Rowdycz Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Mám takový nepříjemný problém, určitě bude třeba volat servis,ale nějaká rada by neškodila. Zatímco nedávno sousedovi ukradli zpřed domu karavan, pokusili se asi i ukrást naši 307. Což jsme zjistili bohužel až se mi podařilo vybít baterku tak že nejde centrální otvírání a na dveřích je zámek nějak nakřivo a klíč se jenom protáčí. Cítím mírný odpor, nejde to úplně navolno, ale dveře se neotevřou. U dveří spolujezdce je bohužel záslepka. Takže teď přemýšlím které okýnko by bylo nejlevnější rozbít, nebo jestli se servisák dokáže dostat k motoru nějak jinak, nebo jestli by ten zámek šel nějak naklepnout zpátky. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Čo radšej skúsiť otvoriť kapotu nejako zospodu a nabiť batériu. Citovat
čakom Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 ten je přes eletriku. zkusil bych nějak otevřít kapotu. Citovat
Rowdycz Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Nad tím taky přemýšlím, ale nevím jak, snad budou vědět místní servisáci, zitra by mohli mít čas. Raději bych kdyby někdo dal pár tipů, které bych jim přetlumočil, přece jenom na nejmenším městě republiky nečekám nic moc extra. Citovat
Rowdycz Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Každopádně doufám že ty zloděje chytnou, to bude někdo místní, asi se na něm zahojím. Citovat
Blizzard Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 to jsem nevěděl že 307 nemá na kufru díru pro klíč Citovat
omegaalfa Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 je to jedině přes kapotu - oddělat plastový kryt pod motorem (pokud je) lehnout si na zem a zatahnou za lanko od kapoty a vymenit baterku Citovat
Rowdycz Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 no jestli to jde takhle tak je to skvělé, díky moc Citovat
omegaalfa Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: Rowdycz no jestli to jde takhle tak je to skvělé, díky moc nejtěžší bude se k tomu lanku dostat... Citovat
Guest servisman Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 stačilo by se dostat ke kabelu co je aku startér ,druhý na kostru a nabít akumulátor Citovat
Rowdycz Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Tak perfiš nápad, jelikož mám dva metry a abnormálně dlouhé (tzv boxerské ruce) jsem ani nic nemusel šroubovat nebo rozdělávat. normálně se mi tam podařilo pozohýbat ruku a ten drátek nahmatat, byla to záležitost asi minuty. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 kostru napojíš kde chceš druhý jen přidělat a otevřít dálkovým Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.