mipr Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Poprosím o názor zkušených. Rozsvítily se mi současně kontrolky ABS a ESP. Žádný fault se neukázal. Po zastaveni , \"odpočinutí\" a nastartování kontrolky zhasly a zatím je to v pořádku. Je to jen nahodilá chyba,nebo to na něco ukazuje? Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Pravdepodobne snímač ABS na kolese. Citovat
FrenkV Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Mě tohle dělalo když mi odcházela autobaterie,bsi vyřadí největší odběratele proudu , první z nich je ABS Citovat
toro Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 .... bum a už tam mám tu hlášku také. Nový start a vyresetováno.Spadne to tam jen při některém brzdění, které nejde definovat, ale baterie je také 5 letá.Tak to nyní dám na intenzivní pozorování.Čidlo ABS je foto nebo mechanické, kde je umístěno, Q for AnotherOne ? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Na náboji každého kolesa, je to bezdotyková hallova sonda. Citovat
xavier Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Ja som mal problém s uvolneným konektorom pri prednom kolese ( konektor je umiestnený pod plastovým blatníkom ). Pri otrase ( alebo brzdení ) sa na chvíločku stratí signál z čidla a BSI okamžite hlási poruchu. Použi hladanie, urobil som popis aj s fotkami. Citovat
toro Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Děkuji za info, pátrám .... ale možná jsem také podcenil svolávačku YEM zrovna na ABS a ESP??? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Tu je ako poznať či si to mal na zvolávačke Jednalo sa o možnosť zhorenia auta keď sa dobre pamätám, nesúviselo to s chybovými hláškami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.