cabaja Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Nevite kde se da sehnat a za kolik ? Popripade repase ? Dik. Citovat
lexa Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Tam kde na 205.Nevím odkud jsi?:papa Citovat
vix Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 zadni naprava : repase okolo 5000 - 6000,- treba Peterka Pribram nebo vasenda Praha Stara: jakekolůiv vrakoviste, cena 2000-3000,- Zalezi na tom, jak dlouho si chces to auto nechat (repase/vymena za starou) Jinak, zadni naprava se tu uz resila snad milionkrat, zkus nahore ve Vyhledat zadat .. treba... zadni naprava Citovat
cabaja Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 Bydlim u Litomeric, ale klidne v okoli Liberce. Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Pokud jsi z Li?áku, tak to do Prahy k Vašendovi nemáš daleko. Jinak se tu ještě řešila repase nápravy v Mělníku, ale nemám s tím osobní zkušenost. Jinak starší nápravu z vrakáče bych koupil jen pokud se toho auta chceš zbavit. Chceš - li si ho nechat, jdi do repase. Citovat
lexa Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Se starší nápravou s vrakoviště ve stavu v jakém jsem koupil, pravda za 5000,-, ale je v super stavu, ten repas je podle mě téměř stejný. Záleží na tom co sežene. :papa Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 A kolik 309, které se dostanou na vrakoviště bude mít zadní nápravu v SUPER stavu???? Troufám si tvrdit, že jsi měl buď pekelné štěstí nebo jsi koupl taky po repasi. Citovat
Kik Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Cabaja: Doporučuju celodenní výlet do Prahy k Vašendům ... já to tak udělal se svou 205 taky, po dálnici seš tam za chvilku a no problemo ... P.S. jsem z Roudnice Citovat
lexa Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Jasně že k Vašendům, jinak chodit a vybírat. Ta moje 205ková měla špatné brzdové válečky, dal jsem tam ty staré brzdy, protože byly dobré, myslím ze staré své nápravy, ty nové zrepasoval, až se mechanik divil, ale někdy jdou zázraky, když znáš lidi a technologie a někdy namontuju. MOŽNÁ. :o:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.