Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm tak hodně zdaru a nezapomeň na ekodaň min 5000kč(jelikoš je TP asi z 1988 tak za 10):roll....tudíš sleva:D

Ja osobně bych teda počkal a zkoukl více aut....taky to není zase takova libuvka...nehlede,že to může byt postaveno na 1,9dieslu z roku 1988...:papa

Odesláno

Podle fotek je to turbotraktor, ale na tvém místě bych byl hodně opatrnej. Tady bude nějaká zrada v papírech. Může to být ofiko přestavba (tomu ale moc nevěřim) a nebo bych si typnul na nějakou zradu ve VINku. Nezapoměň si ho pořádně prohlédnout. A pokud bude začínat jinak než VF34B..... Tak bych utíkal hodně daleko.

A ještě něco, označení CLD je blbost. Když už tak GLD, ale tohle rozhodně není výbava GL. Tohle auto je podle všeho nejmíň GRDT nebo SRDT.

[upravil dne 22/6/09 Mef]

Odesláno
Původně zaslal: Mef

hakvera: Kódem VF34B zčínaj VINka včech novejch modelů.

VF34B je sedan (B= Berline), kombíky jsou VF34E (E= Estate).

Starý model začínal tuším VF315, ale úplně jistej si nejsem...

EDIT: Ten z toho inzerátu je SRDT, do GRDT se klima nedávala (i když tenhle má jen displej s hodinama, ale těch s teploměrem moc nebylo). Každopádně bych se jí obloukem vyhnul, tady bude minimálně levárna v papírech...

[upravil dne 22/6/2009 Dundee]

Odesláno

nejdřív se týpkovi nechtělo mluvit ale rozmluvil jsem ho no, je to z roku 94 má to převařovaný čísla, jezdí to prej denně 60 km do práce a zpět no, tak asi v polovině července si pro něj dojedu ...

Odesláno
Původně zaslal: hakvera

nejdřív se týpkovi nechtělo mluvit ale rozmluvil jsem ho no, je to z roku 94 má to převařovaný čísla, jezdí to prej denně 60 km do práce a zpět no, tak asi v polovině července si pro něj dojedu ...

Osobně bych nebral a vybral bych si jinýho Peugeota!

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

taky jsem tam volal a všechny čísla sedí jen nesedí typ motoru.... je to postavené na papírech 88. výbava srdt a už ho mám zamluvené, zítra si pro něho jedu...... žadný problém s tím nemůže být jen při stk, podivte se kolik 205tek má motor z mi-16 a jak to asi řešijou??? stejně jak tento borec..... a vy si myslíte že každý z vás má původní papíry???? těžko.... jen o tom nevíte protože to nejde poznat a tady je jen bijící do očí motor, technik na stk asi těžko pozná že je kastle z nového modelu nebo že je nová palubovka, na 205ce se taky mění kastle ze starého modelu na nový a kdo to kdy poznal???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...