PESEK79 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Zdar Panove,nemate nekdo zkusenosti se seriznutim prednich pruzin?Chtel bych trocku snizit predek.Mam tam mezi kolem a blatnikem nejak moc velkou fugu.. Citovat
Lucky Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Oddie: nemam namitek Pesek79: Proste prasarna - to tam muzes narvat rovnou pruzinky z propisek Citovat
PESEK79 Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 No jo,no jo,to byl jen takovy nesmely dotaz.. Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Mám doma jeden pár pružin, měly by to být údajně Eibach, resp. jsou to celé Phersony, se staršími tlumiči Kayaba, ty ale asi budou na ho... Jestli je to nižší a o kolik netuším, ale pro případné zájemce není problém zapůjčit na vyzkoušení, přeházet Phersony je práce na chvilku... Už jsem to někomu i nabízel na srazu v Plzni, ale dotyčný se pak už neozval. Je to na 205 a 309. Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 2 PESEK79: Co blbneš, budeš mít předek tvrdý, vymlátí ti to klouby, Musíš tam dát kratší pružiny i tlumiče. Je to změna podvozku. Když chceš origo pružiny řezat, je to nesmysl ta pružina má určitou charakteristiku(předpětí, propružení tvrdost atd), to změníš a každá strana bude chodit jinak. Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Měl jsem u Kadetta vypodložkovaný pružiny vzadu (taky prasárna, ale jako student jsem neměl na nový), poňádž mi nízkoprofiláče drhly o lemy zadních blatníků. Předek byl tudíž níž, lemy nedřely, ale úplně se změnily jízdní vlastnosti k horšímu. V zatáčkách mi ulítávala pr*** a sjížděli se mi ty zadní pneu. Když, tak to sniž na všech kolech. Citovat
John Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Serezavat pruziny... No to je tonejhorsi so muzes udelat To delaji skodovkari a dalsi takovy existence...Je to prosecina prvniho kalibru. To si radsi nasetri a kup sportovni pera a nebo tlumice a nebo komplet to uz zalezi na tom kolik tis do toho chces investovat. Citovat
olda Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Sežeň pružiny z GTIčka,dával jsem je na 205ku,nechal original tlumiče,snížilo se to asi o 10 čísel a je to v pohodě. Citovat
PESEK79 Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Zkusim poshanet ty pruziny s GTI ,myslim,ze je na vrakaci v Klimkovicich maji.Jen by me jeste zajimalo,jestli mi neprasknou,kdyz je dam na diesela,predek je prece jenom tezsi nez u benzinu,ne? Citovat
olda Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Já je mám na dieselu,mám to asi tři roky a je to v pohodě. Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Předek u GTI je stejně těžký jako u diesela. Ty motory jsou prakticky stejné... oba jsou 1,9 XU, rozdíl ve váze bude pár kilo. Citovat
PESEK79 Odesláno 10. červenec 2004 Autor Odesláno 10. červenec 2004 ODIE a nepojedes nahodou na sraz do Boskovic..Ze bys mi ty pruziny pribral.. Citovat
Honza Odesláno 11. červenec 2004 Odesláno 11. červenec 2004 Nová sada pružin Eibach bude stát kolem 2000,- . Na 405ku stála 1950,- Citovat
Jacobo Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 jestli jsem to teda dobre pochopil, tak staci vymenit u 309 1,4 pruziny za pruziny 205gti??? abych dosahl potrebneho snizeni??? jsou tam stejne pridelany??? nebo se musi neco upravovat??? Citovat
olda Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 myslím si,že by měli pružiny 205/309 být stejný,ale nejsem si tím jistej,ale dělali i 309 GTI.Montáž je v pohodě,ale potřebuješ stahováky na pružiny,jinak ti to namlátí h...:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.