GhostBoxer Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 http://www.itest.cz/automobily/servisy-ford.htm#1 Taková perlička při zjišťování kvality servisu u konkurence. Škoda že do testu zařadili kraviny typu prošlá lékarnička, nesvítící žárovka atd. Myslím, že lepších důležitějších závad by se dalo \"nasimulovat\" více. Každopádně vyjádření Fordu ohledně konektorů je dost mimo mísu. Sám to mohu demonstrovat na sobě, špatný spoj v konektoru airbagu pod sedadlem spolujezdce (nalezeno dle rad fóra) a špatný spoj u připojení na vstřikovači (v servisu nenalezeno, našel jsem si to potom sám). Dobrá je i ta věta, když nemohli nalézt závadu, že si s tím má zajet do domovského servisu, kde auto znají. Jestli to tu už je nebo to patří jinam, klidně to přesuňte. Citovat
zzipCZ Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 jj a takhle pracuje 90% všech značkových servisů:bacha:bacha [upravil dne 14/7/09 zzipCZ] Citovat
tomike Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Dnes sa v servisoch neopravuje, ale iba meni diel za diel. Hola realita, cest vynimkam. Citovat
marko306 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 takéto niečo som vydel pred pár rokmi nd DSF a tam uvolnil silentblok od výfuku a povolili prírubu p(na typ auta si nespomeniem). V drvivej väčšine prípadov to (akože) bolo na výmenu komplet výfuku. A to bolo sa mi zdá v Nemecku Citovat
BV406 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 no, prave nemci mi moc nepripadaji jako schopni (rozumej improvizace schopni) opravari ... a to, ze se ti dneska ve vetsine servisech nebude nikdo s nicim srat a opravovat, to je bohuzel realita .... jsou to vsichni menici, ne opravari .. Citovat
Demo Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 se stejným přístupem jsem se setkal, jak u Fordu, tak u Škody.... Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 dnes ked si chces byt isty tak chodis do autorizaku.. male servisy su podla mna aspon tak dobre ako tie autorizovane, mozno lepsie lebo ked nieco nespravia nedostanu $ aj ked pri tych novsich autach plne pocitacov atd to budu mat tazsie a tazsie.. Citovat
Qcko Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Ja pokial nepotrebujem auto zdvihnut vyssie a mam pristup, vsetko si robim sam, naposledy som bol v autorizovanom servise s odpadnutym vyfukom a to ma prekvapili, dali auto na rampu, hned bolo vidiet ze sa rozpadol vyfuk medzi katalyzatorom a dalsim dielom...ale potom prislo moje prekvapenie, ked povedal, ze by \"mali\" objednat cely katalyzator, ale ze ten je podla neho dost drahy a ze ak chcem, tak mi to zavaria...(jasne ze som suhlasil:D)...sadol som si, ten chalanisko co mi to robil si dal tu pracu a behal na aute do mesta aby zohnal kus ktory tam presne pasoval, paradne mi to zavarili a nechal som tam nejakych 20 eur aj s materialom:super ...inak servisy su vseobecne hrozne, cest niektorym vynimkam, ale nie je to o servisoch, ale o ludoch a hlavne o pristupe:) Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: tomike Dnes sa v servisoch neopravuje, ale iba meni diel za diel. Hola realita, cest vynimkam. tomu se chlapi nedivte--taková je dnes technologie oprav.Dnes se nedělají v servisech opravy typu G.O. motoru,karoserie,atd.Ty motory se totiž dnes ,,nekazí\'\'(myslím kliku,ventily,válce,písty atd.).,,Kazí\'\' se totiž jen ta pitomá čidla,různé ovládací ventily,váhy vzduchu...,a to musí mechanik vyměnit--néé opravit,na tu výměnu je stanovený čas a hotovo!!!Samozřejmě,že nějaký Pepa garážník se s tím čidlem může hrát třeba celý den a nakonec ho možná ,,rozchodí\'\'...,ale to musíte jet k němu a né do autorizáku... jěště je varianta koupit S 120 a vše kolem motoru opravovat ,,kombinačkama\'\'...a sám--to už tu bylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.