abio Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 mám rýhy na skle od stěračů, jemné, nic hrozného, dá se to nějak zabrousit??? Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 ak sú fakt jemné tak je možné prebrúsenie, ale či to aj ty doma kvalitne prebrúsiš ťažko povedať Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Zabrúsiť určite nie. Trochu by mohli pomôcť prípravky ala tekuté stierače, čiastočne zaceľujú mikroskopické nerovnosti. Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 ja som už niečo počul o brúsení alebo doleštení. Viem že som si dal vyrezať sklá na akvárium a jedno mi dali škrabnuté tak mi ho dal, že doleštiť, či čo a pytal som sa či by sa to dalo spraviť aj na okne doškriabanom od stieračov a, že ak to nie je moc tak by to \"nemal\" byť problém, ale to som mal ešte na fáčku a nakoniec som sa na to vykašlal Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 No dá sa napr. aj kyselinou fluórovodíkovou, ale to by som doma neskúšal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.