Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dollyho 306ka aneb "Na pežotí vlně" - barvení brzd

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu mám další frajeřinku :D

Jedná se o brutální stmívání stropního světýlka :)

Na komplet popis, schéma, video a všechny ty kecy okolo si můžete kouknout TADY

stropni-svetlo-9.jpg

stropni-svetlo-2.png

[upravil dne 2.1. 14 23:21 od dolly1010]

Odesláno

:D Mrkněte se na to. Vždyť to je jen 5 součástek ;)

Když byste použili jinej tranzistor, tak jen 4 ;) A s menším kondíkem to je otázka 3 součástek. Stačí navíc přišroubovat k nějakýmu šroubku na kastli a vede z toho jen jeden drát ;)

Odesláno

ja mám take stmievanie už v serii:D a sranda je že ked na to napojim ledkove osvetlenie nad nohami tak najskor postupne hasina stropne svetlo a potom začnu tie ledky:D uplna parada:D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Když byste použili jinej tranzistor, tak jen 4 ;) A s menším kondíkem to je otázka 3 součástek. Stačí navíc přišroubovat k nějakýmu šroubku na kastli a vede z toho jen jeden drát ;)

tk napis naky nazvy tech soucastek ,, at vim co mam schanet ;)

Odesláno
Původně zaslal: P-106!

Původně zaslal: dolly1010

tk napis naky nazvy tech soucastek ,, at vim co mam schanet ;)

tady máš schemu aj s nazvami

stropni-svetlo-1.png

Odesláno

To víš, sociál verze tuhle vymoženost hold nemaj, no :(:D Ale já už jo ;)

A LEDky neplánuju. Mě se to líbí takhle - celej interiér je naoranžovělej a navenek hodím zelený neony :)

Pro ty, co si to chtěj složit:

Je to jednoduchý. Pár součástek. Na mojí stránce ( http://mylms.ic.cz/index.php?text=179-stmivani-stropni-lampicky ) jsou fotky jak to vypadá (kam to příjde napájet) a obrázek jak je to mechanicky poskládaný. Takže stačí umět pájet a nebát se toho :)

Odesláno

Tak jsem dnes byl u kámoše (dělal jsem mu taky jedno stmívání na MBčko) a on má spínání plusem a né nulou. Takže pokud někdo chce stmívání tak napište a já to pošlu poštou ;)

Fotka hotovýho stmívače je na mojí stránce (viz. přípěvek vejš). Je to ten obrázek uplně dole.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Takový krásný kola a takle sis to natřel,jo?vypadá to hrozně,to sis to nemohl stříknout sprejem:myslim:bojim

bobíka sis vyšperkoval a autí takle odfláknul:bojim

Odesláno

Nebyl čas ztrácet čas... navíc kompresor zrovna používal táta, barvy už moc nezbejvá (krom toho že je drahá jak prase) a ono se to ještě trošku rozpilo, takže tam ty tahy štětcem nejdou tolik vidět ;)

A on ten buben stejně přes to kolo skoro nejde vidět :(:D

[upravil dne 28.3. 10 dolly1010]

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...