denoo Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 pisal, ze mu ale ABS ide, a to bude teda niecim inym, skor asi ten snimmac natocenia volantu, ja ked som mal tuto hlasku, bol to snimac na zadnom kolese , ale abs mi taktiez neslo ako aj esp. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Jsou to všechno dohady. V tomto případě jedině dia. Těžko něco vymyslet. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Ja keď som mal vadný snímač, mal som hlášku ABS a ESP chyba. A už tu bol prípad, keď bola hláška ESP-ASR a pritom ABS fungovalo. Citovat
Smolíček Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Přema... to lehnutí jsme myslel čidlo pod brzdobvým pedálem, na kole samozřejmě neuvidím bez dia nic... na dia to půjde jakmile se nějak dostanu zpět do Prahy. Zatím ale ujeto ud včerejška co to dělalo asi 300km a bez problemu fungují oba systémy, tak nevím. Citovat
janou Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Mne to hlásilo nepravidelne pri naštartovaní cca raz za 3-4 dni. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: Smolíček Přema... to lehnutí jsme myslel čidlo pod brzdobvým pedálem, na kole samozřejmě neuvidím bez dia nic... na dia to půjde jakmile se nějak dostanu zpět do Prahy. Zatím ale ujeto ud včerejška co to dělalo asi 300km a bez problemu fungují oba systémy, tak nevím. Čidlo na kolese sa dá meraním zistiť, ale musí to byť vtedy, keď je chyba. Citovat
denoo Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ja ked som chcel zistit kde je chyba, tak ako nahlne mi vyskocila hlaska abs esp faulty, zavolal som do peugeotu, ze dojdem, a auto som nevypinal dovtedy, aby hlaska nezmizla po dalsom starte, este ked som tam prisiel som nechal auto nastartovane asi pol hodinu, bo mali cosi s pocitacom , ale potom sa to uz zistilo, v konecnom dosledku sa vacsinou menia vzdy dva, bud do kriza napr lavy zadny a pravy predny alebo naopak, alebo dva zadne , mali by sa menit dva, aj v mojom pripade hlasilo dva zadne zle Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Smolíček Přema... to lehnutí jsme myslel čidlo pod brzdobvým pedálem, na kole samozřejmě neuvidím bez dia nic... na dia to půjde jakmile se nějak dostanu zpět do Prahy. Zatím ale ujeto ud včerejška co to dělalo asi 300km a bez problemu fungují oba systémy, tak nevím. Čidlo na kolese sa dá meraním zistiť, ale musí to byť vtedy, keď je chyba. A není jednodušší dia....ta ti řekne přesně co je a kde špatné........ Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Jednoduchšie.... ale drahšie. Nemá každý doma dia ako ty. Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 To jo tak at si ale k někomu zajede......tím sem nemyslel že je to jednodušší že ji mám já....ale já ji nemít taky jedu do servisu at mi řeknou co je špatné......pokud jenom čidlo blbne tak nic nezměří......dia ti ukáže že u tohoto čidla byla (přechodná závada) či je nějaká porucha trvalá Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Ja som nameral obidva vadné čidlá keď mi blblo naprv jedno potom druhé. Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Každý není tak schopný jako ty.....:D:D:papa Citovat
Smolíček Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ale notak, nemusíte se skrz mě hádat .... na dia půjdu ) abych mě klid já i tato diskuze.. aspoň se pak někam pohnem jinak tak přemýšlím co je k dia všechno potřeba? book, soft a kabel? Nebo je to přímo měřící jednotka? Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 book, soft a kabel........kabel s interface........ My se nehádáme.......jen do sebe \"snad ze srandy\" ryjem..... [upravil dne 30-1-10 Přema] Citovat
HonzaZ Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Smolíčku tomu se vůbec nediv, tady je to normálka:D. Citovat
Smolíček Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 tak to je dobře [upravil dne 30/1/10 Smolíček] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.