MACI Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Sel bych do e39 530dA Pred Pazoutem jsem mel e39 523iAT a bylo to fakt paradni auticko, dobra vybava (to se ani 406 v plne nemuze rovnat), jen ta spotreba a vykon nic moc, 125kW + automat s tim autem moc nehybalo. Kamarad ma 530d, spotreba kolem 6-7, zalezi na stylu jizdy, druhy kamarad ma 525TDS, uz starsi, ale celkem nenarocny motor (uz bych do nej ale nesel). Az Pazouta prodam tak si zas poridim asi nejake BMW, a to bud e39 530dA po faceliftu, pripadne 525dA, a nebo 330Ci/328Ci 406 je prijemne pohodlne auticko, ale bohuzel s petkou nebo trojkou coupe v dobrem stavu se rovnat nemuze Citovat
MACI Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=75647 zrovna dnes jsem si prohlizel tenhle inzerat, neco takoveho by se mi libilo Citovat
MACI Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=72953 jeste lepsi, trosku drazsi Citovat
dobrmik Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: BV406 boze ... on si jeste nevybral nj někomu to trvá hold dýl... Citovat
Y2K Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 Chlapsi vy to stale asi nechapete...si precitajte vsetky (moje) prispevky v tejto teme. To ake auto je len cisto teoreticka zalezitost ktora od tychto prispevkov az po realizaciu potrva minimalne tak rok Nie je to ze mam vela penazi a neviem co s nim tak poradte co mam ist zajtra kupit... Citovat
Fusion Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: MACI Sel bych do e39 530dA Pred Pazoutem jsem mel e39 523iAT a bylo to fakt paradni auticko, dobra vybava (to se ani 406 v plne nemuze rovnat), jen ta spotreba a vykon nic moc, 125kW + automat s tim autem moc nehybalo. Kamarad ma 530d, spotreba kolem 6-7, zalezi na stylu jizdy, druhy kamarad ma 525TDS, uz starsi, ale celkem nenarocny motor (uz bych do nej ale nesel). Az Pazouta prodam tak si zas poridim asi nejake BMW, a to bud e39 530dA po faceliftu, pripadne 525dA, a nebo 330Ci/328Ci 406 je prijemne pohodlne auticko, ale bohuzel s petkou nebo trojkou coupe v dobrem stavu se rovnat nemuze Jestli tvůj kamarád na tom tédéesu nedělal žádnou větší opravu tak nad ním stojí stráznej anděl autmechanik 328/30 sou perfektní motory, silný, kombinačka 9l/100 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Když si koupíš jedno auto,sere se a koupíš druhý a sere se taky,tak to asi \"klasické keci\" nejsou. Skorej si naozaj myslim, ze sou Kdyz si myslis, ze staci vyskouset 2 ojety auta od jedne automobilky, treba ten samej model, a podle toho posoudit, tak nemam slov Vubec by sem se nedivil, ze oba predchadzejici majitele, s tym autem jazdili jak prasata a na servisu setrily... Vubec by to nebyla velka nahoda teď má 607 Hdi a je spokojenej jak čerstvě nakojený mimino;) Jo, to uz je vypovidajici, ze koupil jednu 607 a uz chrochta blahem :D Mozna se mu jen podaril dobrej kus ze jo ? Jestli to porovnáváš s 306kou,tak určitě Nevim ci to bola narazka na auto samotne, protoze 309 tka asi taky nebude vydobytok luxusu, ale 607 cka neni nejak zvlast drahe a luxusni vozidlo, v kterem by se mnel clovek problem svest. V 607 cke sem mozna na tve prekvapeni sedel, ale bohuzel, ne jen ja se nemuzu zbavit pocitu, ze 166 ka treba je uplne jina liga v komfortu Jak si můžuza jízdy opřít pravou nohu u plynového pedálu? Tak za prve, ne kazdy je vysoky, tezky a tak dale, jako ty A za dalsi, vym ze se ty to mozna zda hloupe, bohzel, nijak vyargumentovat se to neda. Proste si do takoveho auta musis sadnout, a tu nohu si skusit opriet Naozaj sa to da, a je to takisto pohodlne Aspom pro mne... Vela lidi tohle mozna nevyuzije, ale proste myslelo se i na to, a je to kazdopadne plus Elegance ma to auto velkou, motory jedou nadherne ... - Ale jak dloho jedou,to těžko odhadnout;) Jedou tak dlouho, jak je o ne dobre starano Uplne lehka matika. Bohuzel alfa motory, sou vice haklive na to, jak se o nich majitel stara. Motory jinych automobilek, vydrzi i urcitou mieru zleho zaobchadzani, coz alfa nese hodne tezko. Ta bere hodne tezko i treba nekvalitny olej s nejakeho hypermarketu za par supu... Taky snad jako jedina, ma urcitou miru spotreby oleje, a take se casto stava, ze panacek ani nevi, kde se olej meria Pokud vsak das motoru vsechno co chce, je ten motor k nezaplaceni... Ja nevim, naozaj ty odporucam, skus sa niekedy previes v tej 2.4 JTD, treba i u toho nejmene slavneho stareho 100 KW toveho ... Ten zvuk, ta reakcia na plynovy pedal To je proste nieco, co sa mi paci. A preto, ze nekdo nedokaze poradne vykonat ani zakladni servis, huli auto za studena, tak bohuzel, za to nikdo nemuze. Alfa muze iba za to, ze to auto to tezko znasi ... Bohuzel, tohle by mnel vedet kazdy, kdo si auto teto znacky kupuje. Ten motor ma sve pro, a proti Za cenu \"dukladnejsiho\" servisu, a lepsiho spravani se k auto dostanes neco, co proste v beznych motoru beznych automobilu jen tak nevidel Twin Sparky byli tak nějak všeobecne nepovedený TSparky sa robia dodnes, a myslim ze niajk vseobecne nevydareny nebyli Bohuzel, plati u nich to jiste, co sem napsal vise ... - Divim se že ještě nemáš alfu doma A tohle je mozna rozdil, medzi mnou a tebou. To ze chvalim nejakou znacku automobilu, neznamena, ze ji musim mit hned v garazi... Ja klidne pochvalim, kdyz je co chvalit, i automobil znacky, ktery mi zrovna nestoji v garazi ... Mam doma peugeota, a predstav si, je plny internet toho, jak je peugeot zly, jak je to kopa hoven, jak se to strasne kazi, jak to nekdo muze koupit atd atd... A tyhle reci sou neni nic jineho, jak keci s hospody ... Protoze ocividne, si jeden kamarad mal 2 nevydareny auta, a neco si si precetl na internetu, a uz je ta znacka spatna Proto sou to dle meho, keci s hospody ... Já jsem tu psal že bych to nechtěl ani za pytel hoven a zatím si stojím. V pohode, je to tvuj nazor Treba jeden s mich je, ze by sem napriklad 309 tku taky nechtel ani za pytel hoven - je to o nazoru, ten ty proste neberu. Ale da se to treba vyjadrit i jinym spusobem, jako napriklad \"309 tku, bych asi nechtel, protoze by mi nevyhovovala v tom a tom ... \" Auta jsou to hezká,ale když jsem viděl jejich spolehlivost...možná jsou to keci jak z hospody,ale projdi si internetové diskuse na téma \"alfa romeo\",docela dost lidí si to koupí,chvíli jezdí,nasype do toho peníze a prodá,protože to nemá cenu.... Jo, staci si tuna \"otevrit\" sekci servis, a trocha si pocist Kolik lidi ma problem s pugem Ale to uz se nepocita. Jasne ze na internetu, najdes jen ty negativny veci. Ja taky nepisu na tohle forum temu ze \"Moje auto je super, super jezdi, nema zadnou vadu, nic sem donho nenasipal atd atd\"... Zakladam tu temy, kdyz mi neco odejde, nebo prestane fungovat Takze je zjavne, ze v sekcich jako treba servis, se budou resit jen problemy... Jak sem psal, kopa lidi nedokaze odhadnout sve financne moznosti. Kdyz si nekdo koupi treba alfa romeo 166, coz byla jak sem jiste psal limuzina ktera nova stala urco pres milion, tak nemuze cekat, ze servis bude tak drahy, jak na urovni felicie nebo o malo vyssi... Treba ratat s urcitymi financnimi naroky, to auto je velke, tezke, je s vyssi tridy, bohuzel, i ten servis nebude nejlevnejsi... Taky kdyz si koupim 10 lete BMW radu 7, tak nemuzu cekat, ze to auto bude TIP TOP spolehlive, budu chrochtat blahem, a ze do toho nic nenasipu Ale bohuzel, je to tak, internet je plny techto premiovych limuzin za par korun... Otevri si net, za par korun najdes A8 cky, ci BMW 7 ckoveho radu, r.v. 98-99 ... Ale myslis, ze jakou maji tito auta historii ? Takou, jak si popsal. Koupi si to prevazne mlade ucho, za par supu, pojezdi, posere se neco, zisti co stoji oprava, pak to nejak co nejlevneji zboucha dokopy, a proda dal A takhle ty auta konci. Ale kvuli tomu nezacnu pisat ze treba AUDI je nahovno, nebo BMW je ****. Podle mne to da logiku. A jen tak mimo. Kdyz budu potrebovat auto nejaky stredny tridy, jako treba BMW 3, nebo octavia atd, tak budu velmi silno uvazovat o 159 tke Bohuzel, kdybych si to auto koupil ted, byla by to cista hlupost, nakolko moj rocni najazd je velmi mali, a jezdit takove auto po meste na kratke trasy je asi trocha mimo ... Citovat
MACI Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: MACI Sel bych do e39 530dA Pred Pazoutem jsem mel e39 523iAT a bylo to fakt paradni auticko, dobra vybava (to se ani 406 v plne nemuze rovnat), jen ta spotreba a vykon nic moc, 125kW + automat s tim autem moc nehybalo. Kamarad ma 530d, spotreba kolem 6-7, zalezi na stylu jizdy, druhy kamarad ma 525TDS, uz starsi, ale celkem nenarocny motor (uz bych do nej ale nesel). Az Pazouta prodam tak si zas poridim asi nejake BMW, a to bud e39 530dA po faceliftu, pripadne 525dA, a nebo 330Ci/328Ci 406 je prijemne pohodlne auticko, ale bohuzel s petkou nebo trojkou coupe v dobrem stavu se rovnat nemuze Jestli tvůj kamarád na tom tédéesu nedělal žádnou větší opravu tak nad ním stojí stráznej anděl autmechanik 328/30 sou perfektní motory, silný, kombinačka 9l/100 Kamarad na jeho TDSku menil jen spotrebak jako brzdy, olej atd., ma stesti, vim Jeho tatka ma taky TDS a menil uz hlavu a pul motoru Nastesti je na ty motory vsecko docela levne. Ale jak nemam rad naftove motory, tak ten 3.0d je podle me povedeny, neni to vylozene kadla kadla a netrepe celym autem, zere malo a jede svizne. Dokonce uz i vstriky se daji vymenit za rozumnou cenu. Ale mym snem je zatim 328/330 Ci Citovat
Y2K Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 No mame asi rovnake sny...az na to ze ja jedine 330ci Keby som chcel 328ci tak taku momentalne kamos predava Citovat
309GT Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 :bojim Y2K: 328 je hodně dobrý.O jedné bych věděl,je to ale E36 v M paketu v maximální výbavě (kromě automatu) a s interiérem z M3;) Jestli jí teda už neprodal,teď jezdí v E39 Touring 530D,taky mazec;) Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Dovolil by som si znova otvorit tuto temu... V poslednom case mi zasa \"sibe\" z Mercedes E 320 CDI alebo E 270 CDI, 2004 a mladsie. Chcel by som pocut vase nazory na toto auto...nejdem ho kupovat, len by som sa rad nieco o nom blizsie dozvedel Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Dobrý, silný motory. Potřeba pořádně kouknout jestli není vlhko a špína kolem vstřiků. Oba budou mít haldy kilometrů. Manažérský auto s nižší spotřebou si nekoupí někdo na nákupy, takže výjimkou není ani 300tis./3 roky. A já bych poprosil jestli někdo nemá zkušenosti s novou generací VW Caddy, Caddy Life. Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Tak trocha zas ozivim.... Uz som sa asi pytal ale, aky mate nazor na A8 3,7 V8, rv 2000? Citovat
Fusion Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 A já doplním jestli někdo jezdí s 1,6i (74kw) koncernovou, nejlíp na plyn. To bude stejnej motor co je v Octa2 že? Citovat
BrankoKK Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Tak trocha zas ozivim.... Uz som sa asi pytal ale, aky mate nazor na A8 3,7 V8, rv 2000? no, to audi uz radsej 4.2 3.7 nema moc dobre statistiky, aj ked samozrejme vsetko zalezi od toho ako ho predchadzajuci majitel sanoval. ale kopec mojich kamosov maju 4.2 a pochvaluju si... inac pozeram, ze mame rovnaky vkus na auta - ja tiez jednym ockom sledujem superb aj a8 a tvoje coupe:D [upravil dne 20/5/10 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Nejde o to ze by som take auto hladal, ale teraz prisiel znamy s takouto ponukou za dobru cenu. Tiez som toho nazoru ze radsej 4,2 ale tak toto je 3,7 preto by som rad vedel ci to je blbost alebo to je v pohode Citovat
BrankoKK Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 tak ja si myslim ze v8 je v8 - robustny motor s dlhou zivotnostou a o zbytku snad ani netreba diskutovat - je to audi a to si myslim hovori za vsetko kolko ma nabehane to audi? [upravil dne 20/5/10 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Zatial som auto videl len na foto kedze som nebol na SK...ma tusim nejak okolo 180 tis, aj ked tomu moc neverim ale je vraj v cukrikovom stave...uvidime Citovat
BrankoKK Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 tak ja mam nabehane 240 tis. a motor je v pohode v8 musi odkrutit 300 tis bez problemov myslis, ze by mohol mat pretocene km? [upravil dne 20/5/10 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 ved hej....podstatne je to vsetko okolo...no a ta cena Sa mi to akosi nezda alebo co Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.