Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že by to auto nestavěl s 1.4 motorem, kdyby to mělo vydržet jen 2-3 závody. Jasně, že se na tom musí čas od času něco vyměnit a věnovat se tomu, ale aby mu odešel motor za 3 závody, to by byl jouza to stavět :)

Odesláno

Ma tam najprv 152hp , v popise ma napisane 145hp.

Jasne ze sa da vsetko, ale 1.4 to urcite nieje. Bude to 1.6 16v klasika. Aj to ktovie kolko to ma v skutocnosti koni, ked to nevidim na papieri neverim, potom su vsetko iba dohady.

Odesláno

\"2-3 závody\" \"1.4 to urcite nieje\"... hoši hoši... majitele ani auto neznám, takže ho tady nehodlám obhajovat. Ale 145hp na 1.4 není nějaký extra výkon. To, že se taková auta nepohybujíí v provozu neznamená, že je to nemožné.

Znám swifta 1.3, který má pod kapotou rovných 200hp a už má bez problémů odježděné dvě sezony.

Neuražte se, ale tyhle debaty mi vždycky připadají jako \"Když to z toho nedokážu dostat já, tak nikdo.\"

edit: a pokud je to tak k neuvěření, není přeci problém mu napsat o další fotky. :papa

[upravil dne 8.2.2013 16:36 od jiri106xs]

Odesláno

koukám ,že tu někdo chytá na první našlápnutí

to fifa :Děkuji za pěkný obrázek 130LR,ale něco podobného má i muj kamarad tady v Táboře co jezdí rally s 130 LA.

neřekl jsem ze to nemožné,i já už jsem se setkal s pár motory co měly jinou kliku,kované ojnice,T-písty,nižší hlavu,leštěné kanály na sání a na výfuku,webery nebo solexy,nebo treba karborátory z motorky,odlehčené řemenice,a setrváky keramické spojky a převodovky ze špérou,a to nemluvím o jiných mapách v ř.j,vstřikách apod. v tom už se nevyznám,

pak je klidné možné mít jednou takový výkon než v serii

Odesláno

ten černej sport je zajímavej ,myslím ,ze už by měl mít i kotoučovou zadní nápravu.kdybych už jednoho sporta neměl doma tak bych to bral

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...