AnotherOne Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Tak je ešte jedna možnosť, nerobil si upgrade z XP? Moje sú obe inštalácie čisté. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Ne, nic takovýho, čistá instalace, oficiální verze, žádná upravená z netu;) Citovat
oni Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 tak nakonec pomohlo to co psal AnotherOne, uz to facha, to co si mi radil ty radku tak menilo akorat tu velikost,jinak nic... diky opet za pomoc. Citovat
oni Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 tak jsem tady pres toto vlakno vyresil problem se snadnym spustenim. ted mam novej komp, snadne spusteni jsem si udelal,ale kdyz vypnu kompa,smaze se mi. co s tim? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 http://www.technize.com/solution-quick-launch-disappears-after-restart-in-windows/ Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Aký súbor? Treba spustiť regedit a v ňom nájsť kľúč. Akurát v tom návode nie sú položky oddelené lomkou. Citovat
oni Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 no jasny,ale prave ten klic tam nemam. za to tam mam ten, co pak v tech komentarich oznacujou jako maleware Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer a HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Skús to tam vytvoriť. V tých komentároch je viac dôvodov prečo to mizne - konflikt s panelom jazyka, automatická zmena obrázka na ploche, môže túto zmenu vyhodnotiť aj antispyware program ako činnosť spywaru. Tak skús pred zmenou vypnúť antispyware/antivírus či to nepomôže. Zatiaľ som sa nestretol s tým, že by to mizlo. Citovat
oni Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 a muzes mi poradit, jak ho vytvorit? jinak cetl jsem to. ten panel jazyka vypnu. automatickou zmenu obrazku nemam,ale mam tapetu. a s tou ochranou to taky zkusim. Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Tú cestu máš až po poslednú položku Explorer? Potom sa na ňu nastav vľavo v strome a vpravo v paneli klikni pravým tlačidlom myši a zvoľ novú hodnu. A ko typ vyber dword, názov nosavesettings a hodnotu 0. [upravil dne 25.10.2010 od AnotherOne] Citovat
oni Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 ok, je to tam, dik moc, vyzkousim a kdyz tak se pak ozvu. Citovat
Qcko Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Hosi, rozchodil uz niekto z vas 5.1 zvuk na W7? Mne sa to este nepodarilo, ani som nenasiel kde by sa to v nom dalo nastavovat:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Pravým tlačidlom vpravo dole na ikonke hlasitosti zvuku, Prehrávacie zariadenia, v zozname vyber reproduktory, vľavo dole tlačidlo Nastavenie, v zozname vyber konfiguráciu repro. Citovat
Qcko Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 No to je pekne a to som nasiel, ale mam tam len nastavenie stereo reproduktorov a ja mam 5.1 a to tam nikde nie je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.