Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potreboval by som poradit.mam 406 2.0hdi 1999 80kw a otacky mi idu max do 2500.max rychlost 110km/h skusal som uz vsetko ani na diagnostike mi nevedia povedat co presne to moze byt povedali ze to moze byt to tiahlo plynu co je v kufri.mate stym niekto skusenosti a kolko asi stoji to tiahlo???

Odesláno

je tam take koliesko nieco ako potenciometer a ide do toho lanko s plynoveho pedala ako zosliapnes pedal tak sa to otaca a tym prida otacky ale len do 2500 neviem preco ci je to vadne alebo co

Odesláno

První odpověď je, že je to v servisním režimu a proto nedovolí plný výkon. Svítí kontrolka diagnostiky?

Druhá odpověď (příčiny, které nerozsvítí diagnostiku):

- váha vzduchu dává nesprávný signál, ale není zničená

- táhlo na obrázku vyskočené (jestli ho tam máš, fotka je ze 607)

Chtělo by to najít někoho, kdo tomu rozumí - takové chyby se hledají pomocí diagnostiky.

post-0-14109608044166_thumb.jpg

Odesláno

ano kontrolka diagnostiky svieti.ale ked je to v servisnom rezime tak potom preco mi ti servisaci stzm nic nespravili?co stym teraz to ajtak oni musia spravit cez pocitac,nie?mne to predtym islo len do 1900 ale to mi povedali ze bolo nieco s turbom ale ze ho rozbehali a uz ide ale ze este stym niecoé je zato ide len do 2500.tak co mam stym spravit skusit treti servis?

Odesláno

tak to su mas pravdu...

chcem este skusit ten potenciometer vybrat a odskusat na kamaratovom aute ma taky isty motor len kombicko alebo skusim vycistit ten regulator tlaku paliva co tu spominal jeden len neviem kde ho mam hladat musim to niekde popozerat...nevies nahodou kde to je?a skusim sa popytat aj toho hnusobu.

inak zatial diki zavsetko

Odesláno

regulátor tlaku paliva nevyčistíš-je neopravitelný-pouze výměna. To co popisuješ, dělá zpravidla váha vzduchu. Ta se vyčistit dá ale opatrně, nesmíš mechanicky, pouze prostříkat. Dobrý je čistič brzd, prodávají ho např. v Auto kelly

Odesláno

no skusal som zalozit to kamaratovo tiahlo plynu ci potenciometer ci co to je ale islo to takisto

a ten regulator tlaku paliva som nikde nenasiel neviete niekto poradit kde to je?

Odesláno

no uz som ho nasiel chcel som ho aj vybrat ale nejde to lebo su tam strhane hrany na tych srobach uz to dakto asi predomnou vymienal....idem skusit este jeden servis a uvidi sa .... zatial vdaka chlapci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...