Kroky01 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 No a co se tyka mnozstvi vzduchu, tak idealni u naftoveho motoru je stachiometricky pomer (pomer mezi hmotnostnim podilem vzduchu a paliva) 14,5 pro srovnani u benzinu je to asi 14,8. Nevim, ale s hustotou to asi moc co do cineni mit nebude. Muj nazor. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Intercooler Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Kroky01 No a co se tyka mnozstvi vzduchu, tak idealni u naftoveho motoru je stachiometricky pomer (pomer mezi hmotnostnim podilem vzduchu a paliva) 14,5 pro srovnani u benzinu je to asi 14,8. Nevim, ale s hustotou to asi moc co do cineni mit nebude. Muj nazor. Vzduch s väčsou hustotou tj pri rovnakom objeme s väčšou hmotnosťou pre zachovanie uvedeného hmotnostného pomeru umožňuje spáliť viac paliva, čo je to čo som písal. [upravil dne 9.7.2009 AnotherOne] Citovat
Kroky01 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 No to zni logicky:-) Nehadam se:-) Citovat
Kroky01 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 To je rekneme dalsi aspekt pouziti Inter Cooleru. Ale me slo o ty vyhody principielni, proc je lepsi mit na vstupu chladnejsi vzduch - vliv na zvyseni vykonu i bez toho, kdyz se budeme bavit o mnozstvi spaleneho paliva:-) Citovat
El-Chio Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 myslim si ze to hlavne je prave to, ze studensi vzduch je hustejsi a teda aj viec kyslika ako takeho (potrebneho na spalovanie) je dodaneho do motora a preto je mozne vstreknut aj viac paliva a v konecnom dvosledku uvolnit viac energie. Urcite aj rozdiel teplot ma vliv na vykon ake tu si myslim, ze je to minimalne. Ono vlastne to spalovanie prebieha tak ze je nasata zmes studena teraz trepnem cislo lebo neviem ktora ma 100°C a po zhoreny ma 3000°C (zasa len typ) to znamena, ze je tam velky rozdiel teplvot a velka roztaznost. A ci uz sa to roztahuje zo 100°C ale s intercoolerom s 50°C to mi pride asi zanedbatelne (neviem termomechaniku som nikdy podrobnejsie nestudoval). Ale ak by to teda bolo (podla mojho nazoru) zmenou hustoty vzdychu a teda vacsim obsahom kysliku tak ma napadaisti to vaha vzduchu? Ze pretecie vacsie mnozstvo vzduchu? Lebo lambda sonda u tohot motora nie je (aspon dufam ) Ak by to zistila vaha vzduchu tak sa na odizolovanie vzduchovodov a domontovanie IC dam aj ja u 66 kw motoru je 5 konikov celkom dost Citovat
El-Chio Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Tak 80 Kw verzia nema natacacie lopatky, ale len optok.... Pozerali sme to a treba na pridanie IC aj vsetky hadice.teda az po rozvod na motory. Ale odtial az po turbo vsetky... Ale predpokladam, ze zvysenie vykonu by malo byt citelne... Citovat
Driver Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Jinak starý atmosferický diesel 1.9D se montoval ještě do předposlední faceliftovaný verze Partnera což byl ještě r.v. 2005...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.