Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuba, pokud se nepletu, 1.6 byly až v novějších (97 a více) a tu za 20 neseženeš. To spíš starou 1,4 69 kW, v německu jich je dost na prodej i pod 1000€.

Odesláno
Kuba, pokud se nepletu, 1.6 byly až v novějších (97 a více) a tu za 20 neseženeš. To spíš starou 1,4 69 kW, v německu jich je dost na prodej i pod 1000€.

ví někdo ty stránky na německý vrakáče?že bych se podíval co tam maj

Odesláno

Sakra sakra akorat jsem narazil v inzerci na tu zlutou..... jako ten motorak vypada fakt zvlastne... hlavne vypada po laku.... ale zlutou jsem vzdycky chtel... ja se tam snad pojedu i podivat! :)

Odesláno

Zajímalo by mě jakej ,,borec,, prodává tu stříbrnou...na rozvodech psano 128k a v inzeratu 114k ( naprosto jiste stocena ) podle cedulky pod SPZ bych soudil, že je z řecka a nesedi, mi tam ty budiky do r.99 a dveře bez lišt od r.00 ... to bude asi nejaka skladacka...navic motor nic moc, v řecku byl kamarád a jsou to prej hovada... za dovolenou tam prej viděl hromadu GTi a VTS ... ale jen jedno pěkný... jsou to hovada prej :( ...

Odesláno

no vsak je to jasne:

rozvody 128800

olej 144723

najeto 145154

ale co tam dela ten udaj 114 na strankach to nechapu?? :) ale to neni podstatny si myslim... ale rozvody uz teda slusne pretazeny.... na cemz se da zase na druhou stranu stahnout cena pri koupi... a rozvody by stejne kazdej menil po koupi tak jako tak....

ale na co tam jsou ty udelatka jak rika kujon.... to teda taky netusim :myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...