rimmer Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Musim rict ze tedka mam spotrebu cca 7 litru..neni jeste takova zima a nejezdim uz s klimou, jinak se to porad houpe mezi 7-8 litry..v zime zase studene starty a vlete klima...ale na tak tezke auto to je asi akorat, neni to malo, ale neni to moc, zase to nejde srovnavat s novyma Ickama a ridici jednotkou Citovat
Petr605 Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Jo, jo, dy? řikám. Jsem spokojen. Na autobus je to krásná spotřeba.:D:D Citovat
k.malik Odesláno 12. říjen 2004 Autor Odesláno 12. říjen 2004 To jsou jenom takový řeči... Já to teda nepočítám, ale takovým hrubým odhadem si ten můj vezme okolo 7,5 litru. Nějak se to snížilo od doby, kdy jsem se o to naposledy zajímal. Je pravda, že 180 už nejezdím a už tolik nepředjíždím... Ja uz ani neskacu pres kaluze Citovat
Paralpeugeot309 Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Nekupujte BMW TDS jestli nemáte dost peněz na opravy , jak jsem četl ty ceny na PEUGEOTY tak jsou oproti BMW docela legrační jen těsmění pod hlavu stojí 2700,- a praskají i hlavy (velmi často tak hlapi pozor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.