Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zadni naprava :

repase okolo 5000 - 6000,- treba Peterka Pribram nebo vasenda Praha

Stara: jakekolůiv vrakoviste, cena 2000-3000,-

Zalezi na tom, jak dlouho si chces to auto nechat (repase/vymena za starou) ;)

Jinak, zadni naprava se tu uz resila snad milionkrat, zkus nahore ve Vyhledat zadat .. treba... zadni naprava :P

Odesláno

Pokud jsi z Li?áku, tak to do Prahy k Vašendovi nemáš daleko. Jinak se tu ještě řešila repase nápravy v Mělníku, ale nemám s tím osobní zkušenost. Jinak starší nápravu z vrakáče bych koupil jen pokud se toho auta chceš zbavit. Chceš - li si ho nechat, jdi do repase.

Odesláno

Se starší nápravou s vrakoviště ve stavu v jakém jsem koupil, pravda za 5000,-, ale je v super stavu, ten repas je podle mě téměř stejný. Záleží na tom co sežene. ;):P:papa

Odesláno

A kolik 309, které se dostanou na vrakoviště bude mít zadní nápravu v SUPER stavu???? Troufám si tvrdit, že jsi měl buď pekelné štěstí nebo jsi koupl taky po repasi.

Odesláno

Cabaja: Doporučuju celodenní výlet do Prahy k Vašendům ... já to tak udělal se svou 205 taky, po dálnici seš tam za chvilku a no problemo ... P.S. jsem z Roudnice :papa

Odesláno

Jasně že k Vašendům, jinak chodit a vybírat. Ta moje 205ková měla špatné brzdové válečky, dal jsem tam ty staré brzdy, protože byly dobré, myslím ze staré své nápravy, ty nové zrepasoval, až se mechanik divil, ale někdy jdou zázraky, když znáš lidi a technologie a někdy namontuju. MOŽNÁ. ;):P:o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...