Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkový ovladač zamykání na 406

Recommended Posts

Odesláno

máš infra nebo rc? každopádně nejdřív zkusit jestli vysílá klíček. u infra ho stačí namířit do videokamery a vidíš jestli ta ledka bliká. u rádia by to chtělo změřit spektrákem, jestli z toho něco leze.

Odesláno

Já mám taky infra, rc měly líp vybavený modely.

Jinak se to dá změřit spektrálním analyzátorem, je potřeba jen přibližně vědět na jaký frekvenci to vysílá. Jestli máš někde v okolí krám, kde prodávaj vysílačky, tak tam bejvaj většinou nadšenci, který ti poraděj.

Možná by stačilo ten klíček rozlouskout a voltmetrem oměřit jestli jde nějaký napětí na anténku v klíčku, když mačkáš tlačítko odemykání. Bude to určitě nějaká blbost. Dej to nějakýmu elektrotechnikovi-bastlilovi, on ti s tim něco provede :)

Odesláno

A já zas nepoznal jinou 406-ku, než tu mou, a ta má infra, imobilizér s klávesnicí a je taky bez alarmu. Apropo, nevíš, kde bych mohl sehnat přední podběhy?, jsou to tři díly... mám je různě popraskaný a moc se mi to nelibí :(

Odesláno

Koukni se do historie, dlohosáze jsme to tu rozebíral i já. Řešení asi nenajdeš. Já nakonec vyměnil celý centrál za Jablotron. Teď je to super, akorát nevím, jak na něm nastavit dozamknutí auta (na což mi u origoše fungovalo druhý (malý) tlačítko.

U 406 je v 99% plovoucí kód a tzn. že nejde o infra. Ten prostě snímací jednotka zapomene. Řešení u mě bylo krátkodobé a fungovalo asi 1 den. Najdeš v historii.

Odesláno

Reseni je jednoduche-jina ridici jednotka-je pod palubkou- a k ni do paru ovladac. Zamenit oba dily a vse opet funguje.

Nefunkcni superzamykani (to jako to druhe tlacitko)by mi asi vadilo dost, vzdycky se mi libi predstava, jak mi nejaky zlodej prohazuje cihlu oknem, aby prisel na to, ze ty dvere stejne neotevre a bude se tam muset tim oknem nasoukat, aby to podelane radio ukrad.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...