Butchi Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Mám problém. Vyměnil jsem střední díl výfuku a čerpadlo v nádrži a od té doby mi svítí kontrolka motoru a po zhasnutí motoru klíčkem, motor ještě běží tak 3, 4 sekundy. Pls help? Citovat
jofo Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Typicka zavada. Kde si tankoval? 95 percent to je nekvalitnou naftou. Najskor by som natankoval nejaku kvalitnu naftu a potom sa uvidi.Uz to tu malo viacero majitelov naftakov. Citovat
Butchi Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 No vždy beru na shell, ale tentokrát by jsem tak daleko nedojel , tak jsem musel na RobinOil. Zkusím teda natankovat. Citovat
Butchi Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Tak jsem nabral plnou na shell a nic. Pořád to samé. Ještě jsem zjistil že mi motor točí max 2700ot. Do té doby táhne dobře, žádný nouzový režim, jenom při těch otáčkách, jako by zapnul omezovač a konec. Citovat
zzipCZ Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 že by starej známej vysokotlakej ventyl?:myslim Citovat
jofo Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Alebo zeby si kupil nie 100 percentne podavacie cerpadlo? Ak nechces zbytocne vyhadzovat peniazky za nahradne diely tak skus najskor diagnostiku u nejakeho sikovneho autoelekrikara. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Ak by to bolo podávacie čerpadlo rak nenaštartuje vôbec. Tiež to vidím na DRV ventil. Citovat
Butchi Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 Tak dneska se provoz auta choval již normálně, ale pořád svítila kontrolka motoru. Po pár nastartováních i ona zhasla. Takže vše teď vypadá OK, ale aby se to nevrátilo. Citovat
Butchi Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 Tak se mi to projevilo znova a dokonce to zdechalo i za jízdy. Byl to vysokotlaký ventil, z vrakoviště za 1700, tak doufám že něco vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.