Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci mám problem, jak vyřešit u peugeot 405 novej model, to že nejsou kliče a odjet s autem ( kliče se ztratily a auto je na ND s se zamčenym volantem - musím něco odříznout, či jak to mám vyřešit auto se nejspiše potahne na lane, ale jak nemužu odemknout volant??? poradte co mám udelat aby se auto nechalo přetahnout a rozebrat na ND protože tam tedka kde stoji překaži ....diuky za rady. .... Ondra ( zpozdilek );)

[upravil dne 5/7/09 zpozdilek]

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

jednoduché....vyndat spinaci skřinku.....copak tdčko jde do šroťaku..?.:D

Ne nejde do šrotaku, jen si ji chci převíst k sobě domu na zahradu a tam si ji postupne budu rozebirat na ND... zbytek pujde do železa:roker

Odesláno

Pokud máš k dispozici elektriku, odstrojit plasty pod volantem a flexou říznout tu objímku okolo spínačky, nebo ji zkusit odvrtat. Víc mě nenapadá, \"utržení\" volantu asi nepřipadá v úvahu.

Odesláno

Nevím jak to máme na 405 ale v minulůosti se mi na škodné stalo,že jsem v lese na houbech ztratil klíče.Rady typu trhni z volantem atd nefungovali.Nakonec jsem musel pilkou na železo přeřezat objímku na sloupku řízení abych sundal zámek řízení se spínačkou.(ten tam byl přišroubován trhacími šrouby)

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

A ty máš doma málo techniky?:myslimBych se divil,že by si to něčim nepřemístil:o

Vendo všechna technika je po stavbach, a doma mam malo placu...tam mi nakladak s navesem nezacouva - to už budu muset dotlacit...:D

a k tomu potřebuju odemknout volant abych s autem mohl manipulovat z jedny strany na druhou

Odesláno

Ze předu a ze zadu podject manipulačnim vozíkem(neboli-hupcuk),podložit trámečkama a autí je na dvoře:D

[upravil dne 7.7.2009 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: Mef

A nebo můžeš zkusit najmout nějaký ty hnědočechy. Ty by ti to přemístily hned. Jen se obávám, že už bys to auto pak nenašel:D

nn já to nějak ještě vykoumu, :roker a pak napišu jak jsem to udelal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...