zpozdilek Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Ahoj kluci mám problem, jak vyřešit u peugeot 405 novej model, to že nejsou kliče a odjet s autem ( kliče se ztratily a auto je na ND s se zamčenym volantem - musím něco odříznout, či jak to mám vyřešit auto se nejspiše potahne na lane, ale jak nemužu odemknout volant??? poradte co mám udelat aby se auto nechalo přetahnout a rozebrat na ND protože tam tedka kde stoji překaži ....diuky za rady. .... Ondra ( zpozdilek ) [upravil dne 5/7/09 zpozdilek] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 jednoduché....vyndat spinaci skřinku.....copak tdčko jde do šroťaku..?. Citovat
Tomhais Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Bez klíčku spínačku snadno nevyndá... Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár jednoduché....vyndat spinaci skřinku.....copak tdčko jde do šroťaku..?. Ne nejde do šrotaku, jen si ji chci převíst k sobě domu na zahradu a tam si ji postupne budu rozebirat na ND... zbytek pujde do železa:roker Citovat
zpozdilek Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Tomhais Bez klíčku spínačku snadno nevyndá... A mohl by jsi mi poradit teda co s tím mám delat, ano opravdu kliče nemám. Citovat
Tomhais Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Pokud máš k dispozici elektriku, odstrojit plasty pod volantem a flexou říznout tu objímku okolo spínačky, nebo ji zkusit odvrtat. Víc mě nenapadá, \"utržení\" volantu asi nepřipadá v úvahu. Citovat
pastorek Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ešte je možnosť vytrhnúť vložku zámku a potom odomknúť šrobovákom. Je to v danej situácii najmenej devastačné riešenie. Citovat
dýzl Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Nevím jak to máme na 405 ale v minulůosti se mi na škodné stalo,že jsem v lese na houbech ztratil klíče.Rady typu trhni z volantem atd nefungovali.Nakonec jsem musel pilkou na železo přeřezat objímku na sloupku řízení abych sundal zámek řízení se spínačkou.(ten tam byl přišroubován trhacími šrouby) Citovat
Brojta Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Pouze bych oddělal plasty kolem volantu a odvrtal pojistný čudlík, který drží spínačku na svém místě a spínačku už pak jen vyndal ven Citovat
Maverick Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 To odvrtání pojistního čudlíku mi přijde jako nejrozumnější nápad. Mám pocit, že přístup je k tomu bez problémů. Citovat
Dundee Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Pokud nepotřebuješ tu spínačku zachovat, tak ji ufikni flexou, ale vem si brejle, ať nedopadneš jako já (vypadám teď jak Žižka)... Citovat
vendelinek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 A ty máš doma málo techniky?:myslimBych se divil,že by si to něčim nepřemístil:o Citovat
zpozdilek Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal A ty máš doma málo techniky?:myslimBych se divil,že by si to něčim nepřemístil:o Vendo všechna technika je po stavbach, a doma mam malo placu...tam mi nakladak s navesem nezacouva - to už budu muset dotlacit... a k tomu potřebuju odemknout volant abych s autem mohl manipulovat z jedny strany na druhou Citovat
vendelinek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Ze předu a ze zadu podject manipulačnim vozíkem(neboli-hupcuk),podložit trámečkama a autí je na dvoře:D [upravil dne 7.7.2009 vendi.stejskal] Citovat
zpozdilek Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 proč bych se trapil když tu potvoru vyříznu a přejedu to tam???a nepotřebuju k tomu žadnej další stroj, ci to stahovat ze staveb,kvuli autu.... Citovat
Tomhais Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Obávám se, že odvrtat ten čudlík nebude sranda, spíš bych to viděl na tu flexu. Citovat
Maverick Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 A nebo můžeš zkusit najmout nějaký ty hnědočechy. Ty by ti to přemístily hned. Jen se obávám, že už bys to auto pak nenašel:D Citovat
zpozdilek Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: Mef A nebo můžeš zkusit najmout nějaký ty hnědočechy. Ty by ti to přemístily hned. Jen se obávám, že už bys to auto pak nenašel:D nn já to nějak ještě vykoumu, a pak napišu jak jsem to udelal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.