Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

minuly tyden jsem kouknul na dokumenty o metalu

Metal - A Headbangers Journey

Global Metal

delal je Sam Dunn a musim rict, ze oba dokumenty byly hoodne zajimave, predevsim Global Metal, ktery se vydava za metalem po celem svete ... zde me potesila hlavne pritomnost mych oblibenych Orphaned Land a Salem ..:papa

http://www.csfd.cz/film/230326-metal-a-headbangers-journey/

http://www.csfd.cz/film/250463-global-metal/

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Dnes jsem byl v kině na Kawasakiho růži. Pokud máte rádi filmy které Vás donutí zamyslet se - pak je právě tenhle film ta správná volba. Osobně jsem z kina odcházel s velice smíšenými pocity, po opadnutí prvotních emocí ale jednoznačně film řadím k tomu nejlepšímu, co jsem v poslední době měl možnost vidět.

Tak tak, je to výborný film - hodně hluboké téma, celkově film působí dost depresívně. Dost se to podobá německému Životy těch druhých.

Odesláno

Tak jsem to konečně pročet celé :) a už mám seznam filmů které mě zaujaly tak uvidíme co z toho bude.

Jinak za mě Hanebný parchanti super, Andělé a démoni taky dobrý ale podruhé asi až za dlouho..možná

Za sebe bych doporučil Dobrý Will Hunting, Pošli to dál, V zajetí rychlosti, Vzpomínka na titány, Deník nymfomanky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Viděl jsem Život Davida Galea - zajímavé drama s K.Spacey, ale trochu přespekulované.

Také Seznamte se, Joe Black - příjemný film s A.Hopkinsem, B.Pittem a C.Forlani s originálním námětem, ale celkem zdlouhavý a příliš plný sentimentu.

[url=] http://www.csfd.cz/film/933-seznamte-se-joe-black-meet-joe-black/

Odesláno

silent hill je neskutecna podivana, atmosfera jako hovado :super, to taky muzu ...

filmy typu pach krve, hory maji oci ... beru jen na odreagovani :) ... na krvavy potok se chystam

filmy, ktere jsem v posledni dobe zhledl:

nahradnici - cekal jsem od toho vice

ostrov - nedavno na prime, velmi slusny filmecek

bunkr smrti - takova blbost na odreagovani, beckovka

30 dni dlouha noc - tak tento film me celkem necekane dostal, bomba

...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsme dnes byly na Jak vycvičit draka , a mohu doporučit , moc pěkné a děti spokojené , musím dodat že kdybychom šli na 3D tak to děti neudrží a měli by v kalhotách , i bez 3D jsme měli s Tou co se mnou bydlí co dělat aby jsme je udržely v klidu :D

Odesláno

Jojo Guy Ritchie umi tocit pekny filmecky:super Podfu©k, Sbal prachy a vypadni, RocknRolla /vsechno britske podsveti/ a vlastne i jeho Sherlock Holmes do toho sedi:mrk

[upravil dne 3/4/10 hudy]

Odesláno

Tak jsem dneska skoukla na zdejši doporučení: Krvavý potok a 30dní dlouhá noc

Oba filmy stály za shlédnutí pro milovníky hororu dobrá podívaná. Dcera se divila, že upíři jsou zlí :D myslela, že jsou hodní jako ve stmívání :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Včera jsem byl na Souboj Titánů 3D a :blicismajlik

Neskutečnej trapas! Už po půl hodině jsem se nemohl dočkat konce. Robosova tam byla asi tak 3 vteřiny (oproti původní verzi, kde je součástí celého teamu). Kraken byl na plátně (a to se celou dobu vlastně jenom vynořoval) asi deset minut, ale skoro nic nezničil (oproti původní verzi, kde na začátku zmasakruje město). Jediná scéna, která za něco stála byla bitka se škorpióny (ale těch bylo zase nějak moc) a potom lov Medusy. Místo vypravěče je tam nějaká nesmrtelná teta, která leze všude za Perseem a radí mu co má dělat. Ten slizounskej hádankář z bažin chyběl úplně. Zpracování ve 3D s takovým množstvím střihů, že jsem chvilkama viděl jenom rozmazaný šmouhy a jen odhadoval co se na plátně děje. Honička Persea s Harpyjemi mezi krakenovými chapadly a v městských uličkách byla přehnaně dlouhá. Asi když už máme to 3D, tak ať si to užijeme. V Hollywoodu to holt pojali po svém. Máme černýho prezidenta, tak proč ne černej Pegas? Nemluvě o Andromedě, která se zřítí z asi 150m vysoký skály do moře, na ní spadne asi 1megatuna zkamenělýho Krakena a ta holka šikovná nemá ani rozmazaný šminky. PROČ??? PS: Liam Neeson vzal roli v tomhle filmu, protože jeho synové jsou velkými fanoušky řecké mytologie. (hlavně aby ho za to ale nenakopali do . . . . . .!!)

[upravil dne 26/4/10 Ravel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...