Šalda Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Tak to máš taky docela na h....o, jen jestli Ti tam jezdí míň aut tak to budeš mít lepší Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Šalda: tak to je vcelku dle dané fotografie výjezd na pozemní komunikaci v pořádku. Pokud bude někde vyjíždět ze zatáčky více jak 50km/h, tak bude míti ,,problém\"!!! Je do ,,velká\" vzdálenost na to, aby zareagoval na danou situaci, v tomto případě na vjíždějící vozidlo. A jak už jsem uvedl v prvním příspěvku, tak i zákon rříká, že řidič musí přispůsobit rychlost stavu vozovky a dopravní situaci a tomto případě je to pravotočivá zatáčka a navíc je to v obci. Pokud ovšem není stanoveno jinak např. dopravním značením a pod.. Takže se plně domnívám, pokud dodržíš veškeré ustanovení §§ z.č. 361/2000Sb., tak vina nebude na tvé straně. Citovat
zzipCZ Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 tak jsem se na to informoval přímo na kompetetních místech tak že když to do mě někdo nasype do přední poloviny auta mužu za to já a když do zadní može za to on že nepříspusobil jízdu adt........ ale pozor není to na 100% takovédle nehody se posuzují případ od případu a ještě mě bylo řečeno že taky záleží \"kdo mě trefí\":bacha [upravil dne 20/7/09 zzipCZ] Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: zzipCZ tak jsem se na to informoval přímo na kompetetních místech tak že když to do mě někdo nasype do přední poloviny auta mužu za to já a když do zadní može za to on že nepříspusobil jízdu adt........ ale pozor není to na 100% takovédle nehody se posuzují případ od případu a ještě mě bylo řečeno že taky záleží \"kdo mě trefí\":bacha [upravil dne 20/7/09 zzipCZ] Však jsem toto napsal. Jinak je to docela běžná věc, že v obci musím předvídat, co se stane nečekaného. To je jako když se jede lesem a nebo u lesa, že musím očekávat lesní zvěř. Citovat
Šalda Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Tak díky moc všem za vyčerpávají odpovědi:super holt mě asi nezbude nic jinýho než doufat že žádný bum nebude a ještě to nějakej ten rok přežít než se postaví vzadu na zahradě garáž Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.