Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemuzu sklopit zadni dvojsedacku,cudlik nejde ani zmacknout...ten mensi dil (jednosedak) jde bez problemu sklopit...asi tam bude neco zalomene

nevite cim to muze byt,nebo jak to opravit??

dik

Odesláno

ta jednosedacka jde bez problemu,zmacknu cudlik a sedadlo se sklopi,ale u druhe dvojsedacky ten cudlik nejde ani zmacknout....

pokud by to slo zamknout,tak logicky by byly zamcene obe a ne jen jedna,to by pak nemelo logiku

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Prečo, na 407 sa zamyká každé zvlášť. Ale ako hovorím Partner nepoznám, možno sa ti ozve niekto kto ho má.

tak to se omlouvam,nevedel jsem ze to vubec jde ani u me 407,kde a jak se to vubec zamyka???

a na operku se mrknu az s tim tchan prijede

Odesláno

Neviem či to je na SW rovnako ako na sedane, ale priamo ako je ten mechanizmus na otváranie na opierke je tam otvor na strčenie kľúča je tam aj nakreslený symbol visiaceho zámku otvorené - zatvorené.

Guest servisman
Odesláno

podle příručky na ser,boxu je to jiné.U SW není potřeba zamykat sedačky jako u sedanu ,protože SW má roletu,takže zbytečné

• O 3 roky později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ale nie!Ked praskne povrázok a neodomkne spodní zámok - vtedy máš už operadlo sklopené,ale nedá sa preklopiť celá lavica.A lukovi to nejde ani sklopiť.Luko 407sw už si to vyriešil?

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Mám stejný problém. Jednosedačka jde komplnetně sklopit, dvojsedák se pouze složí zadní část ale překlopit nejde. Drží k podlaze jak přibitý, je tam jen malá vůle. Nějak jsem nepochoopil jaký provázek máte na mysli. Jde to nějak lehce opravit? Za 14dní potřebuju odvézt lednici a troubu.

Odesláno

Ty provázky jsou vidět zezadu.Jeden musí být přetrhly nebo tam vůbec není.Dá se koupit v autorizovaném servisu.Mě to před třemi léty stálo 168 Kč za dva kusy.Vymění se to lehce.Otázka chvilky.

Odesláno

Tak jsem dneska hledal a našel. Prostřední provázek je urvaný z toho plastu co je chycený u sedačky. Naštěstí pokud za něj zatáhnu tak to dole povolí a jde to složit. Díky za rady:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...