Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"Něco\" vedle stropního světýlka a \"nesehnatelná\" objímka žárovky

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám další pár dotazů :: V mototechně mi řekli, že objímka (viz. obrázek 1) na 5W žárovku do kufru mé 406 Break se nedá sehnat ani objednat, leda koupit celé světýlko..... je to pravda ??

A druhá věc : vedle stropního mám \"něco\" z tmavého plastu (viz. obrázek 2), jako by nějaké tmavě červené světýlko nebo co, ale ani to nikdy nesvítí, ani to nejde zmáčknout....jen to tam prostě je :-) Nevíte , na co to je ??? ;) ....jsem prostě zvídavý jako pionýr :-)

post-0-14109607714341_thumb.jpg

Odesláno

ještě,že ti neřekli,že máš koupit jiné auto...:roll,kde chodíš v ostravě pro ty kecy??? zkus na náměstí ve vítkovicích,většinou mají tyto věci a celkem levně

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

ještě,že ti neřekli,že máš koupit jiné auto...:roll,kde chodíš v ostravě pro ty kecy??? zkus na náměstí ve vítkovicích,většinou mají tyto věci a celkem levně

řekla mi to prodavačka v mototechně pod Báňskou v Porubě .... vždy mi tam dobře poradili ... kde ve Vítkovicích je ta prodejna ???

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

no píšu na náměstí--je to Jiřího z Poděbrad--byla tam kdysi Mototechna--to náměstí bylo taky autobusové nádraží...

joooo.. jasně. už vím.... na rohu. díky, někdy se tam mrknu.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Je ale taky možný, že DO máš, jen ti nedaly klíč. A když je auto klima tak tam je místo toho čidlo s větráčkem, takže tam něco dát museli, ne jen pro parádu ;):D

ale já mám v autě klimačku ( A/C) ..... a dalo by se teda sehnat dálkové ovládání?

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Je ale taky možný, že DO máš, jen ti nedaly klíč. A když je auto klima tak tam je místo toho čidlo s větráčkem, takže tam něco dát museli, ne jen pro parádu ;):D

áá.. větráček, a mě se zdálo že tam slyším nejaký šelest. A ten větráček je tam kvůli cirkulaci vzduchu kolem čidla že?;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...