Devr Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Hoj Hoj, prosím o postřehy. Dnes ráno jsem čekal na dceru u doktora v pohodě si klimoval a zaposlouchal jsem se do vrtule na chladiči. Je to normální , když se spouští jen ta (když stojím proti motoru tak pravá) a levá je tam na co? Stále se spouští jen ta pravá. Zmámej trvrdí, že je to OK, že jedna se stará o klimu a ta druhá se rozjede a stará o přehřátou vodu. Tak jak tedy . Jedná se o problém, nebo je to u coupe normální. Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Obe sa starajú o vodu. Keď je zapnutá klíma tak prvá je zapnutá trvalo. Keď nie je zapnutá klíma, prvá sa zapne pri teplote vody okolo 90, druhá okolo 100. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 pokud já zapnu klimu tak se mi roztočí obě vrtule na pomalý chod,pak pokud se přehřívá obě se točí ma max Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 jj, beriem späť, točiť by sa mali oba na pomalú rýchlosť pri pustení klímy, pri vyššej teplote vody potom oba na vyššiu rýchlosť. Akosi som si pomýlil dve vrtule s dvoma rýchlosťami [upravil dne 3.7.2009 AnotherOne] Citovat
Devr Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Hm, tak u mě se to chová jak jsem psal. Jen upřesním, že ta pravá vrtule netočí stále, ale roztočí se ochladí a vypne...tak stále dokola...vyloženě jí něco spíná v určitých intervalech což mi připadne OK. Levou jsem zatím běžet neviděl. Teploty mám také OK Voda 90 a olej trošku pod 90. [upravil dne 3/7/09 Devr] Citovat
Blizzard Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 brácha (Rico1) řešil stejnej problém. funguje to tak že když se netočí jeden motorek, druhý jde na max. -> může za to ten netočící. až ho opravíš / vyměníš, bude to fungovat tak jak má. ty relátka pod maskou přepínají meri paralelním (pomalý chod) a sériovým (rychlý chod) zapojením motorků. když mají vrtule běžet pomalu (paralelně) a jeden z motorů nefunguje, nemá ten funkční k dispozici poloviční proud ale komplet celý jako kdyby byly zapojený seriově (na max) snad si to pamatuju dobře a nějak jsem to nezvrtal [upravil dne 3.7.2009 Blizzard] Citovat
Devr Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 A nechová se to jinak u těch 3.0 obsahů? Já mám 2.0. Jak to mám prověřit? [upravil dne 3/7/09 Devr] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: Blizzard brácha (Rico1) řešil stejnej problém. funguje to tak že když se netočí jeden motorek, druhý jde na max. -> může za to ten netočící. až ho opravíš / vyměníš, bude to fungovat tak jak má. ty relátka pod maskou přepínají meri paralelním (pomalý chod) a sériovým (rychlý chod) zapojením motorků. když mají vrtule běžet pomalu (paralelně) a jeden z motorů nefunguje, nemá ten funkční k dispozici poloviční proud ale komplet celý jako kdyby byly zapojený seriově (na max) snad si to pamatuju dobře a nějak jsem to nezvrtal [upravil dne 3.7.2009 Blizzard] Je to opačne. Pomalý chod je pri sériovom zapojení a rýchly chod pri paralelnom. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 něco podobné jsem řešil na počátku koupě netočili se větráky na pomalou rychlost jen se točil jeden a to na max.po konrole relátek jsem nic nenašel až potom jsem koukl na dráty ,které jsou pod relátky na svorkovnici,kde byl jeden drátek utržen.Po zapojení se dalo vše dokupy a pracuje to dodnes jak má.Takže mrkni na to. Citovat
Devr Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Tak jo mrknu na to , ale kde jsou ty relátka a konektory...atd co musím projít? Citovat
Blizzard Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Je to opačne. Pomalý chod je pri sériovom zapojení a rýchly chod pri paralelnom. já tušil nějakou takovou zradu Citovat
Devr Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Tak to abych se dostal na dráty co vedou k větrákům, tak musím sundat přední nárazník? Co když je ten větrák mrtvej. Dá se to nějak zjistit? Díval jsem se do tépojistkové skříňky pod kapotou a tam jsou 3 černá relátka a jedno zelené, když jsem na ně dal ruku, tak nic necvakalo a dokonce jsem je za chodu vytahoval a větrák stále spínal a roztáčel se. Citovat
tom406 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: Devr Tak to abych se dostal na dráty co vedou k větrákům, tak musím sundat přední nárazník? Co když je ten větrák mrtvej. Dá se to nějak zjistit? Díval jsem se do tépojistkové skříňky pod kapotou a tam jsou 3 černá relátka a jedno zelené, když jsem na ně dal ruku, tak nic necvakalo a dokonce jsem je za chodu vytahoval a větrák stále spínal a roztáčel se. u 3.0 V6 se při klimě roztočí jen! pravá vrtule a pokud se přehřeje voda tak sepnou na první rychlost obě vrtule a při te vyšší teplotě sepnou zase obě ale na max. rychlost Citovat
MatrixChose Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Blizzard brácha (Rico1) řešil stejnej problém. funguje to tak že když se netočí jeden motorek, druhý jde na max. -> může za to ten netočící. až ho opravíš / vyměníš, bude to fungovat tak jak má. ty relátka pod maskou přepínají meri paralelním (pomalý chod) a sériovým (rychlý chod) zapojením motorků. když mají vrtule běžet pomalu (paralelně) a jeden z motorů nefunguje, nemá ten funkční k dispozici poloviční proud ale komplet celý jako kdyby byly zapojený seriově (na max) snad si to pamatuju dobře a nějak jsem to nezvrtal [upravil dne 3.7.2009 Blizzard] Je to opačne. Pomalý chod je pri sériovom zapojení a rýchly chod pri paralelnom. Jen mi nějak nejde do hlavy, jak může při sériovým zapojení jít jen jeden člen? Když přes ten druhej asi těžko prochází proud pokud je K.O. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Keď zhorí tak, že sa preruší obvod tak samozrejme nijako. Môže mať ale medzizávitový skrat, potom sa neroztočí a druhý pôjde ako by tam ten zlý ani nebol tj. na rýchle otáčky. Alebo je to úmyselne ofintené nejako ináč aby v prípade poruchy jeden makal za dva. [upravil dne 4.7.2009 AnotherOne] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 já když měl problém se saharou tak jsem si udělal svoje schéma podle něj jsem zkusil samotné větráky ,jen jsem propojil drátem co jsem potřeboval .Nakresleno je to jako bys koukal na svorkovnice relátek.Zda-li ti pomůže uvidíš jinak podobné je u 306 http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/electric/ac306/coolfan2/fanop1.htm [upravil dne 4/7/09 honza406] Citovat
Devr Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 honza406 : díky za plánek mrknu na to, ale podle toho co píše tom406, tak by mi to fungovalo správně. Fakt je ten , že voda se mi ndrží na 90 a proto možná nesepne ta druhá vrtule. Nevím jak donutit auto aby se mu přehřála voda pak by možná sepla ta druhá vrtule. Citovat
@re Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 u mně jedou obě pomalu při seplé klimě (jak jsem ti psal sz), a kamarádovi taky u V6 140kw verze se to chová úplně stejně... tedy běží-li klima, sepnou obě pomalu, při překročení urč.teploty jedou na max. Citovat
Devr Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 Tak to jsem z toho blázen:myslim Musím mrknout a pročistit kontakty na relátkách co jsou na sahaře a uvidím.....možná je taky ta prava vrtule bráno od řidiče mrtvá......to by ještě scházelo, už tuším že se musí kupovat obě. [upravil dne 4/7/09 Devr] Citovat
MatrixChose Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Jinak jde provést na diagnostice test akčních členů - i sahar. A motorek bych popřípadě řešil asi z vrakáče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.