Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak sa podelim s prihodou. Pred asi tromi tyzdnami som siel v noci prec, stiahol som okna, nech sa mi v aute vyvetra, robim to vzdy ked zapnem teply vzduch. Po par sekundach som dal okna vytiahnut, lave u vodica vytiahlo v pohode a prave nie, ostalo asi v polke stat. Divam sa ze co je, bolo pocut taky divny zvuk, ze sa snazi, ale nejde. Tak som ho skusil stiahnut, kusok ho stiahlo a nic. Tak som ho skusil mierne potiahnut a stlacit tlacitko na tahanie, ale nic. Tak som ho dal stiahnut a stiahlo mi ho uplne.

Kamarat mi to rozmontoval a hla, cely mechanizmus je poskodeny. Lanko bolo rozstrapkane, koliesko vysuchane. Mechanizmus je v prdeli a vraj novy stoji nieco okolo 300 eur. Tak mi ho cely vytiahol a hodil mi tam dosku. Sice to okno mierne ohlo a tieklo do dveri, ale v Baumaxe som si kupil tesniacu gumu na okna, odstrihol z nej, nalepil ju tam a ako nove. Len nevyhoda, ze mi nejde stiahnut auto u spolujazdca. To iste sa mi stalo uz v minulosti na strane vodica, lenze po autonehode sa to vymenilo cez poistovnu.

Pocul som uz dost reci o tom, ze Peugeotom padaju okna a dost sa to kazi. Skoda, ze cena takejto hluposti je taka vysoka.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak dnešním dnem se přidávám k těm co při stahování okna praskl plastový jezdec a okno zůstalo zapadlé uvnitř dveří. Motorek je funkční, ale i přesto mně servisák řekl, že budu muset koupit celý machanismus, který stojí na vrakovišti 4000,- Kč a nový kolem 8000,- Kč. Ten jezdec je pouze praslý - není na kousky, takže by se s tím teoreticky dalo něco dělat. Servisák si za rozmontování dveří a vypodložení okna vzal 800,- Kč, což se mi zdá docela hodně. Takže nyní, ikdyž jsem uplný ameteur, se pokusím dát plastového jezdce nějakým způsobem dohromady, pokusím se rozmontovat dveře řidiče a dát to dohromady. Tímto se chci předem zeptat, jestli nemáte nějaké rady k rozmontování dveří řidiče a upevněním platového jezdce do mechanismu Pokusím se ještě dnes přidat fotku prasklého jezdce. Jinak vlákno mám přečtené :-) Děkuju za rady. Mimo jiné mám problém s ABS, odpadl železný ozubený kroužek, který je na kloubu poloosy a není samotný k sehnání. Nevíte o nějakém? (asi to patři do jiného vlákna)..

Odesláno

Super! Určitě tam zavolám! Díky za radu :super Moc bych byl rád, kdyby ještě někdo věděl, co s tím ABS. Už rok mně kvůli tomu kroužku nefunguje :fnuk

Guest Robi607
Odesláno

ked si kúpite vo VW tieto plastíky, tak vás výjdu na cca 15 eur obidva, na jedno okno, sú nahraditeľné...na golf 4

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak magické lupnutí, jak zde pár lidí již psalo se ozvalo i mě....a proto by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega ze Slovenska psal, že koupil jen ty plastový jezdce a když jsem se šel zeptat tady do VW, tak mi pani řekla, že mají nejmenší jen sadu s lankama a převodkou za 1100 Kč...podle přepočtu z eur na koruny ty jezdce na Slovensku stály okolo pětiset korun...jak je to možné..??

Odesláno

Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět.

Odesláno

Tak pozor,sehnal jsem si plastové jezdce za 200 Kč.Pasují tam totiž z vozu Seat Toledo a nahodou se stahovačka vyskytla.

Od toho Bernera by to bylo taky super,další možnost jak nahradit díl.Jo,mimochodem,trosku se mi zašmodrchalo lanko,tak jsem to chtěl rozšmodrchat a nějak se mi to rozskočilo :-(

Odesláno
Původně zaslal: PecaTu

Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět.

Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: HakTac

Ahoj,

Vzadu za tímhle vrakovištěm je servis, kde kluci opravují tyhle prasklé kostičky - mění je za něco kvalitnějšího. Podmínkou je mít v autě funkční stahovačku. Opravují to tak, že už se to nepokazí. Kontakt na ně nemám, ale zkus zavolat sem a oni ti poradí.

http://peugeot.autovrakoviste.cz/

co to stálo a udělali to na počkání?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...