Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, ja som natrafil na nevyspateho policajta:blicismajlik a za modre parkovačky mi zobral techničak, lebo som odmietol zaplatit Aj tak to bolo za 50 €:bacha Podla toho na koho natrafiš, ale xenony /neorigo/by som do zahraničia neriskoval

Odesláno

... možno banálna otázka, ale dajú sa do TP zapísať xenóny podobne ako disky? Auto som kúpil s domontovanými xenónmi a dole sa mi ich dávať veľmi nexce:bojim

Odesláno

Dajú, ale musíš splniť príslušné podmienky - ostrekovače, autoleveling, homologácia na sklách svetlometov. Ale bol tu aj prípad, že sa to urobilo po známosti aj bez toho.

Odesláno
Původně zaslal: patko79

... možno banálna otázka, ale dajú sa do TP zapísať xenóny podobne ako disky? Auto som kúpil s domontovanými xenónmi a dole sa mi ich dávať veľmi nexce:bojim

Do roka odejdou.

Odesláno

Víte co je velice zvláštní,u nás nikdo neřeší přepisy nebo,tak něco,ale jak máme vyjed ven,tak se klepeme a auto uvádíme do origo stavu....může někdo rozumně vysvětlit proč tomu tak je a proč tedy i u nás nejezdíme s origo věcma?Já jel teď taky za hranice a mám tam ty duhový žárovky v blinkrech,modre parkovačky atd.... vše jsem sundal, a pak jsem nad tím tak přemýšlel proč jsem to vlastně udělal a tady je mi to jedno......

Jinak určitě odmontovat nebo nějak ošálit,pokud jsou dodávané,tak vyndat výbojku,vrátit žárovku a jak budeš zpět,tak přecvaknout zase na xenon.(pokud to jde)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

aha, aha, tak to sjem zase chytřejší, respektive mi to někdo kdysi špatně vysvětlil. Jinak jsem si k vánocům pořídil také hidy do své 206tky gti, jsou to h7r-6000k xenon kit premium +. Nějaký zkušenosti s nima? :)

Odesláno

A ked si nechas v aute HID a pojdes oproti mne tak sa otocim a v vymlatim ti to s kladivom co vozim v kufry. Pokial si to nedas rozumne nastavit. Milujem to skodovicach a inych autach koly ktorym toho moc nevidis ked idu oproti tebe. Ak to budes mat poriadne nastavene tak tuto poznamku neber osobne. A este jedna vec ak to tam chces mat a nemat velke problemy s policajtami tak si aspon vyber nejaku rozumnu farbu/teplotu svetla. Darmo budes vysvetlovat ze to mas origos ked ti to bude svietit modro, fialovo, zeleno...

Odesláno

Ja som si dal ziarovky bosch + 50% svietivost a zvysena vydrz a svietia uzasne..Nesvietia na bielo ale normalne na zlto a vidim uzasne. Chcel som dat xenony ale kaslem na to aby som sa triasol jak drahy pes pri kazdom fizlovy co ho stretnem na ceste.

Odesláno

Ty co jsem koupil má tak 1% jezdící populace, jsou to neoslňující, proto premium +, jelikož mají stínítko, které zabraňuje oslňutí, barva bílo-modrá, abych neměl problémy s fízlama :)

Odesláno

Máte niekto skúsenosti so zaradením predradeného odporu pred xenóny, aby palubák nevypisoval vypálenú žiarovku? Pozeral som zopár riešení na nete a chcem sa do toho pustiť, privítam každú radu:aut

Odesláno

Ja mám dorábané xenóny a vypálenú žiarovku to nehlási, práve naopak. Samotný balast má totiž nejaký odber a hoci je xenón odpojený PP to nesignalizuje ako vypálenú žiarovku. Ale to je asi závislé od typu xenónov. Predávajú sa moduly na potlačenie tej správy. Samotný odpor treba dať paralelne ku balastu nie do série alebo nedajbože k samotnej výbojke.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...