Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych netradiční prozbu, scháním už delší dobu schémata a popisi na můj motor z 406. Je to 2.0 turbo benzin typ RGX, má 8ventilů r.v.96 vin VF38BRGXE80169588. Motor není popsán v žádné knize, kterou jsem měl v rukách. Předem děkuji za pomoc! Případně pokud někdo ví kde bych sehnal diagnostickej kabel na tenhle motor, je to ta stará zásuvka ( ne OBDII )

Odesláno

Priatelia prosim vas o historiu: VF38BRHZF81495485

Jedna sa o auto dovezene z vonku a moj rodinny znamy by ju chcel zakupit.

Vopred dakujem.:papa

Odesláno
Původně zaslal: obaf

poslední záznam je 23/12/2004 při 125853km.

zajimalo by mě kolik ma natočený ted?

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Teraz ma 143000, tusil som ze je odtocena, len som uz po tme nevidel na BSI, ci sa v nom niekto rypal, ale uz je to jasne, je stocena. Inak az na prednu napravu je celkom v poriadku.

Zaujmala by ma este krajina povodu, zevraj je zo spanielska.

Dakujem za informacie, ak budes mat zaujem mozem ti dat vediet o nej viac, ked ju dovezieme a dostaneme na znacky, popripade foto:papa

Odesláno

Teraz ma 143000, tusil som ze je odtocena, len som uz po tme nevidel na BSI, ci sa v nom niekto rypal, ale uz je to jasne, je stocena. Inak az na prednu napravu je celkom v poriadku.

Zaujmala by ma este krajina povodu, zevraj je zo spanielska.

Dakujem za informacie, ak budes mat zaujem mozem ti dat vediet o nej viac, ked ju dovezieme a dostaneme na znacky, popripade foto:papa

ne, díky stačí mi ta moje.

Je ze španělska

Odesláno
Původně zaslal: yoshi

Měl bych netradiční prozbu, scháním už delší dobu schémata a popisi na můj motor z 406. Je to 2.0 turbo benzin typ RGX, má 8ventilů r.v.96 vin VF38BRGXE80169588. Motor není popsán v žádné knize, kterou jsem měl v rukách. Předem děkuji za pomoc! Případně pokud někdo ví kde bych sehnal diagnostickej kabel na tenhle motor, je to ta stará zásuvka ( ne OBDII )

Tak to vypadá, že tu neuspěju :(

Nebo se tu najde někdo, kdo mi poradí, či pomůže?

Prosim, pokud někdo o něčem ví, ať poradí.

Všem, spoustu kilometrů bez problémů! Čágo

Odesláno

Zdravím všechny lvíčkaře,

byl by někdo tak laskav a zjistil mi vše co jde o mém vozidle? VIN je: VF38ERHZE80947873. Tvrdili mi, že kiláky by měly sedět, tak snad to tak bude. Předem díky :)

Odesláno
Původně zaslal: barmann

byl by někdo tak laskav a zjistil mi vše co jde o mém vozidle? VIN je: VF38ERHZE80947873. Tvrdili mi, že kiláky by měly sedět, tak snad to tak bude. Předem díky :)

28/12/2001 při 32360km

Odesláno

No tak to vypadá, že se s ním opravdu tak moc nejezdilo, ted by mělo mít 133000km, to by i sedělo. A myslíš, že by u něj šel rozchodit i PP? Každopádně díky moc.

[upravil dne 26/11/08 barmann]

Odesláno

No tak to vypadá, že se s ním opravdu tak moc nejezdilo, ted by mělo mít 133000km, to by i sedělo. A myslíš, že by u něj šel rozchodit i PP? Každopádně díky moc.

[upravil dne 26/11/08 barmann]

pokud se tam da přepínat mile a km tak by to mělo jít.

více o tom tady

[upravil dne 26.11.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: tochi

rok výroby by měl být 2002? Prohlížel jsem různé díly ( pásy, světla přední , zadní, různé plasty, okna atd...) a je na nich označeno rok výroby okolo 9-10 měsíce 2001. Takže prodej květen 2001...? :myslim

Řekl bych, že v záznamech Peugeotu chyba nebude (pokud jsi se neupsal ve VIN). Podle ServiceBoxu to máš bez multiplexu takže kulaté páčky místo oválných. V polovině roku 2001 se to lámalo takže pokud máš v papírech něco jiného tak je to omlazené (při dovozech ze zahraničí se to dělá běžně).

Odesláno

28/12/2001 při 32360km

Anějaký opravy tym byly? Asi ho budu potřebovat trochu prolustrovat na diagnostice, tak se za tebou možná stavím. Jestli je to teda možný ;)

Odesláno

28/12/2001 při 32360km

Anějaký opravy tym byly? Asi ho budu potřebovat trochu prolustrovat na diagnostice, tak se za tebou možná stavím. Jestli je to teda možný ;)

Původně zaslal: agresssor

tak teda kdyz uz sme u toho kuci tak at se dovim neco o tom svym mazlovi tady je vin:):

VF38BDHXE80648345

tak vám na to kouknu zítra ted mi to nejede:nevim

[upravil dne 30.11.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

tak teda kdyz uz sme u toho kuci tak at se dovim neco o tom svym mazlovi tady je vin:):

VF38BDHXE80648345

bohužel tvoje auto je na to moc starý. data se uchovávají 8 let.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...