mablees Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Zdravím kolegy , mám dotaz na dodělání tempomatu . . . mám 807 , mám tam snad vše co může mít (kromě kůže) , a co tempomat ? Dá se dodělat ? U jiného tipu vozidla př.: VW pasat koupím páčku ovládání za 1500,- v autorizovaným servisu do PC daj povel použít tempomat a je to . . dírka u volantu je zaaslepená , kabely přivedeny . . u Peugeota tam mám taky záslepku . . někdo něco podobného řešil ? Citovat
Mildík Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Ahojky, když říkáš, že tam máš vše, tak určitě i ovládání rádia pod volantem. Na druhé straně je to samé s kolečkem, kterým aktivuješ tempoše a zmáčknutím ze zadu buď ubíráš, nebo přidáváš plyn. Po sešlápnutí spojky, nebo brzdy, nebo páčky zboku ho deaktivuješ, zmáčknutím tlačítka aktivuješ. Hodně šťastných kilošů Citovat
mablees Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 jééžiš tak to tam nemám , na levý straně mám jen páčku na hlasitý příkazy atd. . . No jdu se teda mrknout abych nebyl za troubu Citovat
mablees Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Tak chvilku radosti a nic Ne nemám tam nic , je tam skutečně záslepka a jen ta páčka na hlasitý příkazy . . . To mám ale divnej atip 807 , plná polní - bez Tempomatu Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 tak dojed nekam na diagnostiku, at to napichnou a podivaji se do BSI, jestli ma moznost aktivace funkce tempomatu, pod oblozenim volantu by pak mel byt konektor, do ktereho by se pripojila packa a melo by to fachat Citovat
btl.a Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 U mě už byl elektrikář s originálním softverem dvakrát a ta prokletá BSI nechce přijmout aktivaci tempomatu. Taky mám vše z výroby připravené, včetně čidel, ale když zasuneme páčku tempomatu do konektoru pod volantem, tak počítač ji vidí, otočením kolečka se i rozsvítí kontrolka ale dále to nefunguje. Teď ještě zkusíme další způsob stáhnout program z BSI ze stejného auta a nacpat to do mojí BSI. Uvidíme co to udělá. Když nic, tak ostrouhám mrkvičku. Byla by to škoda, ale co už nadělám. Citovat
mablees Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Hmm , toho se právě obávám že to jen tak nepůjde v každým spustit v počítači . . Co stála orig páčka (nová) ? Citovat
btl.a Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Naštěstí jsem páčku nekupoval, elektrikář ji měl v obou případech půjčenou ze skladu servisu. Mám dojem, že stojí do 2 tis. Kč. Citovat
plaz Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ja jsem taky dokupoval 1400kc a povolit v jednotce a facha super jizda na mereni rychlosti bez pokut Citovat
Mildík Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Zdarec, tempomat je dobrej, a mám pocit, že to auto i míň papá Citovat
Mildík Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Teď mě napadlo, je divný, že se ti rozsvítí kontrolka a nic, ono se musí na aktivaci zmáčknout ještě tlačítko + nebo - při rychlosti vyšší myslim než 50km a zařazený 4 a výš. Aspoň u mě to tak funguje. Čus Citovat
Guest michtill Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Přesně tak, pustíš tempomat a při rychlosti, kterou chceš, zmáčkenš (plus) a tím ho aktivuješ. Padlo tu, že to snad i míň papá. To si nemyslím. Ono to pak drží rychlost i do kopce a to dost žere. Lepší je do kopce přidat lehce plyn a vyjet ho svižněji. Je to paradoxní, ale efektivnější. Ušetří se pak při vracení k nastavené rychlosti tempomatu. Věděcké důkazy nemám, zato mám silný pocit Citovat
Mildík Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Ahojky, mě, a to dost tempomat používám, to aktualně papá 7,4l, a myslim, že níž už to asi nepujde. Jinak jsem to přidání tempomatu konzultoval, s, chytřejšíma hlavama na srazu, a prej tam musej bejt ještě čidla či čo na pedály. Takže tak jednoduchý to asi nebude, vzhledem k tomu, že se mablees už neozval, tak to asi vyřešil. Mějte se a ať vám to drandí Citovat
galaxy99 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Ahoj měl bych zájem o montáž tempomatu prosím o radu kde to provádějí Citovat
mablees Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Taky dobrý , všichni to chcem a nikdo se k tomu nemá zajet se napíchnout na diagnostiku jestli to jde příští týden tam sjedu a napíšu . . . ať víme My ostatní bez TEMPA Citovat
Mildík Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Já to zjišťoval jen tak ze zvědavosti, ale asi to bude bohužel chtít zajet do autorizovanýho Peu. Ale pouze páčka na to asi stačit nebude. Citovat
Ferry Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 mno treba clen PP205 - www.autoservisnonstop.cz kousek za Prahou u Melnika ma diagnostiku taky a je schopnej to povolit v BSI pokud to bude umet a bude rozhodne levnejsi nez autorizovany servis jinak zde je vlakno o dodelani tempomatu do 406, bude to v podstate stejne Citovat
Milhaus65 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Do HDi musí jít, kdo to má blíž k nám ,klidně mknem, dohodneme. Citovat
Igor Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 dodatečnou montáž tempomatu musí \"povolit\" BSI, pokud ne, tak to tam prý nejde dodělat páčka stojí 1375,75 + DPH plus kryt slupku řízení (stojí 754 + DPH), dalo by se to sice vyříznout, je to tam zaslepené, ale nevypadalo to dobře Citovat
mablees Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Tak páčku mám objednanou , o krytu sloupku mě nic neřekli tak jsem zvědavej . . napíšu jak to dopadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.