Cyklon Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Dobrý ročník jsem tipoval na vynikající film od R.Scotta se skvělým R.Crowem, ale nějak jsem nadšený nebyl Jde zřejmě o film, u kterého vznikají i dost rozporuplné názory - viz CSFD. Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: sucram® mě se docela líbil film Knowing v hlavní roli s Nicolasem Cagem Nicolas Cage je moje srdcová záležitost, a co teprve Proroctví...když jsem si to pustila doma, tak už to nebylo jako v kině, si ani nedovedete představit, jak celý kino ztuhlo při tom, jak spadlo to letadlo, ani já jsem to nečekala, šla jsem na to opravdu jen proto, že vím, že filmy s ním jsou dobrý a celkem to i vypadalo. Bez citace obrázků, díky Béďa. [upravil dne 18/10/2009 Béďa] Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 tak sem se teď díval na film 2012 - soudný den, myslel sem si že je to ten o jakým se tady píše a on to musel být nějakej jinej, je z roku 2008 a je to hrozná pi....... Citovat
destiny Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda tak sem se teď díval na film 2012 - soudný den, myslel sem si že je to ten o jakým se tady píše a on to musel být nějakej jinej, je z roku 2008 a je to hrozná pi....... viděl jsem to taky a v hodnocení máš naprostou pravdu. Je to nízkorozpočtové \"béčko\". Citovat
Cyklon Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Okamžik zlomu film jsem viděl ve verzi DivX, kde byly titulky se zvláštním časováním (vždy na zlomek sekundy :-( takže jsem se spíš soustředil na původní znění, ale jinak vynikající záležitost: strhující, napínavé i místy velmi komické. Vřele doporučuji Citovat
destiny Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 2 Cyklon: díky za doporučení. Na \"Okamžik zlomu\" jsem se chtěl po shlédnutí trileru v kině určitě podívat, ale nějak mne ten film \"oběhnul\". Byl jsem mimo ČR a pak jsem na to zapomněl. Takže díky za připomenutí Hopkins patří k mým oblíbeným hercům, takže se na snímek opravdu těším. (pak dám vědět, jak se mi to líbilo) Citovat
309GT Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Na okamžik zlomu jsem zrovna před chvílí koukal na HBO,doporučuju shlédnout! Citovat
309GT Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Včera jsem koukal na Bonnie a Clyde (1976-W. Beatty, F. Dunawayová....) co dávali na ČT 1,je to klasika....po dlouhé době konečně dávali dobrej film Citovat
destiny Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 2 Cyklon: Tak jsem se podíval na doporučený film \"Bod zlomu\" a moc se mi to líbilo. Opravdu se jedná o kvalitní podívanou. Moje hodnocení: 9/10 Citovat
omegascream Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 naposledy som videl District 9 a podla mna velmi dobry film. Uz sa tesim na Avatar-a. S grafikou to sice trochu prestrelili, ale som si isty, ze to bude mat nenormalnu atmosferu. Ak sa clovek trochu povznesie nad to 3D-cko, tak uz aj trailer je perfektny. http://www2.avatarmovie.com/ Citovat
destiny Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Měl jsem dnes náladu na nějaký starší film, tak jsem mrknul na Sci-fi klasiku \" - Návratdo budoucnosti Citovat
Jenda 309 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Tak dneska jsem si dal jednu oddechovou klasiku - blíží se vánoce:aut A přesto že jsem ten film viděl snad stokrát tak jsem si po stojedné stejnak zas užil Bruno válí Citovat
s1600 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Bruno-extrem,ze kteryho mam smiseny pocity.. vybornej film-Pursuit of happyness s Willem Smithem http://www.csfd.cz/film/221903-pursuit-of-happyness-the/ Citovat
volvik Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Bruno se mi vubec nelibil ale je hodne jinych novych filmu ktere jsou dobre napr. hanebni parchanti Citovat
309GT Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Na hanebný pancharty se chystám taky,prej je to parádní Citovat
wooody Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 tedko sem dokoukal most do země terabithia, a hezčí film sem dlouho neviděl Citovat
peugeot09 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Minulou noc jsem konečně po velice dlouhé době shlédnul film. Volba padla na Rychle a zběsile 4. Zatím jsem viděl všechny tři díly, ale po shlédnutí tohohle nejnovějšího musím říct, že je i zároveň nejlepší z celé série. Rozesmála mě pouze příhoda, kdy v poušti Bryanův malý sporťáček převrátil džíp a taky se mi zrovna příliš nazamlouvaly honičky v rokli, přišlo mi to dost přitažené za vlasy, ale jinak soundtrack, efekty i jednotlivé prolínající se příběhy všech zůčastněných neměly chybu. Konec rovněž parádní, jenom se mi nelíbilo, že to utnuli tak brzo. Na osvobození Torreta z vězeňského autobusu bych se rád podíval. Moje hodnocení: 90% Pokud jste zatím ještě neviděli (je tu vůbec někdo takový? ), doporučuji shlédnout. Nebudete litovat. [upravil dne 1/11/09 peugeot09] Citovat
BV406 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 tak ja se koukl na par filmu o vikendu: nenavist (1995) - bomba snimecek mesto bohu - taky mazec navrh - sandre bullock to v tomto filmu naramne slusi ... jinak oddechovka krvavy diamant - taky hodne silny film monstra vs. vetrelci - po ratatouille od pixaru opet hodne dobry animak , ovsem od dreamworks svihak ajtak - takova francouzska blbinka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.