Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potreboval by som poradit,kupil som 206 1,4i s kolesami 195/50, 15 palcove disky, vyzera to sice super,avsak co som zistil az po kupe je, ze ked mam zadok auta viac zatazeny, tak sa pri prechadzani po nerovnostiach suchaju zadne pneumatiky o zadny naraznik a o plastovy diel pripevneny na vnutornu stranu blatnika.(pneumatiky su moc siroke) Neviem co s tym robit, jedine riesenie co ma zatial napadlo je vymena zadnych tlmicov za nejake sportove s nastavovanim tvrdosti,a nastavit ich viac natvrdo ako su terajsie tlmice.avsak neviem ci tato vymena bude vyriesi moj problem, pripadne ci by to mohlo nejak negativne ovplyvnit vlastnosti auta.

[Editován dne 8/7/04 reagan]

Odesláno

MYslim, ze je blbina kupovat jen zadni sportovni tlumice. Nebylo ny to pak sladeny s predkem a to urcite neni zadouci.

Resi se to tak, ze se da podlozka pod miku, ve ktere je ten gumovej doraz na rameno napravy (takova spicata gumova vec). Podlozky se delaji nejlepe z duralu nebo Al (nebo neceho nerezavejiciho a lehkeho) a tloustka okolo 2 cm by mela stacit. Vyjde te to na 200k a ne na nejakych 6-8t za tlumice :)

Odesláno

Při propružení na mé staré 405 to dělalo totéž, přestalo to až po výměně tlumičů, originál za originál, žádné sportovní s nastavitelnou charakteristikou, jak to budeš nastavovat, když ti kámoš řekne svez mě, ty lehneš pod auto a nastavíš tlumiče? Záleží taky na tom kolik to má najeto a v jakém stavu ty tlumiče jsou. Po 60 t km jsou většinou tlumiče zralé na výměnu. Toto je má zkušenost asi z 10 aut, čím je auto těžší tím dřív tlumiče odejdou a na našich cestách?;);):papa

Odesláno

Ono zadni napravu u Pezotu stejne netreba tlumit. Vzdyt tam je jen tak do poctu, at je na co zavesit kola :D. Na tuhosti te napravy samotne toho moc nezmenis novejma tlumicema. Spis dosahnes toho, ze to rameno, potazmo kolo nebude tak rychle reagovat na hrbol a tim padem nestihne uz do toho podbehu narazit, protoze nastane dalsi akce tohoto \"soustroji\" :D

Tenhle vylev znamena jen to, ze to nemas resit slozite, ale jednoduse a levne :)

Lexa: a jaky jsi tam mel kola? Protoze s tim co ma Reagan je jasny, ze se pod 205ku nemuze v pohode vejit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...