mvalec Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Foto nemám. 1. Najprv odmontuj taký mäkký tapacirung pod odkladacou skrinkou pri nohách spolujazdca. Sú to tri plastové kolíky, ktoré ľahko vyberieš pomocou plochého skrutkovača. 2. Odpoj ventilátor. Konektor je umiestneý na ľavej strane ventilátora - smerom k stredovému panelu.Okolo ventilátora vedú aj iné káble, sú uchytené pomocou plastových spôn, káble opatrne zlož z tých úchytova a odtiahni ich. 3. Odskrutkuj ventilátor - 3 samorezné skrutky so 6-hrannou hlavou po obvode ventilátora a vyber ho. 4. Cez otvor ventilátora v pohode uvidíš časť výparníka a bez problémov tam môžeš rukou manipulovať s hadičkou a penu tak usmerňovať do celého priestoru výparníka. 5. Kým pena kondenzuje, môžeš naložiť ventilátor späť. Uisti sa, aby sa ten kondenzát nedostal späť tým otvorom do ventilátora. Ja potom pustím ventilátor na cca 15 min, teplý vzduch. Pozri: [upravil dne 28/6/13 22:00 od mvalec] Citovat
misho.1709 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 No takže po včerajšku je klíma vyčistená. Čistil som penou cez odtokovú hadicu (nechcelo sa mi vyberať ventilátor ). Tej peny som tam nastriekal koľko sa len dalo, aj keď už vytekala von cez tú hadicu, tak som jej tam ešte trochu dal A bolo aj hneď vidno ako vytekala, že tá pena je trochu dohneda. Dal som ju aj trochu do výduchov (len málo), tak uvidíme či som ju vyčistil dobre. Zatiaľ nesmrdí A okrem toho aj ja som zistil, že mi nejde klapka na vnútonrý okruh, čo nie je novinka pre 406 Airbag mi vypisoval dovtedy chybu, po vyčistení klímy zázrakom zmizla Citovat
antik Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Já zase čistil klimu dle navodu, jsem strčíl hadičku do všech děr ventilace co jsem našel ( tedy ty dole na nohy jsem zapomel) a ještě pod pylový filtr. Za krátko pod autem louže jako blázen, a klima zdá se čistá. Jen ten airbag mi svítí furt, už nepomáhá rána pod volant. Nu což. Budu muset pátrat, kde je jádro pudla . Citovat
groovred Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ten Starline cistic klimatizace je pekna sr*ka, nejdriv to hezky voni a ted mi to tam smrdi ješte víc než před dezinfekci,uz nikdy víc nic z autokelly, smrdi to nejvic kdyz topím, je to hrůza, přiště jen Ajatin, ted musim přijit na to jak vycistit oběh od toho připravku Citovat
misho.1709 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Takže od vyčistenia už ubehli 2mesiace a klíma nesmrdí Citovat
Mchael Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Ak by ste chceli lacnú alternatívu dezinfekcie klimatizácie stačí si kúpiť v lekárni Ajatin 1l ma stál 2,60€. Na jedno čistenie využijem 50ml takže na pár rokov mám vystarané Citovat
Mchael Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Ak by ste chceli lacnú alternatívu dezinfekcie klimatizácie stačí si kúpiť v lekárni Ajatin 1l ma stál 2,60€. Na jedno čistenie využijem 50ml takže na pár rokov mám vystarané Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.