Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

niekde som tu cital,ale ako si to neviem najst.ako je to ked vymenim bsi nejde mi o start,viem ze nenastartujem,ale mam druhu bsi z ineho auta.mne na bsi a budikoch ukazuje celkove km 42000km co je hlupost,ale ked vymenim bsi za tu druhu co nejde nastartovat tak mi ukazuje tak isto km!! malo by ukazat tolko km kolko ma ulozene bsi?? ci ako to je?? ps.bola jazdena na inom aute tak bsi co nestartuje!!

pr.

lebo ked si dobre pamatam tak ked mam moje budiky a bsi a ma ulozene napr 123000km a dam druhe budiky tak si ulozi bsi ulozi tie km co maly budiky a potom ked dam naspet moje budiky tak tam ostane 123000km?

a este jedna mala otazka.mam schemu rychlomer a ukazovatel ujet.vzdialenosti a mam tam nieco co ma oznacenie 7310 a pisalo ze je to pc regulator rychlosti. ale kde je???? neviem ho najst!!:grr

[upravil dne 7/7/09 jarco623]

Odesláno

Tak regulátor rychlosti nevím...asi pohledej na Serviceboxu...

Jinak o snímači rychlosti zde:

Jinak co se týká počítadla Km tak je to tak jak jsi se dočetl. když jsem vyměnil nefunkční budíky za nové z vrakáče, kde mi přislíbili, že mají najeto jen asi 160000 km a strčil je tam, naskočilo 495000 km a od té doby jsem měl najeto půl mega :-)

Odesláno

7310 je ridici jednotka tempomatu, potrebuje udaj o rychlosti auta, takze proto je to tam zakresleny, ze k ni jde drat od snimace rychlosti, je na obrazku v mym vlakne o dodelavani tempomatu (ta stribrna krabicka) Je schovana u nohou spolujezdce, za kastlikem, tam co je RJ centralniho zamykani.

Novejsi 406, ktery maji klapku ovladanou servomoturkem misto plynoveho lanka uz pak tuhle RJ jednotku nemaji

Odesláno

hmm tak potom ten reg. rychlosti ma asi nemusi zaujimat!tak potom preco ked prehodim bsi stale mi ukazuje tych 42000km a nezmeni podla toho ako je ulozene v bsi km.mopze byt problem v spinacej skrinke?mam znicenu el.cast? ja si myslim ze ked nahodim druhu bsi kde ma ulozeny urcity pocet km tak by mi hned pri zapunutom, zapalovani malo ukazat?? v com to moze byt ze mu sibe??

ale ked je velmi velmi horuco aute tak niekedy mi zase km nabehnu 934000km a normalne to pocita ale vypnem Zapalovanie tak to zase vymaze!!a bol som na diagnostike v peugeotu a mi povedali ze je problem z komunikaciou medzi bsi a budikmi pozeral som vsetky kable co idu do budikou a sa mi zda ze je vsetko ok.tak neviem.som rozmyslal ze keby som vymenil celu kablovacku z anglicaka benzin tak ze by to mozno pomohlo.neviem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...