Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to by sa lubilo mojej byvalej spoluziacke:aut

Ako ti vybruje? Myslim tym ze ked mas ruku na salt pake tak ti ju ide odhodit alebo to iba citis?

[upravil dne 24/6/09 marko306]

Odesláno

moze byt ale kolko ma 406 silentblokov na motore netusim. Ale asi 3. Jeden vpravo hore pri uchyteni tlmica (nedavno to tu niekto riesil, ze mu to furt odchadza) dalsi dole za motorom v strede a silenblok na prevodovke.

Odesláno

mě se třepala řadička a docela dost,dával sem to do peugeota a měnily mě obě přední poloosy,a potom to už bylo v poho,ale snad budeš mít jinej případ,chtěli totiž za obě použitý asi 13 000.- a nebo nový asi 22 000.-

Odesláno

mě to dělalo jen při sešlápnutí plynu,jakmile jsem plyn pustil tak to přestalo,ale nechcu tě tím nějak strašit;) snad to nebude nic závažnýho

[upravil dne 24/6/09 4000006]

Odesláno

nie to vobec nerobí len by som potreboval nejakpú schému na ktorej sú silentbloky na motory a na prevodovke. vo vyhladávaní som to nenašiel alebo sa tým ešte nikto nezaoberal.

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

nie to vobec nerobí len by som potreboval nejakpú schému na ktorej sú silentbloky na motory a na prevodovke. vo vyhladávaní som to nenašiel alebo sa tým ešte nikto nezaoberal.

post-0-14109607820134_thumb.png

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Přesně to mě dělalo asi půl roku, postupně jsem vyměnil všechny silentbloky. Stálo to asi 3000Kč a pořád to dělalo, tak jsem vyměnil olej v převodovce, řadit šlo krásně, ale vibrace nepřestaly. Tak přišla na řadu pravá poloosa za 5000Kč, vibrace se zmírnily, ale byly tam pořád. Potom levá poloosa, ta už stála jen 3800Kč i s prací a je to vyřešený. Už nic nevibruje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...