Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kolegy , mám dotaz na dodělání tempomatu . . .

mám 807 , mám tam snad vše co může mít (kromě kůže) , a co tempomat ? Dá se dodělat ?

U jiného tipu vozidla př.: VW pasat koupím páčku ovládání za 1500,- v autorizovaným servisu do PC daj povel použít tempomat a je to . . dírka u volantu je zaaslepená , kabely přivedeny . .

u Peugeota tam mám taky záslepku . . někdo něco podobného řešil ?

Odesláno

Ahojky, když říkáš, že tam máš vše, tak určitě i ovládání rádia pod volantem. Na druhé straně je to samé s kolečkem, kterým aktivuješ tempoše a zmáčknutím ze zadu buď ubíráš, nebo přidáváš plyn. Po sešlápnutí spojky, nebo brzdy, nebo páčky zboku ho deaktivuješ, zmáčknutím tlačítka aktivuješ. Hodně šťastných kilošů:mrk

Odesláno

Tak chvilku radosti a nic :nevim

Ne nemám tam nic , je tam skutečně záslepka a jen ta páčka na hlasitý příkazy . . .

To mám ale divnej atip 807 , plná polní - bez Tempomatu :bacha

Odesláno

tak dojed nekam na diagnostiku, at to napichnou a podivaji se do BSI, jestli ma moznost aktivace funkce tempomatu, pod oblozenim volantu by pak mel byt konektor, do ktereho by se pripojila packa a melo by to fachat

Odesláno

U mě už byl elektrikář s originálním softverem dvakrát a ta prokletá BSI nechce přijmout aktivaci tempomatu. Taky mám vše z výroby připravené, včetně čidel, ale když zasuneme páčku tempomatu do konektoru pod volantem, tak počítač ji vidí, otočením kolečka se i rozsvítí kontrolka ale dále to nefunguje. Teď ještě zkusíme další způsob stáhnout program z BSI ze stejného auta a nacpat to do mojí BSI. Uvidíme co to udělá. Když nic, tak ostrouhám mrkvičku. Byla by to škoda, ale co už nadělám.

Odesláno

Teď mě napadlo, je divný, že se ti rozsvítí kontrolka a nic, ono se musí na aktivaci zmáčknout ještě tlačítko + nebo - při rychlosti vyšší myslim než 50km a zařazený 4 a výš. :D Aspoň u mě to tak funguje. Čus

• O 3 týdny později...
Odesláno

Přesně tak, pustíš tempomat a při rychlosti, kterou chceš, zmáčkenš (plus) a tím ho aktivuješ.

Padlo tu, že to snad i míň papá. To si nemyslím. Ono to pak drží rychlost i do kopce a to dost žere. Lepší je do kopce přidat lehce plyn a vyjet ho svižněji. Je to paradoxní, ale efektivnější. Ušetří se pak při vracení k nastavené rychlosti tempomatu.

Věděcké důkazy nemám, zato mám silný pocit :D

Odesláno

Ahojky, mě, a to dost tempomat používám, to aktualně papá 7,4l, a myslim, že níž už to asi nepujde. Jinak jsem to přidání tempomatu konzultoval, s, chytřejšíma hlavama na srazu, a prej tam musej bejt ještě čidla či čo na pedály. Takže tak jednoduchý to asi nebude, vzhledem k tomu, že se mablees už neozval, tak to asi vyřešil. Mějte se a ať vám to drandí

Odesláno

Taky dobrý , všichni to chcem a nikdo se k tomu nemá zajet se napíchnout na diagnostiku jestli to jde :myslim

příští týden tam sjedu a napíšu . . . ať víme My ostatní bez TEMPA :o

Odesláno

mno treba clen PP205 - www.autoservisnonstop.cz kousek za Prahou u Melnika ma diagnostiku taky a je schopnej to povolit v BSI pokud to bude umet a bude rozhodne levnejsi nez autorizovany servis

jinak zde je vlakno o dodelani tempomatu do 406, bude to v podstate stejne

• O 3 měsíce později...
Odesláno

dodatečnou montáž tempomatu musí \"povolit\" BSI, pokud ne, tak to tam prý nejde dodělat

páčka stojí 1375,75 + DPH

plus kryt slupku řízení (stojí 754 + DPH), dalo by se to sice vyříznout, je to tam zaslepené, ale nevypadalo to dobře

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...