ancore Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 ...presne, tak som to urobil aj ja, dve ziarovky mimo sady navyše v kufri pre každý prípad Citovat
Dudko Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Nazdar, ja som natrafil na nevyspateho policajta:blicismajlik a za modre parkovačky mi zobral techničak, lebo som odmietol zaplatit Aj tak to bolo za 50 € Podla toho na koho natrafiš, ale xenony /neorigo/by som do zahraničia neriskoval Citovat
patko79 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ... možno banálna otázka, ale dajú sa do TP zapísať xenóny podobne ako disky? Auto som kúpil s domontovanými xenónmi a dole sa mi ich dávať veľmi nexce:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Dajú, ale musíš splniť príslušné podmienky - ostrekovače, autoleveling, homologácia na sklách svetlometov. Ale bol tu aj prípad, že sa to urobilo po známosti aj bez toho. Citovat
Milhaus65 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: patko79 ... možno banálna otázka, ale dajú sa do TP zapísať xenóny podobne ako disky? Auto som kúpil s domontovanými xenónmi a dole sa mi ich dávať veľmi nexce:bojim Do roka odejdou. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Mám ich vyše roka. Žiadny problém ani s autom ani s nimi. Citovat
patko79 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 mno neviem, predchádzajúci majiteľ ich mal rok a pól a ja už asi trštvrte roka, tak dúfam, že sa mýliš Citovat
Michael coupé Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Víte co je velice zvláštní,u nás nikdo neřeší přepisy nebo,tak něco,ale jak máme vyjed ven,tak se klepeme a auto uvádíme do origo stavu....může někdo rozumně vysvětlit proč tomu tak je a proč tedy i u nás nejezdíme s origo věcma?Já jel teď taky za hranice a mám tam ty duhový žárovky v blinkrech,modre parkovačky atd.... vše jsem sundal, a pak jsem nad tím tak přemýšlel proč jsem to vlastně udělal a tady je mi to jedno...... Jinak určitě odmontovat nebo nějak ošálit,pokud jsou dodávané,tak vyndat výbojku,vrátit žárovku a jak budeš zpět,tak přecvaknout zase na xenon.(pokud to jde) Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 bavíte se o xenonech, ale to co tam máte jsou hidy, xenonama se můžou nazvat jen origo světla, který tam maj továrně bejt Citovat
AnotherOne Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 HID sú aj originál xenón. Je to skratka pre pricníp tvorby svetla a ten je v oboch prípadoch rovnaký. Jedno aj druhé sú HID, jedno aj druhé sú xenóny. Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 aha, aha, tak to sjem zase chytřejší, respektive mi to někdo kdysi špatně vysvětlil. Jinak jsem si k vánocům pořídil také hidy do své 206tky gti, jsou to h7r-6000k xenon kit premium +. Nějaký zkušenosti s nima? Citovat
jofo Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 A ked si nechas v aute HID a pojdes oproti mne tak sa otocim a v vymlatim ti to s kladivom co vozim v kufry. Pokial si to nedas rozumne nastavit. Milujem to skodovicach a inych autach koly ktorym toho moc nevidis ked idu oproti tebe. Ak to budes mat poriadne nastavene tak tuto poznamku neber osobne. A este jedna vec ak to tam chces mat a nemat velke problemy s policajtami tak si aspon vyber nejaku rozumnu farbu/teplotu svetla. Darmo budes vysvetlovat ze to mas origos ked ti to bude svietit modro, fialovo, zeleno... Citovat
Knedla Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja som si dal ziarovky bosch + 50% svietivost a zvysena vydrz a svietia uzasne..Nesvietia na bielo ale normalne na zlto a vidim uzasne. Chcel som dat xenony ale kaslem na to aby som sa triasol jak drahy pes pri kazdom fizlovy co ho stretnem na ceste. Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ty co jsem koupil má tak 1% jezdící populace, jsou to neoslňující, proto premium +, jelikož mají stínítko, které zabraňuje oslňutí, barva bílo-modrá, abych neměl problémy s fízlama Citovat
patko79 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Máte niekto skúsenosti so zaradením predradeného odporu pred xenóny, aby palubák nevypisoval vypálenú žiarovku? Pozeral som zopár riešení na nete a chcem sa do toho pustiť, privítam každú radu:aut Citovat
AnotherOne Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Ja mám dorábané xenóny a vypálenú žiarovku to nehlási, práve naopak. Samotný balast má totiž nejaký odber a hoci je xenón odpojený PP to nesignalizuje ako vypálenú žiarovku. Ale to je asi závislé od typu xenónov. Predávajú sa moduly na potlačenie tej správy. Samotný odpor treba dať paralelne ku balastu nie do série alebo nedajbože k samotnej výbojke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.