Fusion Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Je vidět že ty baby musí uklidit úplně šecko Sice je kvalita fotky na houby ale podívejte se zblízka a rozluštíte to. No a když už mluvím o houbách... dnešní úlovek... 20min. chození Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 :(Neviděl, nepochopil, prosím vysvětlit, jsem blbej! Citovat
Operator Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Prostě ta kráva vysává i bordel v motorovym prostoru. Pak se člověk nesmí divit, když si od tý hubice ušpiní sedačky!!! Jinak Fusione, pěkný \"úlovek\"!!! Kam můžu přijet na bramboračku? Citovat
Bohumil Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Možná vysává nějaký listí, nebo co, okolo vdechů topení. Ale \"úlovky\" jsou to oba pěkné. Já bych raději smaženici, nebo houbovou omáčku. Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Aha, a to se nesmí? Je to o čistotnosti té baby. Já si svým vysavačem vysávám taky celý auto, motor, vnitřek, kufr, nádrž, a nemám problém, k pumpě bych nejel, jen snad kdybych musel vysát kufr. Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Na co vapka na trochu listí? Třeba vysává a leští každý týden, nebo je úúplně blbá, tak jako já.:D:o:papa Citovat
impact Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 neni to favo? ja takhle u fava vysavacem odstranuju listi a ruzny jiny hnusy, co zachyti pylovy filtr... prece to nebudu vybirat rukou... Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2004 Autor Odesláno 9. červenec 2004 Kona se houbova omacka... zrovna si na ni jdu Citovat
Bohumil Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Tady roste zatím prd. Vždy? přestaly i lítat mouchy, jaká je zima. Citovat
Trundik Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 Kdo z Vás pojede na 8. sraz, tak se můžete vyřádit. Tam je hub, že nebudete vědět co s nima. Citovat
John Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 To Trundik : ja na 8.sraz pojedu ale houby zbirat nebudu protoze nepoznam mochomurku od hribu.Takze by to bylo pro me asi smrtelny zber hub. [Editován dne 11/7/04 John] Citovat
Butch Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 john> Ten češtin to je prevít, viď? Citovat
Operator Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 On má probíhat nějaký srazík? Nikde jsem to nevyčet a docela bych se taky zúčastnil!!! Citovat
Wasabi Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 Pro ty co nepoznaj jedlou a jedovatou houbu mám návod jak to vcelku rychle rozluštit. Když má houba chladič tak na tu kašlu a ta která má dírky tak tu beru vyjma satana a hořčáka:D:D:D [Editován dne 11/7/04 Wasabi] Citovat
Gotrek Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Napsán autorem Operator On má probíhat nějaký srazík? Nikde jsem to nevyčet a docela bych se taky zúčastnil!!! Vždy? se to tu proírá už 2 měsíce. Zkus trošku zapátrat vo fórech, nebo mrknout přímo na stránky klubu... Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 O je, Operátor diskutuje, a nekontroluje ostatní fora. Ja teď do boskovic nejedu, nestíhám a s tou hrůzou se zatím chlubit nebudu až příště. :papa Citovat
Operator Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 :D:D To víte, taky mi dáváte občas docela záhul, tak to nějak nestíhám!!! :D:D:D:D Mrknu po tom. A nedali byste mi alespoň nějaký základní info než to najdu? Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 :DZákl. informace:Peugeot club, diskuse, Srazy - je to na zákl. stránce, je to pod diskuzí, je to všude.:P:o:papa Citovat
Operator Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Díky, už jsem našel, jak si správně poznal. A dokonce, ještě předtím, než jsi mi poradil. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.