Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: Lubk0

Vidim ze si na talianov neni, ale mne sa jedna moc paci :D Na fotkach to neni az tak ono, ten predok je iny, ale nazivo to je krasavica, a ten luxus ... Da sa v pohode zohnat za menej ...

http://lancia-thesis.autobazar.eu/24-jtd-id1091492.html

Tak dnes som mal moznost si toto auto obzriet.

Musim povedat ze vzbudzovala respekt.

Nazivo to je naozaj nieco uplne ine ako fotky.

Zo zadu parada, predok nic moc, ale nic nie je asi dokonale :-)

No a zvnutra ten luxus a palubovka...hmmm.

Tak to sa mi doost pacilo veru :papa

dnes davali na ceskom kanale o tomto aute taku recenziu.rocne sa vyrobilo 1000 kusov.na sk ani v cechach sa nepredava.totalny prepadak a taliani o nastupcovi nerozmyslaju.nikto to nechce.ziadny servis,ziadne skusenosti.toto by som si nekupil fakt ani omylom.tak o auticku do zbierky v 1:43 by som asi uvazoval;)

[upravil dne 9.8.09 jozefsv]

Odesláno

no, na firme mame jednu a6, 2,5 TDi, 132kW v automatu .... nemuzu si pomoct, par km uz jsem s ni taky najezdil, ale vzdy mam lepsi pocit, kdyz presednu do sve 406 ... ta audi je pro me tvrda ..

Odesláno

Kamrád si teď koupil Audi Allroad 2,5 Tdi Quattro 132kw rok 2001,je to opravdu pěkná kárka! Motor má najeto poctivých 175000km a je to z čr a po prvním majiteli s jasnou a zdokumentovanou minulostí včetně faktur,servisováno pouze v origo servisu a šlape jako švícary,nikde nic neklepe,nevrže,vevniř je ticho jak v kostele,motor neikde neprosává....opravdu pěkný kup,cena byla taky příjemná,ale tu neprozradím:D Když bych se teď rozhodoval co koupit tak kolem cca 200-230 tisíc tak by byla A6 Avant s tímto motorem asi jasná volba;)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Kamrád si teď koupil Audi Allroad 2,5 Tdi Quattro 132kw rok 2001,je to opravdu pěkná kárka! Motor má najeto poctivých 175000km a je to z čr a po prvním majiteli s jasnou a zdokumentovanou minulostí včetně faktur,servisováno pouze v origo servisu a šlape jako švícary,nikde nic neklepe,nevrže,vevniř je ticho jak v kostele,motor neikde neprosává....opravdu pěkný kup,cena byla taky příjemná,ale tu neprozradím:D Když bych se teď rozhodoval co koupit tak kolem cca 200-230 tisíc tak by byla A6 Avant s tímto motorem asi jasná volba;)

U Allroad není jen motor to jediné co se případně sere. Až ho začne zlobit hydraulické zvedání, to je taky pěkná legrace. Pokud to má Tiptronic, tak zde je taky značné semeniště případných problémů.

Odesláno

Počkej až to uvidí náš Daewoo propagátor Lubko, ten Ti dá.

Každopádně tohle je korejský Mercedes, který podle mě na rozdíl od tý lančky vypadá jako hezké auto (byť bych si ho určitě nekoupil).

Taky už ho můj známý v tom bazaru má minimálně od jara.

[upravil dne 10/8/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Původně zaslal: 309GT

Kamrád si teď koupil Audi Allroad 2,5 Tdi Quattro...

U Allroad není jen motor to jediné co se případně sere. Až ho začne zlobit hydraulické zvedání, to je taky pěkná legrace. Pokud to má Tiptronic, tak zde je taky značné semeniště případných problémů.

Všetky autá sa kazia a čím sú zložitejšie tak tým viac. Pri Audi ako pri mále značiek má človek istotu že je to premyslená technika, slušne zložená s pomerne kvalitných súčiastok. Sám som mal dve a nemôžem povedať krivého slova.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Každopádně tohle je korejský Mercedes, který podle mě na rozdíl od tý lančky vypadá jako hezké auto (byť bych si ho určitě nekoupil).

korejske mercedesy jsou ssang-yongy, automobilka jiz spoustu let spolupracuje s mercedesem a pouziva jejich motory atd..

Odesláno
Původně zaslal: BV406

Původně zaslal: Medvěd

korejske mercedesy jsou ssang-yongy, automobilka jiz spoustu let spolupracuje s mercedesem a pouziva jejich motory atd..

Však ho také vyráběl i Ssang Yong - ale tenhle nese znak Daewoo

Více info zde: http://auta5p.eu/katalog/daewoo/chairman_01.htm

Odesláno

Tak som zosadol z vysin (A8 :-)) a popozeral sa po \"dostupnejsich\" (pre mna) modeloch aut.

A tak som pozeral (uz tu spominane) BMW.

Celkom ma zaujali 330 xd (aj ked je mensie) a 530 d.

Hmm?

Odesláno

3,0 d od BMW odporucam...v ktorom kolvek vykone je to narez.....sam som jazdil x5 s 3,0 d po chipe mala vykon ako sd. poviem ti stakou kravou to islo ako das. priemerka vychadzala pri normalnom jazdeni 10,5 lt/100 km... co je uplne super....ale clovek co si kupuje take auto sa nepozera na take veci. co sa tyka 330 xd, je to male,motor vyborny, x-drive excelentny... ale podla toho co ti vyhovuje. osobne odporucam 530 d , ked preferujes 4x4 ta x-drive.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...