Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bluetooth k orig.rádiu 406 2,2 HDi r.v.2001

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, jestli jde připojit k originálnímu rádiu (kazeťák s externím měničem) ve 406ce 2,2 HDi r.v. 2001 nějaký telefonní bluetooth modul (a jaký)? Mám tam přes aux staré drátové handsfree na starý mobil a chtěl bych to předělat na bluetooth se zachováním plné funkčnosti originálního rádia.

Dík za radu/tipy, peferenčně na e-mail death.valley@email.cz (e-mail valley@quick.cz u mého jména již nefunguje a nemůžu ho změnit).

Igor

Odesláno

HF nalezneš třeba zde. Je to jednotka, která má v sobě Bluetooth, display, který umí i česky, a spousta kabeláže. já využil kabely s ISO konektory a propijil tak mezi přívody autorádia a vývody na repro. V momentu kdy voláš či hejbeš v menu ti vypne rádio (výstup rádia) na dispeji se objeví mute nebo telephone (dle verze rádia) a ze předních repro jde krystalově čistý zvuk :-)

Hlavně je jednoduchá instalace - na to, že je to vlastně těžká sada. já koupil na Aukru a předělal jsem si podsvícení, které je origo bílé na oranžové... Umí synchronizovat adresáře až 5-ti telefonů, kterrým určuješ priority. Umí hlasové vytáčení aj. Např. řeknu Volej Pežot servis mobil a je to :-)

[upravil dne 29.6.2009 Georginho_cz406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...