honza205D Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Zdarec. Mám menší problém. Koupili jsme 406 1.8 16V LPG 2001 a na klíči s DO je vypadlý knoflíček z obalu, předchozí majitel tam narval kroužek, aby se dovnitř něco nedostalo a nevím, zda tam s ním něco neulomil. Tak bych byl rád, kdyby mi někdo poskytl foto rozebraného klíče, případně, zda nemá někdo plonkovní obal ke klíči, protože v servisu si řekli 2500 za obal i s čipem. Dík za pomoc Citovat
Dave_k Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Pokud máš jednotlačítkovej klíč tak ta gumička jde koupit sólo. Poku 2tlačítkovej a chybí ten menší tak možná jde nahradit tlačítkem ze starýho dáláče třeba na TV. Dej hledání. Každou chvíli se to tu probírá. Citovat
honza205D Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Byl jsem v servisu a tam hledali podle VIN kódu a říkal že pouze celý obal,ale dočetl jsem se že to týpek sehnal v jiným servisu v Brně,tak se tam otočím a uvidím, dík za odkaz, zadával jsem asi špatné vyhledávání. A to foto rozebraného klíče by náhodou nebylo? třeba mailem na honza205D@seznam.cz dík Citovat
ChodeC Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Foto rozebraneho klicku mas tady v tom threadu. A ten \"typek z Brna\" to sehnal ve Famku u Zvonarky Citovat
honza205D Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 Dík,tak se potvrdilo to,co jsem si myslel, má to ulomený ten spínač,ale třeba seženu podobný a pojede to:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.