Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

zvažuji koupi Peugeotu 307 (1.6HDi SW) a jelikož jsem se dočetl o jistých problémech tohoto vozu s elektronikou, nápravami apod., zejména tedy u starších ročníků (2001-2003), chtěl jsem se zeptat, jak jsou na tom auta od roku výroby 2004 a novější. Zejména by mě zajímaly zkušenosti s konkrétním motorem - 1.6 HDi.

Díky

[upravil dne 24/6/09 adales]

Odesláno

Myslím si, že novější typy mají již tzv. \"mouchy\" vychytané, již jsou na úrovni a co se týče poruch, záleží na každém vozidle zvlášť, jak koupíš. Je to stejné u televizorů, vysavačů a také aut. Pokud se rozhodneš, přeji šťastnou ruku, já jsem s 307 SW 2006 velice spokojený.

Odesláno
Původně zaslal: robozv

do 307 ky pred faceliftom by som nesiel lebo predsa tym faceliftom sa odstranili niektore chybicky krasy a auta su menej poruchove ako prve modely

no nevim - po faceliftu nelícuje přední nárazník s blatníky (nárazník je cca 3 utopený u výřezu na kolo)....to mi jako vylepšení nepřišlo

Odesláno

no nevim - po faceliftu nelícuje přední nárazník s blatníky (nárazník je cca 3 utopený u výřezu na kolo)....to mi jako vylepšení nepřišlo

radsej by som bral tento problem ako s elektrikou ako je to zname u starsich modelov - moj nazor /nelicuje ani mne/ fuj som sa zlakol ze to mam iba ja

Odesláno

Obávám se, že na ten P307 po faceliftu nebudu mít dostatečný rozpočet (max 200000Kč):(

Takže myslíte,že do té verze před faceliftem, tj ročník 2004, nemá cenu jít?

Odesláno

Ahoj, já osobně mám Peugeot 307 r.v. 01/2004. Auto mám přes rok a zatím vše v pořádku. Nemám problémy s elektronikou ani zadní nápravou. Jediné co řeším je jemné třepání volantu při 130 km/h. Tento problém se ale projevuje i u 307 po faceliftu. Tady na fóru je řada majitelů faceliftových verzí, kterým to dělá taky. Zajímavé je, že někdy to nedělá a někdy jo. Když jsem auto koupil, tak to nedělalo, ale po koupi nových pneu to začalo. Řada lidí na fóru má stejnou zkušenost proto se chystám hodit přední kola na zadek a do předu koupím Micheliny, které by vibrovat neměly. Jinak můžu 307 doporučit a záleží jen na štěstí při výběru. Ono u faceliftované verze se toho moc nezměnilo a nápravy a další zásadní věci zůstaly stejné.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

200k ??? Tak to snad 407 a ne 406

no za to kupis 406 v dobrej vybave s fajnym motrom, ostane ti na servis atd..

407 jedine asi nejaku socialnu

Odesláno
Původně zaslal: adales

Teď ještě navíc nevím, po přečtení tohohle článku, jestli je ten 1.6HDI a potažmo všechny ojeté diesely dobrá volba :myslim

Tohle byl kvalitní a naučný příspěvek a to pro všechny, díky.:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Původně zaslal: MatrixChose

200k ??? Tak to snad 407 a ne 406

no za to kupis 406 v dobrej vybave s fajnym motrom, ostane ti na servis atd..

407 jedine asi nejaku socialnu

Jenže to co bude mít 407 v základu má 406 ve výbavě. A za 200k jsou už hezký

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...