Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kujon není se stavem nikdy spokojen :-) Tenhle zlaťák bude dobrej, mělo to kdysi (když to Jakub kupoval) novou převodovku přímo pokládanou v Peugeotu, za hříšnej peníz :) A koukám, že současnej majitel je můj bejvalej spolužák ze střední. Takže já bych se toho nebál.

Odesláno

včera mi odepsal, má jen to co je na fotkách, motor, převodovku ..., zbytek auta je asi KO, protože jsem mu psal o lemy a řikal, že auto dostalo pecku z boku, už jsem mu pak neodepisoval

Odesláno

Mě to přijde dost podivný prodávat auto, který jsem sotva koupil a začal opravovat a ještě za takovou cenu... Auto bylo origo určitě černé (lesklé) už jen dle nárazníků a přídavné dálky také chybí = jasné indicie, že to mohlo být docela slušně zbořené. Zas na druhou stranu za ty peníze i kdyby to nejelo, rok a výbava dost slušné :-)

Odesláno

to lentilka: ne že bych otom neuvažoval,ale mám ted doma na prodej 306D,po vánocích bude 106 1.1 5 dv.,a ješté mám pred garáží sporta,takže další nákupy až budou tyto 3 auta prodaný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...