Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau chlapi nevěděl by jste někdo.Když jedu po nerovnostech tak mi to volant vrací.. ze strany na stranu. Mam nové řizení celé s klouby kola vyvážená.

Váš příspěvek porušuje pravidla (bod 4) Prosím upravte ho podle pravidel, jinak bude smazán! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet.

Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

Jirkap - admin

[upravil dne 22.6.2009 Jirkap]

[upravil dne 23/6/09 Mišak 306]

Odesláno

nazdar tak to netusim co to moze robit. Ked som mal Mazdu 626 rv93 tak tam mi to robilo tiez ale tam bola pohnuta zadna naprava co zistili pri kontrole geometrie. No ale ci to bola pricina to ti nepoviem bo som sa toho rychlo zbavil:D

Odesláno
Původně zaslal: Mišak 306

čau chlapi nevěděl by jste někdo.Když jedu po nerovnostech tak mi to volant vrací.. ze strany na stranu. Mam nové řizení celé s klouby kola vyvážená.

Skus tu geometriu ak nebola robena.

Odesláno

Geometriii mně taky dali.... možna ji skusím ještě... Auto neplave ale když je třeba na prave straně jako prohluben v silnici tak to volant rozhejbe ze strany na stranu.

Odesláno

zkontroluj zda máš oba čepy řízení zhruba stejně zatočené,abys jeden čep neměl úplně vytočenej a druhej zatočenej na doraz,sbíhavost,může bejt v normě,ale tohle umí udělat se řízením pěkný věci

Odesláno
Původně zaslal: Mišak 306

máš dost oleje v posilovači řízení? (pokud ho máš, nějak Ti chybí popis vozu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...