Guest JackFBI Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Při zapnutí klíčku se někdy sami spustí stěrače (někdy i při jízdě), po hejbnutí páčkou stěračů k palubovce přestanou. Když začnout stírat zůstavají v mezipoloze tak 10 cm nad svým místem, po zahejbání páčky stěraču zajedou na své místo. Nevíte jestli je to páčkou nebo něčím jiným ? 2. Nejde klima protože se nespustí ventilátor na klimu, nevíte kde to má uložení relé ?? Dík moc Milan Citovat
brade Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Mně se zase stává že stěrače setřou sami auto když ho odemknu, otevřu dveře řidiče - je to fajn když je po dešti, ale když je zaprášené sklo, setře to taky. Na sucho, což je na houby - v servisu o tom zase nic nevěděli, nevíte jak se toho zbavit? Jinak k tobě: Nespustí ventilátor na klimu? Myslím si že ventilátory vůbec nejsou závislé na klimatizaci, nedošla třeba náplň? Nemáš zablokované výdechy tím posuvným kolečkem? Citovat
Laďa Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Pokud Ti stírají stěrače po odemknutí auta je to motorkem stěračů. Je tady na foru vlákno o tom. Tak jsem to našel [upravil dne 19/6/09 Laďa] Citovat
brade Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Hmmm, skvělý, zatím to nechám bejt, dělá to jen a jen občas Citovat
Přema Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: JackFBI Při zapnutí klíčku se někdy sami spustí stěrače (někdy i při jízdě), po hejbnutí páčkou stěračů k palubovce přestanou. Když začnout stírat zůstavají v mezipoloze tak 10 cm nad svým místem, po zahejbání páčky stěraču zajedou na své místo. Nevíte jestli je to páčkou nebo něčím jiným ? 2. Nejde klima protože se nespustí ventilátor na klimu, nevíte kde to má uložení relé ?? Dík moc Milan To že ti levý stěrač zůstane mírně nachystán,je podle mě uplně normální...je to taková jeho připravenost v automatickém řežimu(senzor deště) po cca 20 sec. nečinnosti se sám spustí do \"0\" polohy. Ohledně klimy to ti bohužel neporadím..... Citovat
PetrMach Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: JackFBI Při zapnutí klíčku se někdy sami spustí stěrače (někdy i při jízdě), po hejbnutí páčkou stěračů k palubovce přestanou. Když začnout stírat zůstavají v mezipoloze tak 10 cm nad svým místem, po zahejbání páčky stěraču zajedou na své místo. Nevíte jestli je to páčkou nebo něčím jiným ? 2. Nejde klima protože se nespustí ventilátor na klimu, nevíte kde to má uložení relé ?? Dík moc Milan k bodu 1) - možná hloupá poznámka, ale nemáš zapnuté automatické stírání? Funguje ti? Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Právě, když má při startu zapnuté auto - stírání, tak je neaktivní. Pokud ho chceš používat, tak musíš dát páčku do nulové polohy a pak zase na auto. Viděl bych to na ten levý motorek. U té klimy, jaký ventilátor? V sahaře, nebo větrák v kabině? [upravil dne 19.6.2009 HonzaZ] [upravil dne 19.6.2009 HonzaZ] Citovat
Guest JackFBI Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Automatické stírání nemám, klima doplnili. Citovat
Guest JackFBI Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 U té klimy, jaký ventilátor? V sahaře, nebo větrák v kabině? : diagnostika ukázala že se netočí větrák v kabině. Citovat
Guest JackFBI Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Tak sorry ten větrák je v sahaře.. Citovat
denoo Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 s tymi stieracmi, ten problem mi opisovali u jednoho peugeota ze s tym casto chodia 407 my , treba tam vymenit motorek na stieracoch ci co, ak si dobre pamatam, ale vobec to nebolo lacne, sa mi zda dako 9000sk , aj ked vraveli ze sa snazia opravit tento problem inak ako vymenou , mozno uz na to prisli Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Motorek stál asi 4200,- Kč, vyměnil jsem si ho sám. Od té doby bez problému. [upravil dne 28.7.2009 HonzaZ] Citovat
denoo Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 moze byt, 4200kc - 5000sk plus diagnostika 800 a praca tak dako 8000 mozno trosku viac. Ale taktiez taky problem mali aj 207 my co spominali Citovat
Guest JackFBI Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Tak zjsitili v Peugeotu, že motorek steračů je špatně namontován od výroby, páčka na sterače je vadná a ta klima je bez náplně i když jí doplnovali, takže uvidíme výsledek. Citovat
Guest JackFBI Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Závěrem k problémům: Páčku na sterače opravil, motorek stěračů byl špatně namontován od výroby, a klima nejde protože mám ruplej chladič. Citovat
xplayer5 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Chladič jsem měl špatnej i já :-( Vyřešil někdo nějakou účinnou ochranu ochladiče přes kterou by se k němu bez problémů dostával vzduch? Citovat
Martin407sw Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: JackFBI Závěrem k problémům: Páčku na sterače opravil, motorek stěračů byl špatně namontován od výroby, a klima nejde protože mám ruplej chladič. A kolik tě stála ta výměna chladiče? Citovat
xplayer5 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: JackFBI Závěrem k problémům: Páčku na sterače opravil, motorek stěračů byl špatně namontován od výroby, a klima nejde protože mám ruplej chladič. A kolik tě stála ta výměna chladiče? Výměna je problém, co jsem zkoušel neautorizované servisy nevěděli si s tím moc rady. Dokonce jsem měl už sjednanou výměnu v neautorizovaném servisu, ale po hodině telefon, že to rozebral a zjistil jak je to tam složité, že si na to netroufne a když jo tak min. 5-6hod. práce. Jedině v autorizovaném servisu ví co a jak. 2,5hod. výměna chladiče 1,3hod. demontáž-montáž předního nárazníku tedy celkem 3,8hod --cca 2500,- Citovat
Martin407sw Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: Martin407sw Původně zaslal: JackFBI Závěrem k problémům: Páčku na sterače opravil, motorek stěračů byl špatně namontován od výroby, a klima nejde protože mám ruplej chladič. A kolik tě stála ta výměna chladiče? Výměna je problém, co jsem zkoušel neautorizované servisy nevěděli si s tím moc rady. Dokonce jsem měl už sjednanou výměnu v neautorizovaném servisu, ale po hodině telefon, že to rozebral a zjistil jak je to tam složité, že si na to netroufne a když jo tak min. 5-6hod. práce. Jedině v autorizovaném servisu ví co a jak. 2,5hod. výměna chladiče 1,3hod. demontáž-montáž předního nárazníku tedy celkem 3,8hod --cca 2500,- Tak to je super , mě totiž dneska zničeho nic přestala klima fungovat (mám automatickou klimu) takže po nastartování nesepne nevím jestli kompresor nebo co ale vždy po nastartování to pak jakoby cvaklo a rozjela se klima jenže dneska žádné cvaknutí a klima nejde tak uvažuju čím by to mohlo být..... Citovat
xplayer5 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 No kompresor snad ne...navíc to je záležitost tak 20 tisíc ale neměl by odejít, je chráněnej tím, že se sám vypne, aby se nezadrhl, pokud by nebyl olej... Zkusit změřit chladivo+tlak v okruhu a zkoušku dusíkem... Ale co vím, tak ten chladič je častá závada...proto jsem se ptal, jak se vyřešila ta ochrana chladiče? Vím že se tu mluvilo o tahokovu, ale ten snad nepouští k chladiči dostatek vzduchu tak já nevím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.