Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vymena BSI a nastavajuce komplikacie..Uz vyrieseno mozem kradnut auta...

Recommended Posts

Guest Blackstar407
Odesláno

Dnes som vymenil svoju BSI z 1,8 16V 2000 za BSI z takeho isteho modelu akurat ja som nemal digi klimu a dazdovy senzor a neukazovalo mi vonkajsiu teplotu menil som ju zato ze som si dorabal teplomer a dazdovy senzor a vtej mojej starej neslo zapnut na diagnostike pretoze to nepodporovala ale vyskitol sa problem myslel som si ze staci vymenit BSI imobilizacni cip a ten plosak na dialkove ovladanie ale mylil som sa stale svieti kontrolka imobilizeru myslim ze BSI je sparovana aj z ridiacou jednotkou motoru a tu nemam no pekne to vymisleli ti frantaci co vy na to?

[upravil dne 13/7/09 Blackstar407]

Odesláno

ked to chces spojazdnit musis niekoho zohnat co vie zrusit imobilizer v bsi!lebo imobilizer je zparovany z bsi a riadiacou jednotkou motora,takze to nerozchodis.presne tento problem riesim ja!musim vymenit bsi,ale neviem na nej zrusit imobilizer.je jeden co to robi v michalovciach ale chce za to 4500sk a nechat mi auto na cely den!a to urcite mi nesedi ani jedno ani druhe.a co si kupil bsi sedi ti to oznacenie co tam mas? b1,b2,b3,b4 pokial viem to je oznacenie co vsetko sa da dat do ten bsi.napriklad.teraz mas bsi2 tam mat dazdovy senzor a kupis bsi z b1 a tam sa neda nahrat dazdovy senzor.vsetky ozncenia zalezi podla vybavy.ked som dobre pochopil.cize uz sme dvaja v ke co sa snazia spojazdnit pouzivane bsi. a inak je jeden na jazere ze vraj macher!! :mrk ale mal tam moje auto mi odisiel imobilizer a ani si nesrtol!! ,macher, :D :D :D :D

Odesláno

A co takhle to napíchnout na pořádnou diagnostiku (planet 2000) a sehnat si kódy k imobilizéru (plastová karta s 4místným kódem) a celé to spárovat. Ono jen sehnat ty kódy od výrobce není zadarmo.

Kdyby to bylo tak jednoduché tak by tam vlastně ani žádnej imobilizér bejt nemusel. Hmmm.

Odesláno

hmm toto nevedia urobit ani v peugeote ja som si myslel ze sa to tak da ale neda.ja mam kod imobilziera,ale oni nevedia vymazat ani prehrat ten kod imobilizera v bsi.tam je ten hacik.bol som v 3 peugeot ani nic.vsade ta ista odpoved.mam zohnat niekoho kto vie zrusit alebo vynulovat kod imobilizera a ze potom uz vedia to urobit.som pozeral po nejakych tych fintach :) ale nic programy nejaky by som aj mal,ale nemam kable.a ja to skusat na svojom aute nebudem,lebo uz nepojde vobec :cool:

Guest Blackstar407
Odesláno

Ja mam na tej novej napisane B4 a na starej mam B1 ale ja mam k tej B4 aj origo klucik od nej aj s cipom imobilizacnym mne treba len nejak doparovat riadiacu jednotku motora alebo v nej zrusit imobilizer.Na tej starej sa neda zapnut ani automaticke zapinanie svetiel ta ma to tak stve.A nejak to ist musi urcite niesme jediny ak niekomu uplne odide BSI alebo riadiaca jednotka novu alebo staru co si zozenie musi sparovat inak bi kazdy mohol odviest auto na vrakac a tomu neverim v tych peugeotoch su vsetci asi tupci tak mi to pripada ...

[upravil dne 12/7/09 Blackstar407]

Odesláno

2Blackstar407: Takže Ty jsi prohodil BSI jednotky a čip v klíči a na diagnostice na spárování jsi byl nebo ne?

BSI se musí spárovat s řídící jednotkou a nejspíš i s celým el. systémem v autě. Takhle by mohl kdokoliv přijít se svojí BSI a klíčem k tvýmu autu vyměnit BSI (otázka 10 minut) a hurá pryč.

No na druhou stránu pokud to chtějí ukrást tak to ukradnou a může to bejt hlídaný smečkou pitbullů.

Guest Blackstar407
Odesláno

Jarco v hore uvedenej odpovedi hovoril o tom ze bol v troch peugeotoch aj u nejakeho machra a nikto to nevedel sparovat hoci ma aj kod od imobilizeru je to zaujimave ze to tu aste nikto nerobil ci sa to niekomu podarilo to tu aste nikomu neodisla BSI alebo riadiaca od motoru?

Guest Blackstar407
Odesláno

Tak ako sa to da aky je ten trik hod to sem budem ti velmi vdacny.....

Odesláno
Původně zaslal: Blackstar407

Jarco v hore uvedenej odpovedi hovoril o tom ze bol v troch peugeotoch aj u nejakeho machra a nikto to nevedel sparovat hoci ma aj kod od imobilizeru je to zaujimave ze to tu aste nikto nerobil ci sa to niekomu podarilo to tu aste nikomu neodisla BSI alebo riadiaca od motoru????

On ale nepíše jestli má kód od té nové BSi nebo myslí kód ke svému autu.

Občas tu někdo napíše, že se rozsvítí imobilizér a většinou pomohlo jen nové spárování klíčů s imo v autě, ale co všechno to přesně obnáší to nevím. :myslim

Guest Blackstar407
Odesláno

Tak uz aspon vieme ze ide sparovat kluc s imo cipom s BSI ale nevieme ci ide sparovat riadiaca jednotka motoru s BSI???

Guest Blackstar407
Odesláno

Chces povedat ze to funguje len docasne napriklad pokial nevipnes zapalovanie???

Guest Blackstar407
Odesláno

Ale povedat mi to mozes nech ju aspon vyskusam posli mi hoci sukromnu spravu dik

Odesláno

ja mam kod imobilizera ale na moje auto.z tamtej bsi by mi bolo asi zbytocne ked sparujem bsi a klucik,ale riadiacu jednotku motora asi nie.neviem ako to presne je,ale asi takto.ked som dal tu druhu bsi tak mi hned zacalo svietit imobilizer,ale raz sa mi podarilo aj nastartovat!!!! ale to asi bol natahany benzin,lebo na dyspleji stale vypisovalo tie blbosti co tam pise.keby bola nejaka moznost ako vypajkovat to co cita imobilizer priamo v bsi, ;) ale asi sa to neda.

tato tema sa mi zacina pacit mozno sa podari spojazdnit aj moju bsi :mrk :mrk

Guest Blackstar407
Odesláno

Ti si odnekial zobral BSI a imobilizacny cip si si nezobral???? Ja som na to uz prisiel ako vyradit imobilizer ale len v riadiacej jednotke motora tak ked sa BSI bude snazit zistit pri startovani ci je to jej riadiaca jednotka tak zisti ze imobilizacny kod vnej je vypnuty alebo vynulovany a nastartuje dnes som to skusal na starej riadiacej jednotke BOSCH MP 5,1,1 a motor naskocil len nemal pravidelny chod lebo ta riadiaca bola 2.0 benzinu zo stareho modela lebo som nechcel odpalit novu. Ale ked nemas origo cip k novej BSI tak neviem je to o problem viac....

Odesláno

ja som nezobral ten cip ani ma to nenapadlo ze mi ho bude treba!!!! :bacha ako si vyradil imobilizer v riadiacej jednotke motora?? posli mi to v sukromnej sprave.pls. take mam nervy ze som nezbral cip!!!!!!!!!

Guest Blackstar407
Odesláno

No ja som ti aj napisal ale nejak sa to vymazalo a druhykrat sa mi to pisat nechcelo. No ja bi som aj predal ale tu staru je plne funkcna menil som to len preto ze som dorabal dazdovy a teplomer ale je to len B1 a este potrebujes prepisat imobilizacny kod v riadiacej jednotke motora poviem ti len jedno je to uplne jednoduche riadiace jednotky zo starych modeloch a novych toho maju vela spolocneho tam treba zacat inac nechavam si to pre seba ako Knou Hov a odkazujem pracovnikom peugeotu ze taky dementi ako su oni tam nemaju co robit a ze moje auto tam nikdy nebolo a nikdy ani nebude......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...