Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pisal, ze mu ale ABS ide, a to bude teda niecim inym, skor asi ten snimmac natocenia volantu, ja ked som mal tuto hlasku, bol to snimac na zadnom kolese , ale abs mi taktiez neslo ako aj esp.

Odesláno

Přema... to lehnutí jsme myslel čidlo pod brzdobvým pedálem, na kole samozřejmě neuvidím bez dia nic...

na dia to půjde jakmile se nějak dostanu zpět do Prahy. Zatím ale ujeto ud včerejška co to dělalo asi 300km a bez problemu fungují oba systémy, tak nevím.

Odesláno
Původně zaslal: Smolíček

Přema... to lehnutí jsme myslel čidlo pod brzdobvým pedálem, na kole samozřejmě neuvidím bez dia nic...

na dia to půjde jakmile se nějak dostanu zpět do Prahy. Zatím ale ujeto ud včerejška co to dělalo asi 300km a bez problemu fungují oba systémy, tak nevím.

Čidlo na kolese sa dá meraním zistiť, ale musí to byť vtedy, keď je chyba.

Odesláno

ja ked som chcel zistit kde je chyba, tak ako nahlne mi vyskocila hlaska abs esp faulty, zavolal som do peugeotu, ze dojdem, a auto som nevypinal dovtedy, aby hlaska nezmizla po dalsom starte, este ked som tam prisiel som nechal auto nastartovane asi pol hodinu, bo mali cosi s pocitacom :D , ale potom sa to uz zistilo, v konecnom dosledku sa vacsinou menia vzdy dva, bud do kriza napr lavy zadny a pravy predny alebo naopak, alebo dva zadne , mali by sa menit dva, aj v mojom pripade hlasilo dva zadne zle

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Smolíček

Čidlo na kolese sa dá meraním zistiť, ale musí to byť vtedy, keď je chyba.

A není jednodušší dia....ta ti řekne přesně co je a kde špatné........

Odesláno

To jo tak at si ale k někomu zajede......tím sem nemyslel že je to jednodušší že ji mám já....ale já ji nemít taky jedu do servisu at mi řeknou co je špatné......pokud jenom čidlo blbne tak nic nezměří......dia ti ukáže že u tohoto čidla byla (přechodná závada) či je nějaká porucha trvalá

Odesláno

ale notak, nemusíte se skrz mě hádat .... na dia půjdu :o) abych mě klid já i tato diskuze.. aspoň se pak někam pohnem :)

jinak tak přemýšlím co je k dia všechno potřeba? book, soft a kabel? Nebo je to přímo měřící jednotka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...