neutral Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Nevím,jestli to tu bylo,ale celkem pěkná. http://otomoto.cz/peugeot-106-1-4-sport-C16054271.html Citovat
PetrRS Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Včera jsem se na ni díval na netu... na první pohled to jde, ikdyž nějak se mi nelíbí ten lev na kapotě, dále by mě štvaly ty zadní dveře na odskok a to že odstranil stěrač... tak praktická věc... inu ale ty kola jsou nádherné :o:o Citovat
neutral Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 No já bych ji bral hned, mi se líbí celkově a ten stěrač až tak moc potřeba není Citovat
PAJA106 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 No já bych ji bral hned, mi se líbí celkově a ten stěrač až tak moc potřeba není Člověče, nevím jak a kde jezdiš, ale já teda na 106 za mokra zadní stěrač potřebuju fest, jinak dozadu vidím rozmazaný prd. Jinak k ty 106, vypadá i pěkně, ale zajimalo by mě, na co všechno jsou ty přepínače pod teploměrem oleje a to \"přímé\" sání je udělaný pěkně na kkt. Citovat
mattoni1425 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Ta černá je hodně luxusní myslíš tu českou na sauto? na tu se jede zítra kouknout známej (nejspíš jede pro ní) Citovat
go.play Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 já sem zadní stěrač za celou dobu co mám tohle auto ještě nepoužil, jenom jednou a to na STK a co jsem měl minulou 106, tak ta taky neměla stěrač a v klídečku uplně Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 ja mam sterac a taky ho nepouzivam.. protoze mi nefakci asi motorek bude v haji.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 to je bejvalka Jakuba106GTI, zejo?? :-) Citovat
J.R. Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Tahle černá 106 1.6 16V GTI z Plzně, co už tu někdo dával: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/8659486 Byl jsem se na ní podívat, jen tak na rychlo, stojí už v bazaru na Košutce v Plzni. Nevypadá zle, sem tam nějaký malinký škrábaneček nebo ďolíček, nic strašného, okna všechny origo i rok sedí, karoserie na předku celkem lícuje, jen na jedné straně mezi kapotou a lemem není úplně přesně slícovaná, ale fakt malinko, myslím, že nějaká větší havárie ji nepotkala. Byla děsná zima, tak sem se ani nedíval pod kapotu, ale interiér hezkej, zachovalej, jen není origo řadička a pedály. Tak mě napadá jak píše po velkém servisu (oblíbená fráze našich bazarníků) tak rozvody asi budou psány v tej servisce, pokud jsou měněny, ale brzdy chtějí nové desky na všech 4 kolech, kotouče měly slušnou tloušťku, tak asi budou OK. Jinak ta černá fakt hezká, mě mrzí pouze, že nemá klimu, jinak bych jí možná i bral, místo mé stejně staré 1.4 Sport :-) Člověk z toho bazaru co to má na starost tam nebyl, takže ten co tam byl o tom moc nevěděl. Ještě mě napadá má, pěkná zimní kola v rozměru 185/55/15 což na těch dost širokejch límcovanejch 15\" ALU vypadá zajímavě, myslím, ze na tu šířku ráfku je to špatně, by to sneslo min 195 šíři. To jen mé postřehy pro případné zájemce, pokud dobře pojede, asi to nebude úplně špatnej kauf... Citovat
PetrRS Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 dost zajímavá koupě... 1.2GTI :D:D a ještě miska pod motorem... k čemu asi??? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/7741892 Citovat
Welis Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Někdo se lidi asi snaží načapat je to obyč 1.1 44kW :-) a čalounění je S2 Rallye tak to asi bude někakej předělek :-) Citovat
J.R. Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 JJ 1.2GTI to je drsný, nebo spíš to má drsně znít asi jako 1.2TSI ;-) Misky pod motorem, mívají některé bazary pod všemi auty, přeci jen nějaký únik tam vždycky je a pokud to auto tam stojí půl roku... Ale 52tis. bych za \"1.2GTI\" dneska asi sotva dal :-) 2 Welis: je to obyč. 1.1 Sport, jako je 1.4 Sport... [upravil dne 20/2/11 14:17 J.R.] Citovat
neutral Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 k tomu zadnímu stěrači. taky sem ho nikdy nepotřeboval. Citovat
kujon106 Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 To já zase na zadní stěrač nedám dopustit. To zadní okno je bez něj takový nemastný, neslaný, nekompletní. Krom toho - jakej je důvod toho, proč ho dávat pryč? Kupříkladu v dešti při couvání, když objekt za autem není vidět v bočních zrcátkách, to mám vyběhnout s hadříkem a okno utřít? Přijde mi to celkem jako nerozum. Ale je to každého věc Citovat
mattoni1425 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Tahle černá 106 1.6 16V GTI z Plzně, co už tu někdo dával: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/8659486 Byl jsem se na ní podívat, jen tak na rychlo, stojí už v bazaru na Košutce v Plzni. Nevypadá zle, sem tam nějaký malinký škrábaneček nebo ďolíček, nic strašného, okna všechny origo i rok sedí, karoserie na předku celkem lícuje, jen na jedné straně mezi kapotou a lemem není úplně přesně slícovaná, ale fakt malinko, myslím, že nějaká větší havárie ji nepotkala. Byla děsná zima, tak sem se ani nedíval pod kapotu, ale interiér hezkej, zachovalej, jen není origo řadička a pedály. Tak mě napadá jak píše po velkém servisu (oblíbená fráze našich bazarníků) tak rozvody asi budou psány v tej servisce, pokud jsou měněny, ale brzdy chtějí nové desky na všech 4 kolech, kotouče měly slušnou tloušťku, tak asi budou OK. Jinak ta černá fakt hezká, mě mrzí pouze, že nemá klimu, jinak bych jí možná i bral, místo mé stejně staré 1.4 Sport :-) Člověk z toho bazaru co to má na starost tam nebyl, takže ten co tam byl o tom moc nevěděl. Ještě mě napadá má, pěkná zimní kola v rozměru 185/55/15 což na těch dost širokejch límcovanejch 15\" ALU vypadá zajímavě, myslím, ze na tu šířku ráfku je to špatně, by to sneslo min 195 šíři. To jen mé postřehy pro případné zájemce, pokud dobře pojede, asi to nebude úplně špatnej kauf... koupeno dnes mým kamrádem. vypadá dobře z prvního pohledu je to ďolíkované na kapotě po kroupách jinak co jsem to v rychlosti před barákem oběhnul tak vše sedělo interiér krásnej motor trochu šmudla ale bude dobrej. kola pěkný jen jak říkáš chce t oširší gumu hlavně na zimu. jinak cena nakonec 63000 myslím že říkal Citovat
mattoni1425 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 JJ 1.2GTI to je drsný, nebo spíš to má drsně znít asi jako 1.2TSI ;-) Misky pod motorem, mívají některé bazary pod všemi auty, přeci jen nějaký únik tam vždycky je a pokud to auto tam stojí půl roku... Ale 52tis. bych za \"1.2GTI\" dneska asi sotva dal :-) 2 Welis: je to obyč. 1.1 Sport, jako je 1.4 Sport... [upravil dne 20/2/11 14:17 J.R.] tak už vím proč jsem tak dlouho nemohl prodat svou 1,1 44kW bude to tím že jí nemám GTI...já mám totiž SE = social edition. jinak úkapové vany pod auta dávají servisy ze dvou důvodů (kvůli bursíkovi aby neznečišťovali životní prostředí 2. pokud auto neteče stačí vytáhnout vanu a je čistá pro prodejce důvod k dobrému oklamání spotřebitele pokud vanu denně vymývá...) Citovat
J.R. Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Tak koukám moc se v bazaru ta černá neohřála, jestli byla za 63tis. je to pěkná cena, mě vadila absence klimatizace a navíc jezdím převážně Plzeň a tam mi 1.4 Sport bohatě dostačuje, jezdím za poměrně málo peněz a to svižně ;-) Když už měnit to co mám, tak za něco většího, novějšího hlavně bezpečnějšího a pro rodinu, což mě výhledově určitě čeká, njn ta třicítka se blíží čím dál víc... :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.