Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,pred niekolkymi dnami sa mi pokusali ukradnut z auta radio.Raz som nechal panel v aute aj to ich hned lakalo.Pri rozbitom okne mi ukradli iba 2 horalky.Radio zrejme nemohli vytiahnut,ale ten ram okolo toho panela mi chyba ,zrejme jak vytahovali radio tak sa im musel povolit a uz ho nemam.Teraz to vyzera otrasne.Da sa zohnat samostatne ten ramik kedze to je sucast autoradia? Radio mam JVC. Alebo co by ste poradili ako to zakryt,lebo vidno tu plechovu kostru radia.Ved urcite viete ako to moze vyzerat.Diky za odpovede.

Odesláno

MatrixChose: neviděl bych to tak černě, ale každopádně to bude chtít znát přesný typ (modelové číslo) radia.

Odesláno

No já kupoval ten rámeček na JVC na této adrese:

www.autodoplnkykucera.cz

Jdi do sekce autorádia-příslušenství. Když tam zavoláš i poradí jaký je potřeba na tvůj typ rádia. Zatím ahoj Čeněk

[upravil dne 24.6.09 Čeněk]

Odesláno
Původně zaslal: Branislav

Cenek diky za tip. Je to teda palka 500 czk.Kto by to bol povedal.Co moze byt take drahe na takom kusku plastu.V takej situacii to uz nieje iste ci ho vobec potrebujem a chcem.

No ale jak moc to má stát si nepsal :D:D

Jinak taky nechápu co by na tom mělo stát 500,-. Podle mě je výrobní cena tak 20,- :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...