Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový nepříjemný problém, určitě bude třeba volat servis,ale nějaká rada by neškodila. Zatímco nedávno sousedovi ukradli zpřed domu karavan, pokusili se asi i ukrást naši 307. Což jsme zjistili bohužel až se mi podařilo vybít baterku tak že nejde centrální otvírání a na dveřích je zámek nějak nakřivo a klíč se jenom protáčí. Cítím mírný odpor, nejde to úplně navolno, ale dveře se neotevřou. U dveří spolujezdce je bohužel záslepka.

Takže teď přemýšlím které okýnko by bylo nejlevnější rozbít, nebo jestli se servisák dokáže dostat k motoru nějak jinak, nebo jestli by ten zámek šel nějak naklepnout zpátky.

Odesláno

Nad tím taky přemýšlím, ale nevím jak, snad budou vědět místní servisáci, zitra by mohli mít čas. Raději bych kdyby někdo dal pár tipů, které bych jim přetlumočil, přece jenom na nejmenším městě republiky nečekám nic moc extra.

Odesláno

stačilo by se dostat ke kabelu co je aku startér ,druhý na kostru a nabít akumulátor

Odesláno

Tak perfiš nápad, jelikož mám dva metry a abnormálně dlouhé (tzv boxerské ruce) jsem ani nic nemusel šroubovat nebo rozdělávat. normálně se mi tam podařilo pozohýbat ruku a ten drátek nahmatat, byla to záležitost asi minuty.

Odesláno

kostru napojíš kde chceš druhý jen přidělat a otevřít dálkovým

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...