fiiloo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 u nas na SK som bral ten mechanizmus z tychto straniek ) z totaliek z predu . ) http://www.autobazar.eu/sk/search.php?q=607&x=0&y=0 Citovat
PecaTu Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Dík za info podívám se tam akorát se obávám že je to promě trochu z ruky:( Citovat
PecaTu Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 No právě že vůbec ne na SK jsem byl naposledy asi tak před deseti lety, njn uvidíme nějak to budu muset pořešit. Citovat
fiiloo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 no neviem ako to poriesit , je to z ruky , xixi len na dobierku a pod je to asi naprd kede to nevidis [upravil dne 21.9.2009 fiiloo] Citovat
techynal Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Tak sa podelim s prihodou. Pred asi tromi tyzdnami som siel v noci prec, stiahol som okna, nech sa mi v aute vyvetra, robim to vzdy ked zapnem teply vzduch. Po par sekundach som dal okna vytiahnut, lave u vodica vytiahlo v pohode a prave nie, ostalo asi v polke stat. Divam sa ze co je, bolo pocut taky divny zvuk, ze sa snazi, ale nejde. Tak som ho skusil stiahnut, kusok ho stiahlo a nic. Tak som ho skusil mierne potiahnut a stlacit tlacitko na tahanie, ale nic. Tak som ho dal stiahnut a stiahlo mi ho uplne. Kamarat mi to rozmontoval a hla, cely mechanizmus je poskodeny. Lanko bolo rozstrapkane, koliesko vysuchane. Mechanizmus je v prdeli a vraj novy stoji nieco okolo 300 eur. Tak mi ho cely vytiahol a hodil mi tam dosku. Sice to okno mierne ohlo a tieklo do dveri, ale v Baumaxe som si kupil tesniacu gumu na okna, odstrihol z nej, nalepil ju tam a ako nove. Len nevyhoda, ze mi nejde stiahnut auto u spolujazdca. To iste sa mi stalo uz v minulosti na strane vodica, lenze po autonehode sa to vymenilo cez poistovnu. Pocul som uz dost reci o tom, ze Peugeotom padaju okna a dost sa to kazi. Skoda, ze cena takejto hluposti je taka vysoka. Citovat
jofo Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Len tak mimo diskusiu. Nemas nahodou tmavomodru 607? Citovat
techynal Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Len tak mimo diskusie, ano, mam tmavomodru, ale tie su v Martine hned tri Citovat
Zdenas Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Tak dnešním dnem se přidávám k těm co při stahování okna praskl plastový jezdec a okno zůstalo zapadlé uvnitř dveří. Motorek je funkční, ale i přesto mně servisák řekl, že budu muset koupit celý machanismus, který stojí na vrakovišti 4000,- Kč a nový kolem 8000,- Kč. Ten jezdec je pouze praslý - není na kousky, takže by se s tím teoreticky dalo něco dělat. Servisák si za rozmontování dveří a vypodložení okna vzal 800,- Kč, což se mi zdá docela hodně. Takže nyní, ikdyž jsem uplný ameteur, se pokusím dát plastového jezdce nějakým způsobem dohromady, pokusím se rozmontovat dveře řidiče a dát to dohromady. Tímto se chci předem zeptat, jestli nemáte nějaké rady k rozmontování dveří řidiče a upevněním platového jezdce do mechanismu Pokusím se ještě dnes přidat fotku prasklého jezdce. Jinak vlákno mám přečtené :-) Děkuju za rady. Mimo jiné mám problém s ABS, odpadl železný ozubený kroužek, který je na kloubu poloosy a není samotný k sehnání. Nevíte o nějakém? (asi to patři do jiného vlákna).. Citovat
HakTac Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ahoj, Vzadu za tímhle vrakovištěm je servis, kde kluci opravují tyhle prasklé kostičky - mění je za něco kvalitnějšího. Podmínkou je mít v autě funkční stahovačku. Opravují to tak, že už se to nepokazí. Kontakt na ně nemám, ale zkus zavolat sem a oni ti poradí. http://peugeot.autovrakoviste.cz/ Citovat
Zdenas Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Super! Určitě tam zavolám! Díky za radu Moc bych byl rád, kdyby ještě někdo věděl, co s tím ABS. Už rok mně kvůli tomu kroužku nefunguje Citovat
Guest Robi607 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ked si kúpite vo VW tieto plastíky, tak vás výjdu na cca 15 eur obidva, na jedno okno, sú nahraditeľné...na golf 4 Citovat
lukas2 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 ja som tam dal z 3dverovej buranej xsary...aj tie pasuju Citovat
common8vj Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 daju sa kupit aj kovove, tie iste ako do VW golf 4, ale su o nieco drahsie... cenu si uz nepamatam, ale zarucene sa nezlomia Citovat
Budhas Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Tak magické lupnutí, jak zde pár lidí již psalo se ozvalo i mě....a proto by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega ze Slovenska psal, že koupil jen ty plastový jezdce a když jsem se šel zeptat tady do VW, tak mi pani řekla, že mají nejmenší jen sadu s lankama a převodkou za 1100 Kč...podle přepočtu z eur na koruny ty jezdce na Slovensku stály okolo pětiset korun...jak je to možné..?? Citovat
PecaTu Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět. Citovat
Budhas Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Tak pozor,sehnal jsem si plastové jezdce za 200 Kč.Pasují tam totiž z vozu Seat Toledo a nahodou se stahovačka vyskytla. Od toho Bernera by to bylo taky super,další možnost jak nahradit díl.Jo,mimochodem,trosku se mi zašmodrchalo lanko,tak jsem to chtěl rozšmodrchat a nějak se mi to rozskočilo :-( Citovat
PecaTu Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: PecaTu Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět. Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit. Citovat
Saviero Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Ahoj vsem, nemel by nekdo ze zde pritomnych pokazeny cely system stahovani, ktereho by se rad zbavil??? Diky Citovat
kajvet Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: HakTac Ahoj, Vzadu za tímhle vrakovištěm je servis, kde kluci opravují tyhle prasklé kostičky - mění je za něco kvalitnějšího. Podmínkou je mít v autě funkční stahovačku. Opravují to tak, že už se to nepokazí. Kontakt na ně nemám, ale zkus zavolat sem a oni ti poradí. http://peugeot.autovrakoviste.cz/ co to stálo a udělali to na počkání? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.