Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

mě se docela líbil film Knowing v hlavní roli s Nicolasem Cagem

Nicolas Cage je moje srdcová záležitost, a co teprve Proroctví...když jsem si to pustila doma, tak už to nebylo jako v kině, si ani nedovedete představit, jak celý kino ztuhlo při tom, jak spadlo to letadlo, ani já jsem to nečekala, šla jsem na to opravdu jen proto, že vím, že filmy s ním jsou dobrý a celkem to i vypadalo.:aut

Bez citace obrázků, díky Béďa.

[upravil dne 18/10/2009 Béďa]

Odesláno

tak sem se teď díval na film 2012 - soudný den, myslel sem si že je to ten o jakým se tady píše a on to musel být nějakej jinej, je z roku 2008 a je to hrozná pi.......:grr

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

tak sem se teď díval na film 2012 - soudný den, myslel sem si že je to ten o jakým se tady píše a on to musel být nějakej jinej, je z roku 2008 a je to hrozná pi.......:grr

viděl jsem to taky a v hodnocení máš naprostou pravdu. Je to nízkorozpočtové \"béčko\".

Odesláno

Okamžik zlomu

film jsem viděl ve verzi DivX, kde byly titulky se zvláštním časováním (vždy na zlomek sekundy :-( takže jsem se spíš soustředil na původní znění, ale jinak vynikající záležitost: strhující, napínavé i místy velmi komické. Vřele doporučuji :super

okamzik_zlomu.jpg

Odesláno

2 Cyklon: díky za doporučení. Na \"Okamžik zlomu\" jsem se chtěl po shlédnutí trileru v kině určitě podívat, ale nějak mne ten film \"oběhnul\". Byl jsem mimo ČR a pak jsem na to zapomněl. Takže díky za připomenutí :super

Hopkins patří k mým oblíbeným hercům, takže se na snímek opravdu těším. (pak dám vědět, jak se mi to líbilo)

Odesláno

Včera jsem koukal na Bonnie a Clyde (1976-W. Beatty, F. Dunawayová....) co dávali na ČT 1,je to klasika....po dlouhé době konečně dávali dobrej film

Odesláno

Tak dneska jsem si dal jednu oddechovou klasiku - blíží se vánoce:aut A přesto že jsem ten film viděl snad stokrát tak jsem si po stojedné stejnak zas užil :) Bruno válí :roker

die_hard_01.jpg

Odesláno

Minulou noc jsem konečně po velice dlouhé době shlédnul film. Volba padla na Rychle a zběsile 4. Zatím jsem viděl všechny tři díly, ale po shlédnutí tohohle nejnovějšího musím říct, že je i zároveň nejlepší z celé série. Rozesmála mě pouze příhoda, kdy v poušti Bryanův malý sporťáček převrátil džíp a taky se mi zrovna příliš nazamlouvaly honičky v rokli, přišlo mi to dost přitažené za vlasy, ale jinak soundtrack, efekty i jednotlivé prolínající se příběhy všech zůčastněných neměly chybu. Konec rovněž parádní, jenom se mi nelíbilo, že to utnuli tak brzo. Na osvobození Torreta z vězeňského autobusu bych se rád podíval. :potlesk

Moje hodnocení: 90%

Pokud jste zatím ještě neviděli (je tu vůbec někdo takový? :mad: ), doporučuji shlédnout. Nebudete litovat. :super

[upravil dne 1/11/09 peugeot09]

Odesláno

tak ja se koukl na par filmu o vikendu:

nenavist (1995) - bomba snimecek

mesto bohu - taky mazec

navrh - sandre bullock to v tomto filmu naramne slusi ... jinak oddechovka

krvavy diamant - taky hodne silny film

monstra vs. vetrelci - po ratatouille od pixaru opet hodne dobry animak :), ovsem od dreamworks

svihak ajtak - takova francouzska blbinka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...