v nádrži a od té doby mi svítí kontrolka motoru a po zhasnutí motoru klíčkem, motor ještě běží tak 3, 4 sekundy. Pls help?

Odesláno

Typicka zavada. Kde si tankoval? 95 percent to je nekvalitnou naftou. Najskor by som natankoval nejaku kvalitnu naftu a potom sa uvidi.Uz to tu malo viacero majitelov naftakov.

Odesláno

Tak jsem nabral plnou na shell a nic. Pořád to samé. Ještě jsem zjistil že mi motor točí max 2700ot. Do té doby táhne dobře, žádný nouzový režim, jenom při těch otáčkách, jako by zapnul omezovač a konec.

Odesláno

Alebo zeby si kupil nie 100 percentne podavacie cerpadlo? Ak nechces zbytocne vyhadzovat peniazky za nahradne diely tak skus najskor diagnostiku u nejakeho sikovneho autoelekrikara.

Odesláno

Tak dneska se provoz auta choval již normálně, ale pořád svítila kontrolka motoru. Po pár nastartováních i ona zhasla. Takže vše teď vypadá OK, ale aby se to nevrátilo.:super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...