Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám doma jeden pár pružin, měly by to být údajně Eibach, resp. jsou to celé Phersony, se staršími tlumiči Kayaba, ty ale asi budou na ho... Jestli je to nižší a o kolik netuším, ale pro případné zájemce není problém zapůjčit na vyzkoušení, přeházet Phersony je práce na chvilku... Už jsem to někomu i nabízel na srazu v Plzni, ale dotyčný se pak už neozval. Je to na 205 a 309.

Odesláno

2 PESEK79: Co blbneš, budeš mít předek tvrdý, vymlátí ti to klouby, Musíš tam dát kratší pružiny i tlumiče. Je to změna podvozku. Když chceš origo pružiny řezat, je to nesmysl ta pružina má určitou charakteristiku(předpětí, propružení tvrdost atd), to změníš a každá strana bude chodit jinak.;):papa

Odesláno

Měl jsem u Kadetta vypodložkovaný pružiny vzadu (taky prasárna, ale jako student jsem neměl na nový), poňádž mi nízkoprofiláče drhly o lemy zadních blatníků. Předek byl tudíž níž, lemy nedřely, ale úplně se změnily jízdní vlastnosti k horšímu. V zatáčkách mi ulítávala pr*** a sjížděli se mi ty zadní pneu. Když, tak to sniž na všech kolech.

Odesláno

Serezavat pruziny...

No to je tonejhorsi so muzes udelat

To delaji skodovkari a dalsi takovy existence...Je to prosecina prvniho kalibru.:(

To si radsi nasetri a kup sportovni pera a nebo tlumice a nebo komplet to uz zalezi na tom kolik tis do toho chces investovat.

Odesláno

Zkusim poshanet ty pruziny s GTI ,myslim,ze je na vrakaci v Klimkovicich maji.Jen by me jeste zajimalo,jestli mi neprasknou,kdyz je dam na diesela,predek je prece jenom tezsi nez u benzinu,ne?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jestli jsem to teda dobre pochopil, tak staci vymenit u 309 1,4 pruziny za pruziny 205gti??? abych dosahl potrebneho snizeni??? jsou tam stejne pridelany??? nebo se musi neco upravovat???

Odesláno

myslím si,že by měli pružiny 205/309 být stejný,ale nejsem si tím jistej,ale dělali i 309 GTI.Montáž je v pohodě,ale potřebuješ stahováky na pružiny,jinak ti to namlátí h...:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...