Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S těma příspěvkama - po pravdě řečeno nevim. Ale myslim si že to nebude vázaný na to kolik má aut, prostě dostane xxx peněz ať má jedno, nebo dvacet. A i kdyby mu je na krásně v důsledku toho auta navíc strhli, tak on ho může vlastnit třeba 2 vteřiny - než ho přepíše na tebe a určitě pak může o ty dávky požádat znovu. Ale je to teda jen můj názor :-)

Odesláno

co jsem slyšel tak to tak normálně funguje...nemá ot napříspěvky vliv. co vím tak nikde není evidováno že auto něčí je nebo ne. jakmile se odhlásí na někoho jiného v PC zůstvá jen aktuální vlastník tudíš úřad neví že to auto kdysy něoho bylo to je jen na papíře proto se dělají čistopisy.

jinak doufám že se tu nebudete někdy smát nad mým inzerátem naprodej auta. Pořád nejsem pevně rozhodnutý jesli prodat nebo ne proto je cena taká jaká je.

Odesláno

jako ta 106 je ozaj zničena......ani z vonku sa mi nelubi, palubna doska jak zo stareho knight ridera kde hral ešte David....a ta audio zastavba v kufri doma delana je taky odfalknuta......chudak to autičko

Odesláno

No interiér hnus, ale tak zas kdyby byl ok motor... tak dát interiér do puvodního stavu je otázka pár korun, proste od někoho z bouračky a je to levnější a jednodušší, jak dávat do kupy motor.

Odesláno

já nechápu jednu věc, jak někdo může měnit volan s pytlem za sportovní když to má stejně jen na obyčejný ježdění...za mě teda raději bezpečnost než železo obaléné plastem či gumou...

Odesláno

S tim volantem sem to taky nikdy moc nechápal, navíc 106 má volant suprovej (super velikost, tvar, držení) a gti ještě lepší (obšitej kůží). Ale kdo chce kam ... :)

Odesláno

Já si kupoval volant odsazenej o 90 mm...protoze sezeni ve 106 s origo volantem bylo peklo, jezdil sem porad shrbenej nebo sem mel narvany kolena v palubovce... ted mam klid....je to uplne o necem jinym...sedi se v tom uplne suprove :) ...a kazdej co ma 106 a sedl do ty moji tak uznal, ze se v tom sedi 10x lip s tim volantem :)

Odesláno

Jo,je to Fr3eshe a má ji v inzerci už pár měsíců. A nebojte,za rok si (doufám) přivezu nějaké GTI 03 přímo z francie a rozšířím si tak \"sbírku\" 106.:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...