martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Ahoj, mám další pár dotazů :: V mototechně mi řekli, že objímka (viz. obrázek 1) na 5W žárovku do kufru mé 406 Break se nedá sehnat ani objednat, leda koupit celé světýlko..... je to pravda ?? A druhá věc : vedle stropního mám \"něco\" z tmavého plastu (viz. obrázek 2), jako by nějaké tmavě červené světýlko nebo co, ale ani to nikdy nesvítí, ani to nejde zmáčknout....jen to tam prostě je :-) Nevíte , na co to je ??? ....jsem prostě zvídavý jako pionýr :-) Citovat
MatrixChose Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Objímka stopro nevím, ale měla by, jinak bych pohledal někde na vraku a \"něco\" je infra přijímač DO EDIT: Another byl rychlejší [upravil dne 19.6.09 MatrixChose] Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 ještě,že ti neřekli,že máš koupit jiné auto...,kde chodíš v ostravě pro ty kecy??? zkus na náměstí ve vítkovicích,většinou mají tyto věci a celkem levně Citovat
martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 ještě,že ti neřekli,že máš koupit jiné auto...,kde chodíš v ostravě pro ty kecy??? zkus na náměstí ve vítkovicích,většinou mají tyto věci a celkem levně řekla mi to prodavačka v mototechně pod Báňskou v Porubě .... vždy mi tam dobře poradili ... kde ve Vítkovicích je ta prodejna ??? Citovat
martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Je to infra prijímač. aháá..takže je to jen ozdoba z tmavě čeveného palstu ...to jsem chtěl vědět..... P.S. nemám totiž dálkové odemykání :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 no píšu na náměstí--je to Jiřího z Poděbrad--byla tam kdysi Mototechna--to náměstí bylo taky autobusové nádraží... Citovat
martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 no píšu na náměstí--je to Jiřího z Poděbrad--byla tam kdysi Mototechna--to náměstí bylo taky autobusové nádraží... joooo.. jasně. už vím.... na rohu. díky, někdy se tam mrknu. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Je ale taky možný, že DO máš, jen ti nedaly klíč. A když je auto klima tak tam je místo toho čidlo s větráčkem, takže tam něco dát museli, ne jen pro parádu Citovat
martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Je ale taky možný, že DO máš, jen ti nedaly klíč. A když je auto klima tak tam je místo toho čidlo s větráčkem, takže tam něco dát museli, ne jen pro parádu ale já mám v autě klimačku ( A/C) ..... a dalo by se teda sehnat dálkové ovládání? Citovat
martin.holub Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Ale je rozdíl manual a auto tož to ja :-) ( v překladu z ostravštiny: tak to tedy ano ) Citovat
papa Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Je ale taky možný, že DO máš, jen ti nedaly klíč. A když je auto klima tak tam je místo toho čidlo s větráčkem, takže tam něco dát museli, ne jen pro parádu áá.. větráček, a mě se zdálo že tam slyším nejaký šelest. A ten větráček je tam kvůli cirkulaci vzduchu kolem čidla že? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.