Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak nakonec pomohlo to co psal AnotherOne, uz to facha, to co si mi radil ty radku tak menilo akorat tu velikost,jinak nic... diky opet za pomoc.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

tak jsem tady pres toto vlakno vyresil problem se snadnym spustenim. ted mam novej komp, snadne spusteni jsem si udelal,ale kdyz vypnu kompa,smaze se mi. co s tim?

Odesláno

Skús to tam vytvoriť. V tých komentároch je viac dôvodov prečo to mizne - konflikt s panelom jazyka, automatická zmena obrázka na ploche, môže túto zmenu vyhodnotiť aj antispyware program ako činnosť spywaru. Tak skús pred zmenou vypnúť antispyware/antivírus či to nepomôže. Zatiaľ som sa nestretol s tým, že by to mizlo.

Odesláno

a muzes mi poradit, jak ho vytvorit? jinak cetl jsem to. ten panel jazyka vypnu. automatickou zmenu obrazku nemam,ale mam tapetu. a s tou ochranou to taky zkusim.

Odesláno

Tú cestu máš až po poslednú položku Explorer? Potom sa na ňu nastav vľavo v strome a vpravo v paneli klikni pravým tlačidlom myši a zvoľ novú hodnu. A ko typ vyber dword, názov nosavesettings a hodnotu 0.

[upravil dne 25.10.2010 od AnotherOne]

Odesláno

Pravým tlačidlom vpravo dole na ikonke hlasitosti zvuku, Prehrávacie zariadenia, v zozname vyber reproduktory, vľavo dole tlačidlo Nastavenie, v zozname vyber konfiguráciu repro.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...